01.02.12, 20:30
Witam ,czeka mnie rozwód,czy to nasz czas się skończył
Iwona 23,02,1975 Andrzej 20,01,1973
co jest przyczyna tego ,bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • iwci-a37 Re: rozwód proszę panie Januszu 06.02.12, 10:23
      PANIE JANUSZU -bardzo proszę o zerkniecie
    • janus50 Re: rozwód 07.02.12, 12:32
      Witaj
      iwci-a37 napisała:

> Witam ,czeka mnie rozwód,czy to nasz czas się skończył
      > Iwona 23,02,1975 Andrzej 20,01,1973
      > co jest przyczyna tego ,bardzo dziekuje
      Poproszę o odrobinę cierpliwości, jestem aktualnie na wpisach z 20 stycznia około...
      Pozdrawiam
      • joooooooana Re: rozwód 15.02.12, 17:43
        Zbyt często się Państwo kłócicie, nie o to, o co trzeba..
    • agnibani Re: rozwód 18.02.12, 23:49
      iwono jestes od roku w bialym szczycie 7, ktory generalnie nie sprzyja ukladom partnerskim i ma za zadanie rozwoj duchowy, jest on sprzezony z czarnym szczytem 3, co oznacza robienie zbyt wielu rzeczy na raz, niemoznosc skoncentrowania sie na jednym. szczyt 7 jest zawsze uciazliwy gdyz sluzy on rozwojowi duchowemu (u meza jest w tym samym czasie szczyt trojkowy, czyli raczej bezproblemowo), do tego twoj cykl piatkowy, ktory pewnie niesie ze soba duzo zamieszania, zmiany, ciagotki do niezaleznosci, podrozy, zycie "na walizkach". jestes bardzo przebojowa kobieta, maz jest bardziej pasywny i w drugim cyklu 2, ktory ta pasywnosc jeszcze bardziej akcentuje, nastawiony na odbior i harmonie wspolzycia niz na "szalenstwa" i ryzyko. drogi zycia twoja 2 i jego 5 tez raczej nieharmonijne, niby dni urodzenia to powinny "wyrownac", ale widac nie daly rady, trzeba by jeszcze policzyc was z imion i nazwisk, ale to juz prosze do janusa, ja patrze tylko na daty urodzenia. wiesz jak liczyc literki (ile w nazwisku i mieniu liter A, ile B, ile C,...)
      pozdrawiam serdecznie agnieszka
      • porucznikowa Re: rozwód 19.02.12, 11:26
        agnibani napisała:

> iwono jestes od roku w bialym szczycie 7, ktory generalnie nie sprzyja ukladom
        > partnerskim i ma za zadanie rozwoj duchowy, jest on sprzezony z czarnym szczyte
        > m 3, co oznacza robienie zbyt wielu rzeczy na raz, niemoznosc skoncentrowania ....itd
        Witaj agniabani
        Źle wyliczyłaś białe i czarne szczyty
        Iwona obecnie przebywa w białym szczycie 9 i w czarnym 1 do 43 lat.
        Andrzej do 40 lat szczyt biały 4. Z cyklami lepiej sobie radzisz . I jeszcze ciekawi mnie dlaczego liczbę siedem w cyklach lub w szczytach tak nie pozytywnie dla związku opisujesz.
        Pozdrawiam
        • iwci-a37 Re: rozwód 19.02.12, 13:45
          dziękuje za interpretacje ,ale pozwolę się nie zgodzić Aga z tym pasywnym "mężem"i jeszcze z tym co napisane raczej jest ooo bardzo aktywny aż za dziękuje
    • janus50 Re: rozwód 28.02.12, 15:06
      witaj ponownie
      iwci-a37 napisała:

> Witam ,czeka mnie rozwód,czy to nasz czas się skończył
      > Iwona 23,02,1975 Andrzej 20,01,1973
      > co jest przyczyna tego ,bardzo dziekuje

