gra-ff 17.10.08, 17:39 mam pytanie:czy są przyjęcia do tej firmy?Może ktoś coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regimielec Re: Colfarm.... 17.10.08, 18:16 Nie łaska zadzwonić i zapytać ? - w firmie wiedza najepiej czy sa czy nie ma lub czy sa planowane przyjecia. Ja bym Cie nawet na pakowanie tych tabletek z takim podejsciem nie przyjela. A moze zaraz napiszesz to dajcie numer... to uprzedzam Twoje pytanie - www.google.pl - colrafm - kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
gra-ff Re: Colfarm.... 18.10.08, 10:57 to było pytanie do kulturalnych i miłych osób,które potrafią pomóc a nie do kobiet z syndromem PMDD....szukających sposobu na jego rozładowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
znayoma Re: Colfarm.... 17.10.08, 20:46 ja składałam chyba z 4 x ale z tego co mi znajomi mowili to bez plecow sie tam nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
slivka25 Re: Colfarm.... 18.10.08, 01:08 Chciałam złożyć cv do tej firmy (dawno temu), na portierni dziewczyna pokazała mi sporą stertę kartek i powiedziała że to są podania, mojej cefałki już nie przyjęła... Z pewnych źródeł wiem, że liczą się również znajomości. Regimielec - Twoja wypowiedź zupełnie zbędna a do tego nieuprzejma - to jest forum i każdy może zapytać o co zechce, czyż nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gra-ff Re: Colfarm.... 18.10.08, 10:50 dzięki bardzo....tego właśnie się obawiałam...znowu znajomości. regi...a jeżeli chodzi o telefon,to go wykonałam wcześniej i nikt nic nie umiał powiedzieć.Jesteś bardzo miła i uprzejmą osobą.Mam nadzieję,że niewiele takich osób jest w Mielcu... Odpowiedz Link Zgłoś
mabzika Re: Colfarm.... 20.10.08, 20:18 Aby sie dostać do tej firmy do jakiejkolwiek pracy trzeba mieć tylko znajomości. Złożonych CV nawet nikt potem nie przegląda. Kilku osobom udało się bo przyjmowali większą ilość pracowników i trafili ze złożeniem podania dokładnie w dni kiedy były przyjęcia. Zdarza się to jednak bardzo sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś