grel2 27.06.02, 10:15 jak wam się podonba wieża Małego Kościółka z nową blachą ? swoją drogą z jakiej kasy to było ? podatników czy parafian ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
knajder Re: Mały Kościółek 27.06.02, 10:29 Było to w wiekszości z kasy parafian (100% pewnosci nie mam). Mi Mały Kościółek przez ta renowacje przypomina troche cerkiew prawoslawną. Czytałem że firma dała 100 letnią gwarancję na to że nie będzie przeciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
grel2 Re: Mały Kościółek 27.06.02, 10:39 ewangelicko-augsburska cerkiew rzymskokatolicka mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wojczyn85 Re: Mały Kościółek 30.06.02, 19:32 w wiekszosci od parafian (ale ja osobiscie nic na to nie dalem), ostatnio na mszy ksiadz proboszcz Milewski grzmił że cyt.:"miasto sprowadza koszykarza a na kościół nie może nic dać" i jeszcze że ci ktorzy wrzucali duze pieniadze (nawet po 1000zł) w kopertach (ktore byly rozlozone w kosciele) do koszykow sie nie podpisali śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
grel2 Re: Mały Kościółek 30.06.02, 19:41 chyba z rok chodzę do Konkatedry i co ? Prałat Alfred Mąka jest the best ! Odpowiedz Link Zgłoś