Dodaj do ulubionych

sprawa Domańskiego

IP: *.antro.pan.wroc.pl 14.11.05, 10:28
;))

Polecam :
miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3013081.html
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: shrek Re: sprawa Domańskiego IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 11:55
      Pokropili już można łyknąć :)

Jaki koń jest to widać....
      • poodzian Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 14.11.05, 17:23
        Ciekawy jestem jaka jest wartość przejętego terenu z zabudowaniami.
        Czekam na informację ile kościół wpłacił podatku od tej darowizny.
        Interesuje mnie czy jest pozwolenie na budowę tych zabudowań i dokunentacja
        zatwierdzona tak jak się robi przy budowie zwykłego jednorodzinnego domu.
        Mam nadzieję, że lokalni dziennikarzy nie będą mieć oporów w tropieniu
        kombinacji kleru na naszym terenie.!
        • Gość: andrew Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! IP: 195.116.208.* 14.11.05, 22:01
          Najpierw może powiedz jakie to niby kombinacje się odbywają, zamiast nam tu
          prezentować swoją paranoję; skąd tyle nienawiści do Kościoła Katolickiego?? czy
          wg. ciebie Kościół jest winien wszelkiego zła tego świata?? Zanim uczynisz
          absurdalny zarzut zastanów się, krzywdzisz w ten sposób wielu ludzi, którzy na
          to nie zasługują.

• poodzian Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 14.11.05, 22:16
            Wystarczy, żeby ktoś sprawdził poruszone przeze mnie tematy w poprzednim poście.
            Niech kościół zapłaci podatek od przejętej w formie darowizny nieruchomości jak
            każdy podmiot prawny w naszym kraju.
            Nie mam do nikogo nienawiści ale chce aby wszystkich traktowano tak samo.
            Drażnią mnie święte krowy...
            Prawo niech będzie takie samo dla wszystkich!
            • Gość: andrew Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! IP: 195.116.208.* 14.11.05, 22:24
              I ja się całkowicie zgadzam. Tylko ton posta, o którym mówisz jest jednoznacznie
              napastliwy i sugerujący matactwo i chęć ukrycia czegoś, czego się ukryć nie da.
              I to mi się nie podoba w tych wypowiedziach, czynisz zarzuty nie mając żadnych
              na to dowodów. Takiego "podburzania tłumów" zwyczajnie nie lubię. A od
              sprawdzania to nie jest "ktoś" tylko urzędnicy skarbowi i to oni odpowiadają za
              to, żeby skontrolować kwestię fiskalną tej transakcji.

• djmixer1 Re: Zapłaćcie podatek od wzbogacenia!!! 19.11.05, 11:40
                Nie mogę się doczekać aby się dowiedzieć czy zapłacili!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka