Gość: Oławianka IP: 80.50.252.* 21.08.06, 16:39 Kto będzie głosował na Platforme Obywatelską w zbliżających się wyborach samorządowych wpisujcie się pokażmy PiS-owi ilu nas jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.magma-net.pl 21.08.06, 18:25 Jak będziecie się kumać z czerwonymi to też będziecie upaprani i przegracie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 81.219.217.* 21.08.06, 18:35 Proszę nie czytać gazet one kłamią nikt nie ma zamiaru "kumać z czerwonymi " jak będzie trzeba pójdziemy sami do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 21.08.06, 23:03 Ja napewno nie będę głosować na PO. Jakie tam są osobistości? Kaczor kandydat na Burmistrza Oławy. Już jedna Pani przed wyborami do Sejmu powiedziała mu co on prezentuje. A kto w Oławie reprezentuje PiS? Żuraw ten nieprzystępny urzędnik-poborca skarbowy, którego mieszkańcy gminy Oława nie chcą na Wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oserwator Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.magma-net.pl 21.08.06, 23:47 A kto lepszy "nieprzystępny urzędnik" ale uczciwy i sprawny,czy przystępny ale złodziej i psowacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 22.08.06, 09:39 Odpowiadam Obserwatorowi: W obecnej rzeczywistości nie powinien mieć racji bytu ani nieporzystępny ani nadufany urzędnik, a jeszcze do tego poborca skarbowy. Tacy ludzie powini pozostać w cieniu. O skorupowanych to już wogóle nie chcę wspominać. Napewno Żuraw ani Kiczaty zwycięstwa PiS-owi nie przyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ołławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 80.50.252.* 23.08.06, 16:17 To już lepszy Kaczor Roman zresztą niż Pażdziernik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERTOC Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:13 Ja chce startowac w tych wyborach, wiec głosujcie na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oławianin Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 23.08.06, 23:19 Przepraszam ale jak Pani twierdzi, że na Burmistrza Oławy lepszy Roman Kaczor od Pażdziernika to nie trudno mieć obraz o Pani. Jako oławianinowi zależy mi na dobrym gospodarzu miasta i do Października mam też wiele zastrzeżeń. Platforma tym kandydatem osmiesza się. Odpowiedz Link Zgłoś