Dodaj do ulubionych

Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko!

IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:03
No do roboty ! Bo sprawdzę !
Obserwuj wątek
    • tarantula Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:21
      Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply.....

• Gość: Wacław Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:30
        tarantula napisał(a):

> Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply.....

Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję.
        Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk" i
        jakiemu celowi służy.
        Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedne
        głodujące dzieci nie wiesz !
        Udław się tymi groszami. Jesteś gównem !
        • kolor Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:31
          tos sie baranie wyslowil. te biedne dzieci od takiego buca jak ty nawet grosika
          by nie wziely.
          • Gość: Wacław Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:35
            kolor napisał(a):

> tos sie baranie wyslowil. te biedne dzieci od takiego buca jak ty nawet grosika
            >
            > by nie wziely.

Kolejne gówno (tym razem "kolor") - żałujące grosika na głodujące dzieci.

Czekam na następnych "oszczędnych" !

• kolor Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! 12.01.02, 22:36
              dalej baranie bluzgosz jadem. jestes glupi jak stado swin.
              • Gość: ee Re: Kliknijcie na pajacyka a nakarmici głodne dziecko! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:31
                co za ludzie , wszedzie musza bluzgac
        • tarantula Do Wacława Kukiełki 12.01.02, 22:39
          Gość portalu: Wacław napisał(a):

Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply.....

> Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję.
          > Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk" i
          > jakiemu celowi służy.
          > Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedne
          > głodujące dzieci nie wiesz !
          > Udław się tymi groszami. Jesteś gównem !

Wacław - biedne mapeciątko z ciebie. Doskonale wiem co to jest akcja Pajacy - i
          zdaje mi się, ze to jest jedyna rzecz o ktorej ty wiesz. To co napisałam o
          pierdzeniu w twojej oponki odnosi sie da calej twojej dzialalnosci na tym forum.
          Jesli nawet masz pieniadze to watpie bardzo czy uczciwie je zarobiles. Nie
          zalozylabym sie o to z nikim. Kolor ma racje - nawet najbiedniejsze dziecko nie
          chcialoby pieniedzy od takiej gnidy jak ty - rzadko uzywam slow obelzywych wobec
          ludzi ale w twoim przypadku czuje sie zmuszona - jest gnidą i to wszystko.
          • Gość: Wacław Re: Klopss76 to Trantula ! IP: *.chello.pl 12.01.02, 22:51
            tarantula napisał(a):

> Gość portalu: Wacław napisał(a):
            >
            >
            > Wacław - a w oponki tez napierdziec, bo widze ze oklaply.....
            >
            > > Dobrze. O to mi chodziło, żeby wam wykazać waszą intelektualną indolencję.
            >
            > > Widzisz głuptasku "tarantulo" - nawet nie wiesz co to jest akcja "Pajacyk"
            > i
            > > jakiemu celowi służy.
            > > Klopss76 z całą pewnością wie, ale ty szmato żałująca paru groszy na biedn
            > e
            > > głodujące dzieci nie wiesz !
            > > Udław się tymi groszami. Jesteś gównem !
            >
            > Wacław - biedne mapeciątko z ciebie. Doskonale wiem co to jest akcja Pajacy -
            > i
            > zdaje mi się, ze to jest jedyna rzecz o ktorej ty wiesz. To co napisałam o
            > pierdzeniu w twojej oponki odnosi sie da calej twojej dzialalnosci na tym forum
            > .
            > Jesli nawet masz pieniadze to watpie bardzo czy uczciwie je zarobiles. Nie
            > zalozylabym sie o to z nikim. Kolor ma racje - nawet najbiedniejsze dziecko nie
            >
            > chcialoby pieniedzy od takiej gnidy jak ty - rzadko uzywam slow obelzywych wobe
            > c
            > ludzi ale w twoim przypadku czuje sie zmuszona - jest gnidą i to wszystko.

No i widzisz Klopss76 !!! I dałeś się nabrać na prosty chwyt socjotechniczny !
            Zalogowałeś się teraz jako "tarantula" !!!

PS
            "Tarantula" vel. "klopss76" obraża się tylko służba domowa. Dal mnie jesteś za
            mały. Za mały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka