loginn99 21.12.06, 11:59 Wczoraj byłem w Tesco , tłumy ludzi ,kosze pełne ( aż sie wysypują zakupy ).Pewnie jakaś wojna się zbliża .W telewizji i w radio nic nie mówią - jakaś zmowa czy cos ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pewnakobieta Re: Chyba będzie WOJNA 21.12.06, 12:20 Halooo.. święta idą :) chyba to wszystko tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
novacky Re: Chyba będzie WOJNA 21.12.06, 12:26 Bardzo trafnie to ująłeś. Ludzie w Mielcu poprostu mają kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: Chyba będzie WOJNA 21.12.06, 13:39 WYNGIEL DO MIELCA TEZ PRZYWIEŹLI, BEDZIE WOJNA BO PRZED WOJNA TYZ BYŁ :) "MIŚ" RULEZ !!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
enarete Chyba będzie WOJNA 21.12.06, 13:52 Jak ja widzę takich nienormalnych ludzi to mi się śmiać chce. Tak jak by nie mieli co jeść i na całe święta i dni pomiędzy świętami były zamknięte sklepy!!!! narobią tego żarła a potem pchają w siebie i dupska im rosną. A potem niedobrze mi mam zgagę a z czego z OBRZARSTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: Chyba będzie WOJNA 22.12.06, 11:06 Tez mi się to rzuciło w oczy. Co najciekawsze ludzie teraz dosłownie wszystko kupują nie tylko produkty, które użyją do gotowania. Co nadmiaru jedzenia to nawet jakby mięli zgagę i przytyli to nic w porównaniu do sytuacji kiedy cześć tego jedzenia wyląduje na śmietniku. Życzę wesolutkich świątek Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Chyba będzie WOJNA 22.12.06, 11:47 Wiecie ci ja byłam ostatnio z dzieckiem w tesco, tragedia! Jeden facet to mi w wózek weszedł centralnie w kółka bo tak mu się spieszyło do towaru... wogóle żałowałam że poszłam, mało mnie tam szlag nie trafił...\ Ale co najciekawsze większy szacunek dla mnie i mojego dziecka mieli młodzi ludzie,często to oni mi ustępowali,a starsi ludzie faktycznie zachwowywali się jakby koniec świata się zbliżał.... Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Chyba będzie WOJNA 22.12.06, 22:00 W sumie nie ma się co dziwić ... u Nas musi być na "bogato". Co do tłumów w tesco to mnie zadziwłą pewna para, która wzięła na "spacer" dwa koszyki na kółeczkach - nie dało się ich ominąć tak byli zaaferowani zakupami. To już chyba "nowa świecka tradycja". Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Chyba będzie WOJNA 23.12.06, 23:21 Dzisiaj zaobserwowałem fajną scenkę : Głowa rodziny ( chyba ), wykładała zakupy z koszyka na taśmociąg przy kasie , a z drugiej strony rodzinka łapała podjeżdżające zakupy .Facet tak sie spocił przy roboicie że ściągnął kurtkę i nakrycie głowy ,"żółwik" - strasznie przy tym dysząc . Ludziska nie dajcie się zwariować !!!. Pozdrowienia dla wszystkich - ( bez względu na obłęd jaki emanuje niektórym z oczu przy zakupach ). Odpowiedz Link Zgłoś