Dodaj do ulubionych

ANALIZA PARTNERSKA

22.12.10, 21:11
Witam
Pani Januszu jeżeli mogłabym prosić to bardzo proszę o interpretacje partnerską. mam romans. Spotykamy się od roku, jestem coraz bardziej zaangażowana i zależy mi na tym męzczyznie, mam wrazenie ze to on jest ta druga połowką.Swietnie sie dogadujemy Ja widze ze tez nie jestem mu obojetna. Czy jest szansa że bedzie coś więcej, może jakieś uczucie, zaanagażowanie. Czy warto brnąć w to dalej? Dodaje ze jestem męzatką w nieszczesliwym związku i mysle o rozwodzie. Ja 14.05.1976 On-29.06.1980 a mąż-28.09.1971
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: ANALIZA PARTNERSKA 23.12.10, 14:34
      Witaj
      Twoja droga życia wynikająca z daty urodzenia, wskazuje na dużą dynamikę, ciągłe zmiany, emocje, impulsywne działania, zawirowania, ciągły niedosyt, poszukiwania, problem w utrzymaniu trwałych, stabilnych struktur życiowych. Wynika to z faktu, że wszystkie twoje cykle życiowe mają wibrację pięć, przy czym, aktualny cykl, który będzie trwał do ok. 58 roku zycia wynika z karmicznej 14. Liczba ta przynosi brak stabilizacji, działania chaotyczne i niespokojne, impulsywne działania, hazardowe podejście do życia i podejmowanych decyzji, niechęć do ograniczeń, monotonii, zobowiązań, odpowiedzialności, zbytnie zanurzanie się w zmysłach i instynktach.
      Jesteś urodzeniową szóstką, więc taki układ może być mocno napięciowy, gdyż z jednej strony szóstka daje impuls do silnego wiązania się z rodziną z drugiej zaś piątka tego nie chce, pragnie swobody i wolności. Nie jest to łatwe, może dawać wewnętrzne rozdarcie, emocjonalne rozterki.
      Osoba, której datę podałaś, z numerologicznego punktu widzenia nie obiecuje trwałego związku. Nie dla tego że nie jest do tego zdolna, wręcz przeciwnie. jest w cyklu 11/2 i szczycie 11/2. Problem w tym, że dwójka to antyteza piątki, jest co prawda harmonijna z twoją urodzeniową szóstką, jednak skonfliktowana z piątką. Tak więc, emocjonalnie szybko się zagotujesz, gdy związek przejdzie w fazę stałego przebywania ze sobą.
      Związek z mężem, który może cię mocno dominowac i ograniczać, gdyż jest urodzeniową jedynką, w cyklu i szczycie jeden, zdecydowanie cię męczy i także tutaj trudno będzie o pełnię szczęścia. Jednak nie podejmuj decyzji teraz. Poczekaj jeszcze rok. Jesteś w roku własnym o wibracji pięć, więc piątka jest bardzo mocno zaakcentowana aktualnie i może przynosic bardzo pochopne decyzje, których będziesz żałować.
      Pozdrawiam
      • czarnulka168 Re: ANALIZA PARTNERSKA 23.12.10, 19:40
        dziekuje bardzo panie Januszu smile jestem pod wrazeniem opisu..zgadza sie ..taka wlasnie jestem, ciagle emocjonalnie rozbita, bardzo dynamiczna rządzicielka, męcze sie w zwiazku malzenskim, nie umiem podjac decyzji. Co do tej osoby to przyjrze sie temu bardziej bo nie chcialabym potem czegos żalowac, mam nowy duzy dom..ale te konflikty w nim tez mnie przerazaja i czasem zastanawiam sie czy lepiej byc bardziej rozsądną czy bardziej szczęsliwą ...poczekam z tym
      • czarnulka168 Re: ANALIZA PARTNERSKA 23.12.10, 19:45
        Panie Januszu zrobilam bład w dacie teraz zauwazylam !!! co do mnie sie wszystko zgadza ale pytanie o romans budzi teraz szereg watpliwosci ..jego data ur to 29.06.1981 , moze to byc zupelnie inna interpretacja, prosze o korekte
        • janus50 Re: ANALIZA PARTNERSKA 24.12.10, 12:23
          Witaj ponownie
          Rzeczywiście, sytuacja wygląda nieco lepiej, choć w dalszym ciągu nie jest optymalna. Jest urodzeniową dziewiątką a ta jest zgodna zarówno z twoją urodzeniową szóstką jak i piątką w cyklach. Zmienia się drugi szczyt, w którym aktualnie przebywa. Ma on wibrację trzy i to jest również zgodne z twoją urodzeniową szóstką jak i cyklem 5.
          Pozostaje jeszcze niezmiennie jego drugi cykl 11/2, który moze powodować konflikty z twoim cyklem pięć, ponadto, po 36 roku życia wejdzie w trzeci szczyt o wibracji 11/2 i wówczas dwójka bardzo mocno zaznaczy się w jego zyciu, co moze być żródłem konfliktów.
          Pozdrawiam
          • czarnulka168 Re: ANALIZA PARTNERSKA 24.12.10, 15:05
            dziekuje bardzo za informacje i poswiecony mi czas wink pozdrawiam ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka