Gość: oławianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:29 A tak wogóle to chcę w tym roku poszaleć gdzieś albo na Andrzejkach albo na Sylwestra, czy w Oławie już są jakieś "ruchy"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:05 na andrzejki też się nikt nie wybiera :(( Odpowiedz Link Zgłoś
rdeniro Re: Andrzejki 03.11.05, 10:41 nie ma gdzie sie pobawic, ale slyszalem ze nowy pub powstaje i cos tam maja robic na sylwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:42 a gdzie ma być ten nowy pub?? Odpowiedz Link Zgłoś
rdeniro Re: Andrzejki 03.11.05, 10:49 na sw.rocha w hotelu wejscie na dole jakies 200 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 03.11.05, 11:48 A ja muuusze osczedzac i bawic sie bede w nowym domku..OBY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:42 no właśnie a jak tam w nowym domku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 04.11.05, 10:59 Szkoda mowic, Olawianko;) W piatek bylam na odbiorze, ale...nie odebralam, nie podpisalam protokolu odbioru bo mieszkanie nie bylo wogole gotowe do odebrania, zamieszkania i zycia w nim!!!!!!! SKANDAL wg mnie! Najpierw nastalam 4 godz. sie w kolejce bardzo chaotycznej, potem jak juz poszlam oglac MOJE mieszkanko, to katastrofa! W calym budynku byli jescze robotnicy, ktorzy na ost chwile zatuszowywali usterki...Juz jestem zmeczona...nastepne podejscie w poniedzialek...Zobaczymy...A jestem tak max wkurzona, ze juz nie moge o tym mowic nawet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: Andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:30 współczuję ci i życzę powodzenia, musisz znaleść dobre strony w oczekiwaniu może teraz jest czas by dobrze wymierzyć okna by uszyc firanki czy zamówic roletki, poszukać mebli.... wydrukować zaproszenia na parapetówkę którą możesz zrobić na sylwestra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migan Re: Andrzejki IP: *.antro.pan.wroc.pl 04.11.05, 16:12 W tym momecie teoretycznie nie mam jeszcze kluczy, ale widze, ze masz takie samo podejscie jak moi znajomi (w kwestii parapetówki i sylwestra;)))) jak dostane klucze to swietowac bede w ten sam dzien!!!!!!!! BArdzo! Odpowiedz Link Zgłoś