absit 14.02.07, 05:28 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46020&s_action=f_add Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-surprises Re: ZAPRASZAM 14.02.07, 10:54 Dziękuję, nie skorzystam. Trójkąty ani swingowanie mnie nie interesuje. Szkoda że tutaj nie napisałaś czegoś o swym forum - zdaje mi sie to niezbyt kulturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 14.02.07, 17:20 no-surprises napisała: > Dziękuję, nie skorzystam. Trójkąty ani swingowanie mnie nie interesuje. > Szkoda że tutaj nie napisałaś czegoś o swym forum - zdaje mi sie to niezbyt > kulturalne. > niekultralne jest zaproszenie kogoś gdzieś? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 15:29 Niekulturalne dla mnie jest zapraszanie kogoś tam, gdzie niekoniecznie chce się znaleźć. A wystarczyłoby dodać np. głównie dla dorosłych. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 16:30 no-surprises napisała: > Niekulturalne dla mnie jest zapraszanie kogoś tam, gdzie niekoniecznie chce się > znaleźć. A wystarczyłoby dodać np. głównie dla dorosłych. Tyle. > a ty nie jestes dorosła? oooo... to przepraszam...wychodziłam z założenia, że wszyscy uczestnicy tego forum są dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 18:37 Możemy sie bawić w takie gierki słowne. Nie ma problemu. Jednak kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
ci14 Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 18:45 nie wiem po co te dyskusje nie mam ochoty to nie uczestnicze chce to wchodze i zostawiam posty nie ma tu o czym roprawiac Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 19:24 ci14 napisał: > nie wiem po co te dyskusje nie mam ochoty to nie uczestnicze chce to wchodze i > > zostawiam posty nie ma tu o czym roprawiac dzieki za wsparcie - masz absolutną racje - widze link - wchodze - odpowiada - zostaję - nie odpowiada - wychodzę. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
ci14 Re: ZAPRASZAM 15.02.07, 20:15 dokladnie masz moje pelne poparcie ja tez nie lubie uszczypliwych uwag Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises żegnam 16.02.07, 11:10 Cytat z FAQ: Dlaczego zniknęły wypowiedzi z forum?! Wypowiedzi musiały naruszyć Regulamin lub Netykietę. Usuwane są także posty puste, zawierające same linki bez komentarzy [...] forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1919896.html Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: ..zaproszenie.. 16.02.07, 16:07 chodz nie jestem dlugo na forum po postach stwierdzam ze dalej nic sie w mielcu nie zmienilo bedziemy rozmawiac o ceglach albo u burego co do -populacji zwierzecej-prostakow to nie zycze sobie zeby ktos wyrazal na ten temat opinie w ten sposob bo byc moze zagladne na to forum i cos mnie zainteresuje a prosty jest ktos kto znarzuca komus wole i stereotyp dla mnie jest to tylko inny sposob myslenia i nie sadze zeby byla potrzeba jego krytykowania troszeczke optymizmu jest 21wiek a nie sredniowiecze Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: ..zaproszenie.. 17.02.07, 17:37 bylem -zobaczylem-zostaje -zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: ..zaproszenie.. 17.02.07, 20:34 Przykro mi ale nie znosze przyjec kiedy w progu gospodarz prosi mnie o dowod osobisty.Przedstawic moge sie po wejsciu a zarejestrowac jesli uznam ze bede wracala.A swoja droga, jak zawsze i ta nowosc zostala opluta przez zazdrosnych,wszystkowiedzacych i pruderyjnych mielczan. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ..zaproszenie.. 17.02.07, 22:25 hemafrodyta napisał: > Przykro mi ale nie znosze przyjec kiedy w progu gospodarz prosi mnie o dowod os > obisty.Przedstawic moge sie po wejsciu a zarejestrowac jesli uznam ze bede wrac > ala.A swoja droga, jak zawsze i ta nowosc zostala opluta przez zazdrosnych,wszy > stkowiedzacych i pruderyjnych mielczan. forum jest zamkniete z powodow podanych przez moich przedmowcow - nikt nie bedzie mi zarzucal szerzenia publicznie niemoralnosci i zepsucia ( nie wspomne o prostactwie itd...), jelsi ktos chce poczytac o czym tam piszemy z chorej ciekawosci - niech sobie nie zawraca glowy wysylaniem akcesu uczestnictwa. PS. Berety z głów!!! wiosna idzie!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: ..zaproszenie.. 18.02.07, 01:01 Ciekawosc nie jest choroba.Ciekawosc to siostra poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: ..zaproszenie.. 18.02.07, 02:42 nie ma sie tu co unosic nie jest to forum ogulnie dostepne chodzi o to zeby wchodzily osoby naprawde zainteresowane to nie czytelnia stad potwierdzenie rejestracji jesli ci zalezy poczekasz jesli nie to poprostu nieakceptujesz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 00:19 a tak wogole to zachecam mielczan i nie tylko do rozmow i tematow niezobowiazujacych to jest net kazdy jest anonimowo i kazdy moze dodac swoja fantazje lub potrzebe ktorej nie jest w stanie spelnic z przyczyn roznych kazdy ma cos w sobie cos czego mu brakuje lub cos o czym marzy a nie jest w stanie tego spelnic to forum zapewnia anonimowe nicki wiec mozesz mowic otwarcie i nikt nie bedzie wiedzial kim jestes -----ZAPRASZAM DO SWOJEJ FANTAZJI--------kliknij w link i poczekaj na aktywacje----------masz tez szanse kogos poznac z kim jestes w stanie zrealizowac swoje fantazje-------- Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 00:43 Mysle ze nie bardzo wiesz do czego zachecasz.To jak pisza mielczanie widac na tym forum bo szczerze mowiac to jedyni potencjalni uczestnicy tych jak powiadasz, osnutych mgielka tajemnic gawedziarskich fantazji.Marza, fantazjuja i przezywaja swe urojone przygody wszyscy a tylko nieliczni potrafia o tym mowic ,ubrac w slowa i wplynac na czytajacego tak by czul potrzebe zaglebiania sie w te tematy, opowiadania o sobie i swoich skrywanych namietnosciach .Powiadasz ze mozna rozmawiac o wszystkim tylko dlatego ze nikt Cie nie zna i nie widzi.To falszerstwo, oszukiwanie i oklamywanie tych po przeciwnej stronie bo nigdy nie wiesz na ile Twoj "internetowy przeciwnik" angazuje sie w te rozmowy jak odbiera to co piszesz i jaki to ma na niego wplyw.Mysle ze istota tego fantazjowania do ktorej tak zachecasz sprowadza sie do anonimowego i wzajemnego "pogrzebania sobie w kroczu" ( nie kojarz sobie nazbyt szybko tego sformulowania z seksem) z tym ze trzeba byc nie lada pisarzem by sprostac takim wymaganiom.Zacznij wiec od siebie i pokaz na tym otwartym forum jak sobie radzisz z pisaniem o swoich skrywanych namietnosciach.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 06:59 hemafrodyta napisał: > Mysle ze nie bardzo wiesz do czego zachecasz.To jak pisza mielczanie widac na t > ym forum bo szczerze mowiac to jedyni potencjalni uczestnicy tych jak powiadasz > , osnutych mgielka tajemnic gawedziarskich fantazji.Marza, fantazjuja i przezyw > aja swe urojone przygody wszyscy a tylko nieliczni potrafia o tym mowic ,ubrac > w slowa i wplynac na czytajacego tak by czul potrzebe zaglebiania sie w te tema > ty, opowiadania o sobie i swoich skrywanych namietnosciach .Powiadasz ze mozna > rozmawiac o wszystkim tylko dlatego ze nikt Cie nie zna i nie widzi.To falszers > two, oszukiwanie i oklamywanie tych po przeciwnej stronie bo nigdy nie wiesz na > ile Twoj "internetowy przeciwnik" angazuje sie w te rozmowy jak odbiera to co > piszesz i jaki to ma na niego wplyw.Mysle ze istota tego fantazjowania do ktor > ej tak zachecasz sprowadza sie do anonimowego i wzajemnego "pogrzebania sobie w > kroczu" ( nie kojarz sobie nazbyt szybko tego sformulowania z seksem) z tym ze > trzeba byc nie lada pisarzem by sprostac takim wymaganiom.Zacznij wiec od sieb > ie i pokaz na tym otwartym forum jak sobie radzisz z pisaniem o swoich skrywany > ch namietnosciach.Powodzenia. nie tylko dla mielczan... forum ma w nazwie Podkarpacie on-line...co do umiejetnosci pisania o swoich fantazjach... wierz mi ze ludzie to potrafią - jestem od ponad roku adminem jednego z forum baaardzo erotycznego - skupia on okolo 1000 osob ( fakt ze piszacych aktywnie jest mniej - zreszta jak na kazdym forum - wiekszosc czyta tylko ) bardzo otwartych, elokwentnych, bezpruderyjnych. Wzmianka o anonimowosci tez jest znaczaca - nawet piszac anonimowo uczymy sie otwartosci. Niekoniecznie zaczynajac od podzielenia sie swoimi fantazjami trzeba przejsc do kroku drugiego czyli ich realizacji. Kazdy niech sam decyzduje za siebie - jedno jest pewne - "nie wygrasz 6ki w totka jesli nie skreslisz i nie wyslesz kuponu":) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 07:38 absit, 1. dziekuje za zaproszenie, 2. gratuluje odwagi w podaniu linka, do forum, ktore wzbudzilo taka dyskusje:) 3. zycze powodzenia w prowadzeniu nowego przedsiewziecia. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 13:06 yapkovitz napisał: > absit, > 1. dziekuje za zaproszenie, > 2. gratuluje odwagi w podaniu linka, do forum, ktore wzbudzilo taka dyskusje:) > 3. zycze powodzenia w prowadzeniu nowego przedsiewziecia. dziekuje. Odwaga? to nie odwaga tylko szczerosc i otwartosc - bez tych dwoch rzeczy uwazam ze czlowieczenstwo nie ma sensu - nawet na tym forum - jako uczestnicy ganicie innych za zakłamanie, za fałsz i za niedotrzymane obietnice ale rownoczesnie ganicie innych za szczerosc... wiec jak to z Wami jest naprawde? kto zyskuje wieksza Waszą sympatie? czlowiek szczery czy zaklamany? :> Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 07:50 nie znam cie a juz cie podziwiam niewiele jest takich osob jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: ZAPRASZAM 19.02.07, 14:19 absit, a czy odwaga wyklucza szczerosc? lub odwrotnie? ja pogratulowalem odwagi, poniewaz niezaleznie od miejsca w krotm jestesmy, od tego kim jestesmy, w kazdym z Nas drzemie upior moherowego beretu, ktory kieruje sie z filozofia "moja chata skraja". Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 20.02.07, 00:07 yapkovitz napisał: > absit, a czy odwaga wyklucza szczerosc? lub odwrotnie? ja pogratulowalem > odwagi, poniewaz niezaleznie od miejsca w krotm jestesmy, od tego kim jestesmy, > > w kazdym z Nas drzemie upior moherowego beretu, ktory kieruje sie z > filozofia "moja chata skraja". masz racje:) jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 29.04.07, 18:26 absit napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46020&s_action=f_add Zapraszam raz jeszcze dojrzalych emocjonalnie ludzi z Mielca i okolic na forum Podkarpacie on-line, ktore ostatnio wzbogacilo sie o forumowy czat, do ktorego link znajdziecie na forum. Zapraszam - poznajmy sie blizej! Odpowiedz Link Zgłoś
tola71 Re: ZAPRASZAM 30.04.07, 07:25 poczytajcie www.wybiorczo.pl/bonus-z-marketu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.krystyna Re: ZAPRASZAM 18.05.07, 15:45 zapraszam i wypraszam mówi droga absit Jakiś czas nic tam nie napisałam /może miesiąc/, byłam chora/jestem chora ale czasem chcę się rozerwać a ona mnie wyrzuciła z użytkowników. Pieprz się droga absit razem z debilem maslem :[ Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 19.05.07, 05:30 alicja.krystyna napisała: > zapraszam i wypraszam mówi droga absit > > Jakiś czas nic tam nie napisałam /może miesiąc/, byłam chora/jestem chora ale > czasem chcę się rozerwać a ona mnie wyrzuciła z użytkowników. > Pieprz się droga absit razem z debilem maslem :[ no brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
niemotka Re: ZAPRASZAM 19.05.07, 13:38 Tworcy tych zabawnych potworkow o nazwie fora prywatne uzurpuja sobie prawo o byc albo nie byc kazdego kto tam sie pojawi,pisac trzeba w jedynie dla nich (tworcow) sposob,ich jezykiem i beblac o tym co ich interesuje( glownie oni zakladaja watki i ustalaja tematy) i moze dlatego ich miejsca wzajemnej adoracji swieca pustkami i zdychaja z braku zainteresowania.Cenzor tego forum tez zmierza w tym samym kierunku.Jeszcze troche i bedzie jak w Jasle i Tarnowie.Cicho wszedzie ,glucho wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ZAPRASZAM 19.05.07, 17:35 niemotka napisała: > Tworcy tych zabawnych potworkow o nazwie fora prywatne uzurpuja sobie prawo o > byc albo nie byc kazdego kto tam sie pojawi,pisac trzeba w jedynie dla nich > (tworcow) sposob,ich jezykiem i beblac o tym co ich interesuje( glownie oni > zakladaja watki i ustalaja tematy) Zaletą forum jest możliwość założenia wątku przez każdego uczestnika forum. Na taki temat jaki danego rozmówcę interesuje. i moze dlatego ich miejsca wzajemnej adoracji swieca pustkami i zdychaja z braku zainteresowania. Wolę na naszym forum 10 osób, które mają coś do powiedzenia niż stu uczestników pokroju "mojej byłej forumowiczki", która pokazała podobną klasę jak tu na forum Mielec - zaledwie w drugim czy trzecim poście zarzuciła nam "pitolenie" ( słowo złagodzone nieco ) zamiast samej wykazać się jakąś inwencją twórczą. Fakt ten jak i długa nieobecność na forum stała się przyczyną usuwania tzw. "martwych dusz" ( praktyka ogólnie stosowana na forach prywatnych gdzie liczba osób zgłaszających swój akces do forum jest ograniczona). Cenzor tego forum tez zmierza w tym samym kierunku.Jeszcze troche i bedzie jak w Jasle i Tarnowie.Cicho wszedzie ,glucho wszedzie. Przenieście się na Podkarpacie on-line :) Odpowiedz Link Zgłoś
gerda11 Re: ZAPRASZAM 19.05.07, 23:49 I tu masz absit całkowita racje ... lepiej mieć 10 osób z którymi można się świetnie bawić niż 40 które tylko podczytuje i nawet nie napisze Dzien dobry !!! A niestety mielczanie lubią bardzo czytać to co inni napiszą ! Coś na ten temat wiem !!!! na moje forum zgłosiło akces przyjęcia aż 5 osób z Mielca ... i co ? milczą jak zaklęci ale czytać - podczytują . Później po wylogowaniu takiego milczka można tylko dostać aroganckiego maila . Ale żeby tak napisać coś od siebie , coś dla żartu czy do płaczu ... czyms się pochwalić albo kogoś zganić .... to juz nie !!!!! Pozdrawiam i zapraszam również na moje forum !!!! Z uprzedzeniem że jest to forum dla osób naprawde dorosłych .... Odpowiedz Link Zgłoś