Gość: Wacław IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:03 No do roboty ! Bo sprawdzę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:21 Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:30 tarantula napisał(a): > Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply..... Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję. Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk" i jakiemu celowi służy. Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedne głodujące dzieci nie wiesz ! Udław się tymi groszami. Jesteś gównem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:31 tos sie baranie wyslowil. te biedne dzieci od takiego buca jak ty nawet grosika by nie wziely. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:35 kolor napisał(a): > tos sie baranie wyslowil. te biedne dzieci od takiego buca jak ty nawet grosika > > by nie wziely. Kolejne gówno (tym razem "kolor") - żałujące grosika na głodujące dzieci. Czekam na następnych "oszczędnych" ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:36 dalej baranie bluzgosz jadem. jestes glupi jak stado swin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:31 co za ludzie , wszedzie musza bluzgac Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula Do Wacława Kukiełki 12.01.02, 22:39 Gość portalu: Wacław napisał(a): Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply..... > Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję. > Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk" i > jakiemu celowi służy. > Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedne > głodujące dzieci nie wiesz ! > Udław się tymi groszami. Jesteś gównem ! Wacław - biedne mapeciątko z ciebie. Doskonale wiem co to jest akcja Pajacy - i zdaje mi się, ze to jest jedyna rzecz o ktorej ty wiesz. To co napisałam o pierdzeniu w twojej oponki odnosi sie da calej twojej dzialalnosci na tym forum. Jesli nawet masz pieniadze to watpie bardzo czy uczciwie je zarobiles. Nie zalozylabym sie o to z nikim. Kolor ma racje - nawet najbiedniejsze dziecko nie chcialoby pieniedzy od takiej gnidy jak ty - rzadko uzywam slow obelzywych wobec ludzi ale w twoim przypadku czuje sie zmuszona - jest gnidą i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Klopss76 to Trantula ! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:51 tarantula napisał(a): > Gość portalu: Wacław napisał(a): > > > Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply..... > > > Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję. > > > Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk" > i > > jakiemu celowi służy. > > Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedn > e > > głodujące dzieci nie wiesz ! > > Udław się tymi groszami. Jesteś gównem ! > > Wacław - biedne mapeciątko z ciebie. Doskonale wiem co to jest akcja Pajacy - > i > zdaje mi się, ze to jest jedyna rzecz o ktorej ty wiesz. To co napisałam o > pierdzeniu w twojej oponki odnosi sie da calej twojej dzialalnosci na tym forum > . > Jesli nawet masz pieniadze to watpie bardzo czy uczciwie je zarobiles. Nie > zalozylabym sie o to z nikim. Kolor ma racje - nawet najbiedniejsze dziecko nie > > chcialoby pieniedzy od takiej gnidy jak ty - rzadko uzywam slow obelzywych wobe > c > ludzi ale w twoim przypadku czuje sie zmuszona - jest gnidą i to wszystko. No i widzisz Klopss76 !!! I dałeś się nabrać na prosty chwyt socjotechniczny ! Zalogowałeś się teraz jako "tarantula" !!! PS "Tarantula" vel. "klopss76" obraża się tylko służba domowa. Dal mnie jesteś za mały. Za mały. Odpowiedz Link Zgłoś