Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.10, 01:44 normstahl czy hormann która lepsza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: jaka brama IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.10, 01:52 lepiej zapytaj fachowców od montażu np www.bramygarazowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekw Re: jaka brama IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.10, 00:25 niemiecka brama nr 1 u mnie w garażu "złodziej nie dał rady" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaka brama IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 21:39 hormann nr jeden tylko trzeba dobrze "zamontować" - służy na lata cała reszta to lipa Odpowiedz Link Zgłoś
rob.tus Re: jaka brama 08.12.10, 14:36 Ja kupiłem z allegro. Firma spod Sycowa, czy Kalisza. Montowałem sam. Dwie zimy już za sobą. Na razie ok. Mogę poszukać w papierach namiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.bw Re: jaka brama 09.12.10, 23:17 właśnie sprawdzamy allegro i jest tego cała masa - szukam jeszcze fachowca od montażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaka brama IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 00:35 dzwoń do Wrocławia www.hormann.wroc.pl rozmawiaj z Łukaszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: jaka brama IP: *.147.184.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 11:21 Tak jakby porównywać markowe auto od innego markowego auta. Normstahl to najwyższa półka. Potem jest DK Proof, również bardzo dobre bramy garażowe, następnie Mirola, Wiśniowski, a Hormann to najbardziej popularna firma w Polsce, Z mojego doświadczenia i dużej ilości pogwarancyjnego serwisu mogę śmiało powiedzieć, że z tych wymienionych tu firm Normstahl to zdecydowany faworyt (nawet wersja szwedzka) szczególnie w standardzie WK2 w wykonaniu niemieckim. Dużo również zależy od montażu, nawet najlepsza brama garażowa źle zamontowana na niewiele się zda oraz to, gdzie jest produkowana. Zadzwoń 609 147 249 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekdt Re: jaka brama IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 00:35 Normstahl jest extra produktem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: jaka brama IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.11, 19:10 a tego norhmstala gdzies w okolicy dostaniemy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mooreland Re: jaka brama 02.03.11, 20:53 Przedstawiciel norhmstall jest w Olawie, jednak z powodu braku jakichkolwiek cen (nawet szacunkowych) na stronie producenta, firma staje sie w moich oczach niewiarygodna. Ma Pani przyjsc a Oni juz Pania przekonaja. To motto 90% firm. Nie dajmy sie nabijac w butelke. Dlaczego szuka Pani w okolicy? Zauwazylem, ze w okolicy bywa znacznie drozej (nawet o 200%) niz kawalek dalej. Maly ruch wymusza wysokie ceny przy duzej podazy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejla Re: jaka brama 11.05.11, 10:40 Stanowczo odradzam bramę NORMSTAHL!!!!! Zakupiłem bramę Normsthal g30 w Zielonej Górze. Brama ciągle się psuje - była już naprawiana ponad 30 razy. Wymieniane były panele, rolki, napęd, wreszcie zamieniono panele bramy na nowe g60. Brama nadal się psuje. Naprawy trwają nawet kilka miesięcy. Wówczas bramy najczęściej nie można użytkować i samochody stoją przed pustym barażem. Firma nie jest w stanie naprawić bramy więc zarzuca, że brama jest niewłaściwie użytkowana - rzekomo na bramę działają bardzo duże siły zewnętrzne, które nie pozostawiają jednak żadnych widocznych śladów. Odradzam zarówno ze względu na jakość bramy jak i sposób traktowania klientów. Odpowiedz Link Zgłoś