IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:29
A tak wogóle to chcę w tym roku poszaleć gdzieś albo na Andrzejkach albo na
Sylwestra, czy w Oławie już są jakieś "ruchy"??
Obserwuj wątek
    • Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:05
      na andrzejki też się nikt nie wybiera :((
    • rdeniro Re: Andrzejki 03.11.05, 10:41
      nie ma gdzie sie pobawic, ale slyszalem ze nowy pub powstaje i cos tam maja
      robic na sylwka
      • Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:42
        a gdzie ma być ten nowy pub??
        • rdeniro Re: Andrzejki 03.11.05, 10:49
          na sw.rocha w hotelu wejscie na dole jakies 200 m
    • Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 03.11.05, 11:48
      A ja muuusze osczedzac i bawic sie bede w nowym domku..OBY!
      • Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:42
        no właśnie a jak tam w nowym domku?
        • Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 04.11.05, 10:59
          Szkoda mowic, Olawianko;) W piatek bylam na odbiorze, ale...nie odebralam, nie
          podpisalam protokolu odbioru bo mieszkanie nie bylo wogole gotowe do odebrania,
          zamieszkania i zycia w nim!!!!!!! SKANDAL wg mnie! Najpierw nastalam 4 godz. sie
          w kolejce bardzo chaotycznej, potem jak juz poszlam oglac MOJE mieszkanko, to
          katastrofa! W calym budynku byli jescze robotnicy, ktorzy na ost chwile
          zatuszowywali usterki...Juz jestem zmeczona...nastepne podejscie w
          poniedzialek...Zobaczymy...A jestem tak max wkurzona, ze juz nie moge o tym
          mowic nawet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
          • Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:30
            współczuję ci i życzę powodzenia, musisz znaleść dobre strony w oczekiwaniu
            może teraz jest czas by dobrze wymierzyć okna by uszyc firanki czy zamówic
            roletki, poszukać mebli.... wydrukować zaproszenia na parapetówkę którą możesz
            zrobić na sylwestra :)
            • Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 04.11.05, 16:12
              W tym momecie teoretycznie nie mam jeszcze kluczy, ale widze, ze masz takie samo
              podejscie jak moi znajomi (w kwestii parapetówki i sylwestra;))))
              jak dostane klucze to swietowac bede w ten sam dzien!!!!!!!! BArdzo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka