Gość: Karol IP: 79.162.164.* 23.04.13, 18:04 Więcej na ten temat na stronie facebooka Oława Prywatne Miasto Koprowski odchodzi z Platformy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: *.208.38.84.otvk.pl 25.04.13, 19:40 Nic dodać nic ując , gość ma zasady i nie da sobą pomiatać w imię wyższych celów partii i koalicji. Szkoda mi radnej Leszczyńskiej która tez tam kompletnie nie pasuje ale może zdobędzie na taki sam czyn szlachetny jak jej kolega Koprowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: *.wroclaw.hypnet.pl 25.04.13, 20:54 A cóż to za ważna informacja.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewianin Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: 84.38.208.* 26.04.13, 09:14 Anka, jeśli nie interesują ciebie takie informacje to po co zabierasz głos, po co mulisz ,przecież jesteś z Wrocławia i tam szukaj ,,ważnych informacji". Ja gościa podziwiam, miał odwagę powiedzieć STOP! tym którzy przede wszystkim służą partii i własnym interesom. Cenzurowanie wypowiedzi, zakaz wypowiadania się publicznie to łamanie zdobyczy demokracji ale jak widać Aniu to dla ciebie jest nie ważne i zupełnie obce! Odpowiedz Link Zgłoś
playolawa Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy 26.04.13, 11:27 Jest to na pewno sygnał dla mieszkańców Oławy. Oby miało to wpływ na przyszłe wybory.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianin Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: 89.200.212.* 30.04.13, 16:04 Moja ocena jest jednoznaczna, a mianowicie: żeby zadawać trudne pytania, to trzeba coś wiedzieć!!! W wyborach był wypadek przy pracy, a teraz potrzeba reklamować się:) Czym tu zachwycać się!!! Dla mnie jest to śmieszne i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewianin Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: *.208.38.84.otvk.pl 01.05.13, 00:24 Żeby kogoś oceniać to trzeba znać fakty. To, że piszesz takie bzdury to zapewne jest wynikiem twojego wypadku- ale na głowę? Weź się człeku nie kompromituj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Radny Koprowski odchodzi z klubu Platformy IP: *.wroclaw.hypnet.pl 12.08.13, 21:44 Jeśli zasili PiS to znaczy, że jest zerem. Odpowiedz Link Zgłoś