Gość: ciekawa IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.06, 17:59 Gdzie w Ostrowie można fajnie spędzić czas,mily lokal,fajni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elutka_111 Re: fajne miejsca 19.02.06, 20:05 Na pewno nie w Protektorze :( same gó..arze sie tam pchają, laski z gołymi cyckami/brzuchami/dupami . Generalnie nic ciekawego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: fajne miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:35 Zgadzam sie Protektor, Heven to syf!!! milo można spedzić czas w Bramie, w Baci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: fajne miejsca 20.02.06, 20:14 Czy Ty masz coś do Protectora... ;p gigigi...;D Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: fajne miejsca 20.02.06, 22:17 gigi ... no same małolaty tam chodzą, ostatnio koleżanka mi powiedziała nawet, ze za młodzi tam są :P tak się składa, że akurat jakiś młodzieniaszek to usłyszał i prawie, ze si oburzył :D ale spojżał na nią z szacunkiem - jako, że starsza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: fajne miejsca 20.02.06, 19:11 bardzo przyjemna atmosfera jest tez w bistro bravo na rynku a poza tym zgadzam sie co do caffe baci... Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: fajne miejsca 20.02.06, 22:18 A tą panią te skadś zman ... wspólny ojciec :> hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: fajne miejsca 20.02.06, 22:20 Ale w ogóle, to najlepsza jest "Szarotka" czy "Stokrotka" w Przybysławicach - napoje wyborowe, klimat i atmosfera pzrednia a towarzystwo ... wyborne :] Tak więcd chodźmy wszyscy "Do Pani Reni" :D Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: fajne miejsca 21.02.06, 09:28 No cóż zależy jkie masz plany np: czy chcesz zjeść pyszny deser lodowy? to tylko w San REmo na RYnku, jak chcesz napić się piwa to polecam pub w piwnicy na rynku, podoba mi się wnętrze ale.......... zauważyłam, że przychodzą tam małolaty, super jedzonko 3 pajdy chleba ze smalcem Odpowiedz Link Zgłoś
meaya Re: fajne miejsca 22.02.06, 15:41 ...a propo fajnych miejsc, podobno zamknęli pub "Lew", najlepsze, kultowe miejsce w Ostrowie. Jeśli chodzi o "San Remo" na rynku to lody są podobno dobre, tylko nie miałam okazji spróbować, gdyż obsługa jest tam tak fatalna, że będąc po raz pierwszy siedziałam pół godziny i nikt mnie nie obsłużył ( nawet karty nie dostałam) po czym wyszłam, za drugim razem było identycznie. Raczej nie będę próbować po raz koljny...szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: fajne miejsca IP: *.promax.media.pl 22.02.06, 15:55 Fanaberia- fajny bluesowo jazzowy klimacik, miły widok na kominek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne miejsca IP: *.promax.media.pl 22.02.06, 22:01 na ulicy Szopena!!! lokal moze teraz jest fajnie ale jak ja kiedys tam bylam to przemarzlam do szpiku kosci i bylam potem przez tydzień chora! Muszę teraz zobaczyc jak tam jest z tym mkominkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: fajne miejsca 26.02.06, 19:22 Ja nigdy nie mialem problemow w San Remo z obsluga. Wrecz przeciwnie, bylem tam zawsze szybko i milo obsluzony. Lody sa mniam super dobre, choc ceny juz troche mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
andriu0 Re: fajne miejsca 23.02.06, 01:21 czy ja wiem gdzie jest fajnie ??bylem w wiekszosci klubow w ostrowie i wydaje mi sie ze wszedzie jest tak samo tzn nieciekawie!moze przez to ze nie ma clubow tematycznych charakteryzujacych sie danym climatem!no moze poza fanaberia!a tak to nawet brama zalatuje jakims disco...(:!!!kiedys wszyscy byli w kamienicy i bylo nawet niezle!!!dziwnie sie porobilo Odpowiedz Link Zgłoś