Dodaj do ulubionych

Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska

IP: 80.50.252.* 21.08.06, 16:39
Kto będzie głosował na Platforme Obywatelską w zbliżających się wyborach
samorządowych wpisujcie się pokażmy PiS-owi ilu nas jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.magma-net.pl 21.08.06, 18:25
      Jak będziecie się kumać z czerwonymi to też będziecie upaprani i przegracie!
      • Gość: Oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 81.219.217.* 21.08.06, 18:35
        Proszę nie czytać gazet one kłamią nikt nie ma zamiaru "kumać z czerwonymi "
        jak będzie trzeba pójdziemy sami do wyborów.
        • Gość: oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 21.08.06, 23:03
          Ja napewno nie będę głosować na PO. Jakie tam są osobistości? Kaczor kandydat
          na Burmistrza Oławy. Już jedna Pani przed wyborami do Sejmu powiedziała mu co
          on prezentuje.
          A kto w Oławie reprezentuje PiS? Żuraw ten nieprzystępny urzędnik-poborca
          skarbowy, którego mieszkańcy gminy Oława nie chcą na Wójta.
          • Gość: Oserwator Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.magma-net.pl 21.08.06, 23:47
            A kto lepszy "nieprzystępny urzędnik" ale uczciwy i sprawny,czy przystępny ale
            złodziej i psowacz?
            • Gość: Oławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 22.08.06, 09:39
              Odpowiadam Obserwatorowi: W obecnej rzeczywistości nie powinien mieć racji bytu
              ani nieporzystępny ani nadufany urzędnik, a jeszcze do tego poborca skarbowy.
              Tacy ludzie powini pozostać w cieniu. O skorupowanych to już wogóle nie chcę
              wspominać. Napewno Żuraw ani Kiczaty zwycięstwa PiS-owi nie przyniosą.
          • Gość: Ołławianka Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 80.50.252.* 23.08.06, 16:17
            To już lepszy Kaczor Roman zresztą niż Pażdziernik
    • Gość: ROBERTOC Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:13
      Ja chce startowac w tych wyborach, wiec głosujcie na mnie:)
      • Gość: Oławianin Re: Wybory samorzadowe - Platforma Obywatelska IP: 82.160.156.* 23.08.06, 23:19
        Przepraszam ale jak Pani twierdzi, że na Burmistrza Oławy lepszy Roman Kaczor
        od Pażdziernika to nie trudno mieć obraz o Pani. Jako oławianinowi zależy mi na
        dobrym gospodarzu miasta i do Października mam też wiele zastrzeżeń. Platforma
        tym kandydatem osmiesza się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka