Gość: migan IP: *.antro.pan.wroc.pl 14.11.05, 10:28 ;)) Polecam : miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3013081.html M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shrek Re: sprawa Domańskiego IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 11:55 Pokropili już można łyknąć :) Jaki koń jest to widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 14.11.05, 17:23 Ciekawy jestem jaka jest wartość przejętego terenu z zabudowaniami. Czekam na informację ile kościół wpłacił podatku od tej darowizny. Interesuje mnie czy jest pozwolenie na budowę tych zabudowań i dokunentacja zatwierdzona tak jak się robi przy budowie zwykłego jednorodzinnego domu. Mam nadzieję, że lokalni dziennikarzy nie będą mieć oporów w tropieniu kombinacji kleru na naszym terenie.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! IP: 195.116.208.* 14.11.05, 22:01 Najpierw może powiedz jakie to niby kombinacje się odbywają, zamiast nam tu prezentować swoją paranoję; skąd tyle nienawiści do Kościoła Katolickiego?? czy wg. ciebie Kościół jest winien wszelkiego zła tego świata?? Zanim uczynisz absurdalny zarzut zastanów się, krzywdzisz w ten sposób wielu ludzi, którzy na to nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 14.11.05, 22:16 Wystarczy, żeby ktoś sprawdził poruszone przeze mnie tematy w poprzednim poście. Niech kościół zapłaci podatek od przejętej w formie darowizny nieruchomości jak każdy podmiot prawny w naszym kraju. Nie mam do nikogo nienawiści ale chce aby wszystkich traktowano tak samo. Drażnią mnie święte krowy... Prawo niech będzie takie samo dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! IP: 195.116.208.* 14.11.05, 22:24 I ja się całkowicie zgadzam. Tylko ton posta, o którym mówisz jest jednoznacznie napastliwy i sugerujący matactwo i chęć ukrycia czegoś, czego się ukryć nie da. I to mi się nie podoba w tych wypowiedziach, czynisz zarzuty nie mając żadnych na to dowodów. Takiego "podburzania tłumów" zwyczajnie nie lubię. A od sprawdzania to nie jest "ktoś" tylko urzędnicy skarbowi i to oni odpowiadają za to, żeby skontrolować kwestię fiskalną tej transakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
djmixer1 Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 19.11.05, 11:40 Nie mogę się doczekać aby się dowiedzieć czy zapłacili! Odpowiedz Link Zgłoś