kaszalot-net 12.04.08, 22:49 Najpiękniejsze po kotlecie Jest piwo i golonka- nie wiem czy wiecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: piękności 12.04.08, 22:53 Pozwól ,że wtrącę swoje trzy grosze powiedz mi tedy koneserze proszę: jeśli to kotlet jest najpiękniejszy to co ,kto jest najsmaczniejszy. Odpowiedz Link
zecozejak Re: piękności 13.04.08, 11:12 najsmaczniejsza Azaheca gdy Kaszalota podnieca. mógłby ją schrupać z ubrankiem w nocy, w południe lub rankiem. a jak się jeszcze rozbierze! no nie koneserze? Odpowiedz Link
azaheca Re: piękności 13.04.08, 13:55 A skąd u Zeco te wiadomości Kaszalot woli schabowe kości z lubością i smakiem się oblizuje tak swoim chuciom teraz folguje Odpowiedz Link
zecozejak Re: piękności 13.04.08, 14:21 a pod przykrywką buzuje (tu mi coś rymu brakuje) Odpowiedz Link
azaheca Re: piękności 12.04.08, 22:57 Zaraz po tym jest kaszanka i wódeczki pełna szklanka może jeszcze jest parówka po musztardzie musztardówka Odpowiedz Link
mis.io Re: piękności 12.04.08, 23:05 Moi drodzy wy mylicie rzeczy umilające życie. „nic tak życia nie upiększy dobra d… jeden głębszy” A piękne to mogą być kobiety W żadnym wypadku kotlety Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: piękności 12.04.08, 23:17 mis.io -prosto z serca jak od brony masz wspaniałe rubikony Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: piękności 12.04.08, 23:22 Aza napsała: > po musztardzie musztardówka Jakieś wielkie rozpasanie W musztardówkę rozlewanie Bo się pije drogie panie Prosto z gwinta w byle bramie Koneserzy proszę laski Piją tylko wynalazki Odpowiedz Link
azaheca Re: piękności 12.04.08, 23:36 Delektują się mamrotką po niej w głowie mają błotko coś tam bają i mamroczą w ciemnej bramie późną nocą swego adresu nie pamiętają w rzeczonej bramie wówczas sikają nie potrzebna im panienka ból egzystencji-to ich udręka... Odpowiedz Link