lindaaa Re: gdzie na sylwka??? 31.12.06, 01:46 My idziemy na salę na wieś ;) Tzn. chciałam napisać na salę, która znajduje się na obszarach wiejskich - taka nazwa jest podobno poprawna politycznie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewapacula Re: gdzie na sylwka??? 01.01.07, 20:20 witam!ja się abiłam w danwej Sp nr 3!Grał zespół Ałej!Było super!A Wy?! Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa sylwester 02.01.07, 19:07 Nie pamiętam nazwy zespołu, panna trochę fałszowała, ale najważniejsze, że wszyscy się dobrze bawili. Na parkiecie cały czas tłumy. Ogólnie się wyszalałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: sylwester 02.01.07, 21:05 Ja tez sie wyszalalam;) Impreza do 7 rana :D Rano maly kacyk ;) Ale bylo git;))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: sylwester 04.01.07, 14:53 Pałac a Antoninie... muzyka była raczej kiepska, chociaz ludzie na parkiecie dopisali, a jedzenie było wprost rewelacyjne i to w takich ilościach, że nie było mozna tego przejeść! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_na_6 Re: sylwester 08.01.07, 09:47 lindaaa napisała: > Nie pamiętam nazwy zespołu, panna trochę fałszowała, ale najważniejsze, że > wszyscy się dobrze bawili. Na parkiecie cały czas tłumy. > Ogólnie się wyszalałam ;)) może byłyśmy na tym samym sylwku? w maleńkiej mieścinie :-) i panna jak wyżej ale Sylwek udal sie rewelacyjnie jedzenia ful, muzyka super zespól nie dawal zejsć z parkietu i dzieki temu zabawa do szóstej rano Odpowiedz Link Zgłoś