Wasze drogi życia są pełne sprzeczności i napięć. Twój małżonek jest urodzeniową piątką w cyklu dwa, a ty urodzeniową dwójką w cyklu 5.
      Piątka i dwójka lubią się jak magi z zupą mleczną. Mają skrajnie różne aspekty, dążenia i sposoby działania. Dwójka poszukuje stabilności i bezpieczeństwa, piątka żyje zmianami.
      Dwójka chce się realizować w partnerstwie i przyjmować wszelkie ograniczenia z tym związane, natomiast piątka nie znosi ograniczeń, zakazów i nakazów. Piątka jest wibracją dużej energii, jednak jest to energia nie sprecyzowana, często chaotyczna, trudna do kontrolowania. Nierzadko towarzyszy jej mocno rozbudzona seksualność, co sprawia, że realizuje się emocjonalnie w wielu związkach jednocześnie - krótko mówiąc - ma tendencje do skoków w bok.
      U was obojga najbliższe lata wskazują na brak stabilności w sferze osobistej, jest to układ trudny do przewidzenia, bo jak wspomniałem, piątka jest nieprzewidywalna. Można przytoczyć słowa naszego narodowego barda, by zilustrować motywy działania piątki - bo ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.
      Oboje jesteście pod działaniem piątek i jednocześnie pod działaniem dwójek. Trudny układ, pełen napięcia. Z jednej strony dążenie do partnerstwa, z drugiej do wolności osobistej.
      Związki definiowane przez piątki są bardzo burzliwe, pełne wzlotów i upadków, rozstań i powrotów. Możliwe jest każde rozwiązanie, każdy scenariusz. Choć sądzę, że w waszym przypadku trudno będzie wam ponownie się porozumieć. Przede wszystkim z uwagi na twój cykl 5 realizowany za pośrednictwem szczytu 9. Dziewiątka w dużej mierze jest tożsama z piątką więc raczej nie będziesz zainteresowana.
      Pozdrawiam
      • iwci-a37 Re: rozwód 29.02.12, 19:26
        Dziękuję. Panie Januszu ,podsumowując ,to z mojej wibracji wynika ,ze ja tez nie che z nim .A tak wg .to nadal miała bym tak jak mam czyli ciężko i nie stabilnie?
        • janus50 Re: rozwód 03.03.12, 11:04
          Witaj ponownie
          iwci-a37 napisała:

> Dziękuję. Panie Januszu ,podsumowując ,to z mojej wibracji wynika ,ze ja tez n
          > ie che z nim .A tak wg .to nadal miała bym tak jak mam czyli ciężko i nie stabi
          > lnie?

Ciężko i niestabilnie to jest rzecz bardzo względna. Problem polega na tym, że jesteś z cykl i ze szczytu pod wpływem wibracji, które kochają wolność osobistą i niezależność. Z drugiej strony jesteś urodzeniową dwójką, która w imię zgodnego i harmonijnego związku potrafi przyjąć na siebie wszelkie zobowiązania. Rodzi to w oczywisty sposób wewnętrzne napięcie, które sprawia, że typowe aspekty piątki i dziewiątki odbierasz jako uciążliwe, jako dopust boży (Boży ?) Jest tobie z tym ciężko. W tej sytuacji nie jesteś w stanie wykorzystać pozytywnych aspektów wibracji pięć, która daje elastyczność, wszechstronność, błyskotliwość, umiejętność znajdowania się w każdej sytuacji i korzystania z inspirujących zmian.
          Należałoby sprawdzić twoje wibracje imienne, możliwe, że tam właśnie tkwi jakiś problem.
          Pozdrawiam
          • iwci-a37 Re: rozwód 03.03.12, 13:53
            Witam ,Panie Januszu imie to mam nadane jedno Iwona ,na bierzmowaniu przyjelam Kinga .
            moje litery z nazwisk a-3
            o-2
            r-1
            l-1
            j-1
            k-2
            b-1
            f-1
            u-1
            w-1
            s-1
            n-1
            dziekuje
            • janus50 Re: rozwód 03.03.12, 16:24
              Witaj ponownie
              iwci-a37 napisała:

> Witam ,Panie Januszu imie to mam nadane jedno Iwona ,na bierzmowaniu przyjelam
              > Kinga .
              > moje litery z nazwisk a-3
              > o-2
              > r-1
              > l-1
              > j-1
              > k-2
              > b-1
              > f-1
              > u-1
              > w-1
              > s-1
              > n-1

twoje wibracje imienne mają wartość 8-6-5. Można je uznać za poprawne, choć do najkorzystniejszych nie należą. Jest w nich zawarta sprzeczność pomiędzy piątką a szóstką, które mają skrajnie różne aspekty. Są to wibracje definiujące osobę o pragnieniu realizowania się w sferze materialnej, karierze zawodowej, mającej spore aspiracje ale też możliwości.
              Problemem mogą być braki istotnych wibracji w twoich imionach i nazwiskach. Nie ma tam czwórek, które definiowane są przez litery D i M oraz ósemek, które wyrażane są poprzez litery H, Q oraz Z.
              Czwórka odpowiada za sferę pracy oraz tworzenia trwałych struktur życiowych. Kiedy jej nie ma mogą pojawiać się utrudnienia w tej sferze. Problemy ze stworzeniem stabilnych okoliczności życiowych.
              Ósemka z kolei odpowiada za sferę finansów i pomnażania dóbr materialnych. Brak ten będzie zatem osłabiał ten obszar.
              Nie są to więc dla ciebie korzystne wibracje imienne, przede wszystkim powinny być uzupełnione braki czwórek i ósemek, bo w kontekście dość dynamicznego cyklu 5 trudno będzie o stabilizację.
              Pozdrawiam

> dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka