tomfix1 10.02.08, 09:04 wie ktoś z was coś więcej na temat pracy w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
termapo Re: Famili Frost 10.02.08, 18:17 Jesli dobrze pamietam, to kilka lat temu firma FAMILY FROST dość mocno wchodziła w Mielec i oklice z obwozną sprzedażą lodów i mrożonek - wprost ze samochodu. Charakterystyczne było sygnalizowanie obecnosci przenikliwą meleodyjka . Mieli regionalną baze w Ropczycach. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Famili Frost 11.02.08, 12:38 A wiesz coś o zarobkach, godzinach pracy itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
termapo Re: Famili Frost 11.02.08, 17:02 Zarobki nie rewelacyjne, powiązane prowizyjnie z utargiem, rotacja pracownikow spora. Tyle wiem - i są to wiesci sprzed kilku lat. Jakos ta firma bezglośnie znikła z mieleckiego krajobrazu - w sumie nie wiem czy placówka w Ropczycach istnieje, czy została skasowana ? Może ty coś napiszesz na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Famili Frost 11.02.08, 17:37 Z tego co ja słyszałem to pracuje się od 12 do 20. Czasami dłużej. Widziałem ogłoszenie że szukają do pracy i pisało że wynagrodzenie wynosi 2000 brutto. Możliwe to?? Odpowiedz Link Zgłoś