gluby Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 27.12.06, 13:56 ceneo.pl skapiec.pl komputronik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 27.12.06, 13:57 A z Mielca to fimra "Labis" z ulicy Solskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 27.12.06, 15:06 Ja jestem zadowolona z Computers Net na pasażu, przynajmniej goście faktycznie się znają i mają jakieś pojęcie. Natomiast nigdy nie wejde do "Tarana"... antyreklama Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 27.12.06, 15:11 a opisz sytuajce w Taranie jaka mialas Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 27.12.06, 16:06 Computers Net na pasażu-potwierdzam . Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 28.12.06, 11:45 motronik na solskiego- słowni, kompetentni, niezłe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Antyreklama Tarana 28.12.06, 14:55 Nie chce być złośliwa w stosunku do Tarana czy coś w tym stylu, ale: jak jeszcze nie miałam pojęcia o komputerach,poszłam do nich kupić sobie sprzęt,wciskali mi części których ja sobie nie życzyłam... Efekt był tego taki że płyta głowna siadła mi po nie całym roku użytkowania,później nie chcieli mi podciągnąć tego pod gwarancję... dałam komputer do serwisu to grzebali w nim 2 miesiące i rozkładali ręce... W końcu się wkurzyłam wzięłam komputer, zaniosłam do kumpli, później na pasaż do ComputersNetu. To właśnie tu dowiedziałam się o wadliwej serii mojej płyty głównej,pomogli mi złożyć części do komputera nie wydając majątku. Dlatego tarana nie miło wspominam i ta ich beznadziejna obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek_70 Re: Antyreklama Tarana 28.12.06, 15:21 ... i dlatego od października "sklep i serwis zapadły sie w czeluście piekielne" - cały dół do wynajecia... Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Antyreklama Tarana 28.12.06, 15:32 jak się cieszę...hehe Ale pewnie klientów nie mieli i zwineli interes Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Antyreklama Tarana 28.12.06, 15:32 nawet nie wiedzialem kupowalem raz komputer i dobrze do dzis chodzi ale kiedysc byla profesjonalna obsluga, teraz ludzi pouciekali na zachod to jakosc spadla Odpowiedz Link Zgłoś
sowek62 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 30.12.06, 13:46 ComputersNet - najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
jar_cinski Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 31.12.06, 16:14 Tylko i wyłącznie OMEGA na Dugiej 4 NIGDY się na nich nie naciąłęm (a kupowałem tam sporo) Odpowiedz Link Zgłoś
nev45 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 31.12.06, 16:43 A konkretnie to czego konkretnie potrzebujesz, bo jedni maja dobry sprzet, inni uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 31.12.06, 18:02 Dobrego kompa złożyć,a że jestem w tym kompletnie zielony i nie chce się naciąć sprawdzam,które mieleckie sklepy cieszą się najlepszą opinią. Musi mieć procesor 2 rdzeniwy minimum 2000MHz Pamięci RAM co najmniej 1GB I dobrą grafikę. 200GB dysk twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 31.12.06, 21:20 ile pieniedzy przeznaczasz? i czy z monitorem lcd? czy crt? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 01.01.07, 11:05 Monitor,klawiatura obudowa odpadają To ma być przeróbka starego kompa pieniedzy maksymalnie chce przeznaczć 1500+/-200PLN. Mam nadzieje,że za te pieniądze da się już coś sensownego zrobić Wszystiego najlepszego w Nowym 2007 Roku Odpowiedz Link Zgłoś
szymon7805 Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 01.01.07, 20:20 Ile Twoim zdaniem mam do tego dołożyć,w tych pieniadzach czego mogę się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 01.01.07, 22:49 Proponuje przejść się po sklepach i zapytać ich co jakie mają oferty i wrzuc tutaj te oferty;] myśle ze 2000zl bedzie kosztować dobry komp na przyszłość;] Odpowiedz Link Zgłoś
alloallo Re: Poszukuje dobrego sklepu komputerowego !!! 02.01.07, 21:42 Jeżeli chodzi o mnie to odradzam zakupy w Mielcu. Szukałem paru rzeczy z rok temu to wiedza sprzedawców i ceny pare lat do tyłu. Polecam sklep apollo.pl. Kupiłem tam już na kilkanaście tysięcy i się nie zawiodłem ani razu. Co do kompa to jak chcesz przedstawię Ci najlepszą wg mnie konfigurację za tą cenę. Tak jak ktoś pisał, nie kupować w żadnych Taranach bo robią głupka z klientów. Odpowiedz Link Zgłoś