Dodaj do ulubionych

Marcin Swół

14.03.09, 16:56
Proszony jest o kontakt na numer gg7008473 o nazwisku i imieniu Marcin Swół.
Znalazłem urządzenie przenośne - pendrive z pracą licencjacką. Właściciel tego
urządzenia może go odebrać po uprzednim kontakcie na ten numer.
Obserwuj wątek
    • absit Re: Marcin Swół 14.03.09, 17:32
      Nie wiem czy pomoge ale znalazłam na naszej klasie kogoś o tym nazwisku - przekazałam informację.
      • spamerowicz Re: Marcin Swół 14.03.09, 23:22
        Dzięki też szukałem i tylko z 3 osób jedna mi pasowała z Woli Zdakowskiej, ale
        jak na razie nikt sie nie zgłosił.
        • absit Re: Marcin Swół 15.03.09, 06:09
          Ten "mój" był z Sadkowej Góry/Kraków więc pasuje - pewnie studiuje w Krakowie...zobaczymy czy to pomoże.
          • spamerowicz Re: Marcin Swół 27.03.09, 16:31
            Nadal nikt się nie zgłosił czekam jeszcze tydzień i kasuje dane na tym pendrive.
            • absit Re: Marcin Swół 28.03.09, 05:52
              Nie każdy czyta forum na gazecie - spróbuj inaczej ogłosić, że to znalazłeś W treści pracy nie ma podanej szkoły?
              • seler86 Re: Marcin Swół 29.03.09, 22:09
                Znam jednego Marcina Swół znamy się z widzenia ale nie wiem dokładnie gdzie
                mieszka ani nie mam z nim żadnego kontaktu. Wiem że studiuje na naszej
                mieleckiej uczelni i chyba powinien być w trakcie pisania pracy licencjackiej
                gdybym go spotkała to mu przekaże oto jego klasa z naszej klasy możesz dać
                ewentualnie info na forum klasowym może ktoś ma z nim kontakt ;-)
                • seler86 Re: Marcin Swół 29.03.09, 22:11
                  nasza-klasa.pl/school/57196/9
                  Nie dała linka
                  • gizmaaa Re: Marcin Swół 03.04.09, 09:07
                    WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI I ZARZĄDZANIA W MIELCU to szkoła do której chodzi.
                    • spamerowicz Re: Marcin Swół 03.04.09, 15:45
                      Tak do tej szkoły chodzi - ta szkoła jest wymieniona na pracy.
                      • absit Re: Marcin Swół 04.04.09, 05:38
                        więc nic prostszego niż zadzwonić do szkoły nawet do sekretariatu i poprosić o przekazanie informacji o zgubie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka