jania74 25.09.07, 18:25 czy zna ktoś firme C+N? Dostałam ofertę pracy i nie wiem czy ją przyjąć, słyszałam że tam jest nieciekawie ale nie wiem czy to prawda. Proszę o jakąkolwiek odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabell232 Re: praca w C+N 28.09.07, 09:26 mi koleżanka też proponowała abym tam podanie złożyła-tylko ze ona nie pracuje tam,ale z tego co mówiła to że bez problemowo ugadujesz się z nimi jeżeli chodzi o studia(chociaż wierzyć mi sie w to nie chce-w końcu tam nie robiła)i że 3 zmienna praca.a spróbować zawsze możesz,co ci zależy,zawsze możesz zrezygnować.a jakie zarobki to nie wiem.napisz jeszcze jeżeli tam poszłaś!pozdrowiąka. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: praca w C+N 28.09.07, 20:59 >to że bez problemowo ugadujesz się z nimi jeżeli chodz > i o studia(chociaż wierzyć mi sie w to nie chce-w końcu tam nie robiła) owszem, nie ma problemu ze zwykłą nieobecnością czy nie przyjściem do pracy, tam jest na umowę zlecenie i nie musisz się tłumaczyć, jeśli do pracy nie przychodzisz, może cię nie być nawet kilka dni. Praca trzyzmianowa, kasa cienka, atmosfera podobno też nie ciekawa. Informacje od znajomej która pracuje w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: praca w C+N 04.10.07, 14:10 wiem że za cały miesiąc koleżanka najwięcej wzięła 600 zł ;( Odpowiedz Link Zgłoś
isabell232 Re: praca w C+N 07.10.07, 21:35 z tego co wiem to jest tam produkcja plastikowych butelek. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: praca w C+N 14.10.07, 11:24 istny raj. Aby ci się w głowie nie poprzewracało to dają najniższą krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
1-gosia Re: praca w C+N 16.10.07, 13:53 osobiście szczerze nie polecam Byłam tam jeden dzień jakis miesiąc temu i nie zdecydowałam się podpisać umowy. Mecząca praca 3 zmiany teraz miała wejść czterobrygadówka a stawka po prostu żenująco niska Twój wybór ale nie polcecam zdecydowanie Ludzie w sumie w porządku ale sama praca i wynagrodzenie dno Odpowiedz Link Zgłoś