IP: 217.116.110.* 24.06.11, 22:32
Karol, napisz co myslisz o pomysle rzadu i Grabarczyka, aby wrowadzic oplaty za przejazd nie tylko za odcinki drog krajowych, ale takze obwodnic, kiedy na zachodzie obwodnice sa bezplatne. Napisz takze co bys powiedzial mieszkancom Olesnicy, do ktorych znow powroca tiry bo rzad chce zrobic na niej oplaty dla pojazdow pow. 3,5 tony. Znow ludzie beda miec gehenne.
Obserwuj wątek
    • Gość: pik-olo1 Re: Do Karola IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.11, 18:21
      Pisze zamiast Karola,poniewaz nie ma on wiedzy ,ani kwalifikacji,by zmierzyc sie z trudnym tematem.W Polsce wlascicielami i uzytkownikami samochodow sa ludzie ,ktorzy nie mieliby takich mozliwosci w starych krajach unii.Pojazd za 2-5 tys.zl.,jakich wiekszosc jezdzi w Polsce,zostalby w niemczech skasowany 10 lat temu...w miare bezpieczne auto kosztuje na zachodzie pow.3 tys.euro,a to znaczy,ze mozna nim bezpiecznie jezdzic 2 lata,bo ma TÜV na 2 lata...dlaczego w Polsce Prokuratura nie interesuje sie ,kto wykonal przeglad techniczny pojazdu,ktory po wypadku wyglada jak zgnieciona puszka i tylko doswiadczony policjant zgadnie co to bylo...,ale to nie na temat...chodzi o to,aby samochody byly kupowane przez ludzi,ktorzy od pierwszego do ostatniego dnia maja pieniadze na wszystkie niezbedne wydatki,szczegolnie te zwiazane z bezpieczenstwem...jesli kogos przeraza oplata 30 zl za autostrade to niech sobie kupi tenisowki na targowisku Luczkiewicza,bo na drodze bedzie bardzo niebezpieczny...
      • Gość: Karol Re: Do Pikolo IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.11, 09:16
        Ty Pikolo na temat odpowiedziałeś, ciekawe, przeczytaj jeszcze z 10 razy to może dotrzesz do meritum sprawy.

A ja co rzecznikiem prasowym Tuska jestem.
        Bzdura kompletna, Rząd niestety szuka oszczędności tam gdzie nie trzeba, naszym kosztem.

Ta obwodnica Oleśnicy była właśnie budowana z myślą o samochodach z dużym tonażem, a teraz niejeden kierowca będzie omijał płatne drogi, przejeżdżając przez centrum takich miast jak Oleśnica.
        Pikolo nie bądź ślepym poddanym Tuska i jego rządu.
        • Gość: pik-olo Re: Do Pikolo IP: *.pools.arcor-ip.net 30.06.11, 14:13
          ostatnie zdanie nawet mi pochlebia...,szczegolnie kiedy pomysle o Hofmanie,M acierewiczu,Girzynskim,Blaszczaku,Kaczynskim i reszcie tych chorych ludzi,ktorych na szczescie widze tylko w telewizji...,Twoja,dziwny kolego ,opinia o moim poddanstwie nie moze sie praktycznie materializowac z uwagi na to,ze od wielu lat mieszkam poza Polska...,natomiast niezwykla przyjemnosc sprawia mi prokowanie do polemik roznej masci oszolomstwa,ujawnianie malomiasteczkowego zacietrzewienia,znamionowanego widokiem obfitej piany w kacikach ust,tudziez mieszaniem z blotem nieznanych ludzi juz w trzecim zdaniu miernej tyrady...
        • Gość: pik-olo1 Re: Do Pikolo IP: *.pools.arcor-ip.net 30.06.11, 16:07
          ostatnie zdanie nawet mi pochlebia...,szczegolnie kiedy pomysle o Hofmanie,M acierewiczu,Girzynskim,Blaszczaku,Kaczynskim i reszcie tych chorych ludzi,ktorych na szczescie widze tylko w telewizji...,Twoja,dziwny kolego ,opinia o moim poddanstwie nie moze sie praktycznie materializowac z uwagi na to,ze od wielu lat mieszkam poza Polska...,natomiast niezwykla przyjemnosc sprawia mi prokowanie do polemik roznej masci oszolomstwa,ujawnianie malomiasteczkowego zacietrzewienia,znamionowanego widokiem obfitej piany w kacikach ust,tudziez mieszaniem z blotem nieznanych ludzi juz w trzecim zdaniu miernej tyrady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka