24.11.12, 10:12
Ogólnie dopadło mnie jakieś lenistwo. Po okresie poszukiwania pracy dałam sobie spokój. Mój zawód jakby się "wyczerpał". Chcę zacząć w nowym mieście i w nowej dziedzinie, w której jeszcze sobie radzę średnio, ale chcę się udoskonalić. Byłaby to praca instruktorki w klubie fitness.
Mój dzień urodzenia to 21-04-1979
Moje litery z imienia i nazwiska to:
1-j, 1-r, 1-m, 1-w, 1-s, 2-n, 2-k, 3-o, 4-a
Przeprowadzkę przewiduję na pierwszą połowę przyszłego roku. Jakie są na to widoki? Proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • charlotte-york Re: Praca 24.11.12, 10:18
      Zastosowałam skrót myślowy - chcę się przenieść z miejsca o dużym bezrobociu ok. 20% do miejsca, w którym jest ono na poziomie naturalnym - około 5%.
      Nie znałam tego forum, dopiero po chwili widzę, że porad głównie udziela pan Janusz, zatem o pomoc proszę pana Janusza i pozdrawiam.
    • janus50 Re: Praca 29.11.12, 12:47
      Witaj
      charlotte-york napisała:

> Ogólnie dopadło mnie jakieś lenistwo. Po okresie poszukiwania pracy dałam sobie
      > spokój. Mój zawód jakby się "wyczerpał". Chcę zacząć w nowym mieście i w nowej
      > dziedzinie, w której jeszcze sobie radzę średnio, ale chcę się udoskonalić. By
      > łaby to praca instruktorki w klubie fitness.
      > Mój dzień urodzenia to 21-04-1979
      > Moje litery z imienia i nazwiska to:
      > 1-j, 1-r, 1-m, 1-w, 1-s, 2-n, 2-k, 3-o, 4-a
      > Przeprowadzkę przewiduję na pierwszą połowę przyszłego roku. Jakie są na to wid
      > oki? Proszę o poradę.

Jesteś urodzeniową szóstka z wysokim potencjałem 33. Dla urodzeniowej szóstki najlepsza forma realizacji zawodowej to praca w jednej firmie, bez częstych zmian, to nie wychodzi na dobre. Generalnie szóstki dobrze sprawdzają się w profesjach powiązanych z pracą z ludźmi, czyli np. opieka medyczna, pielęgnacja, uroda, komunikacja a także wszelkie zawody powiązane z twórczą kreacją. Jesteś urodzona dnia o wibracji 3/21 więc komunikowanie się z ludźmi to bardzo istotny dla ciebie element. Instruktor fitness jak najbardziej znajduje się w tej przestrzeni. Jednocześnie jesteś w drugim szczycie o wibracji 2/11 tak więc kluczem do sukcesu zawodowego będzie współpraca, partnerstwo, praca w grupie. Działania indywidualne mogą przynosić porażki.
      Twoje wibracje imienne mają wartość 4-7-2 są bardzo pasywne, bez dynamiki, zamykające z tendencjami do dołów psychicznych. Pytanie jednak, czy podałaś zawartość wszystkich posiadanych imion (również z bierzmownia) oraz nazwisk o ile jesteś zamężna, wtedy również nazwisko rodowe. Jeśli podałaś wszystkie niezbędne dane (imiona, nazwiska) to jest w nich zawarte także całe mnóstwo braków, bo aż 4. Brak jest tobie kluczowych wibracji - 2, 3, 8 a także siódemki. Braki te mogą przynosić rozmaite utrudnienia w obszarach, za które dane wibracje odpowiadają. Przykładowo 2 partnerstwo i współpraca, trójka komunikacja, ósemka finanse.
      Pozdrawiam
      • charlotte-york Re: Praca 03.12.12, 01:26
        Dziękuję za taką dokładną analizę. W sumie podalam liczby najczęściej używanej przeze mnie kombinacji imiennej, gdzie imię było podane w formie zdrobnienia a nazwisko panieńskie i imię z bierzmowania (jako obecnie nieużywane) wcale nie zostały uwzglednione. Gdybym podała wszystko, łącznie z imieniem z bierzmowania i nazwiskiem panieńskim to byłoby tak:
        A-8, D-1, E-1, G-1, I-1, J-2, K-1, L-1, M-1, N-5, O-3, R-1, S-1, T-1, W-1, Z-2.
        Mam nadzieję, że taka kombinacja nie jest zbyt bierna. Zliczę je wszystkie razem, żeby nie marnować Pana cennego czasu i poproszę o jeszcze jeden Pana komentarz. Może będzie nieco lepiej? Nie chcę być bierna ani pesymistyczna. Mam wrażenie, że zarówno nowe odmężowskie nazwisko oraz imię z bierzmowania niezbyt mi służą.
        Zatem wartość całości (k liczone tak jak przez Pana jako 11):
        Samogłoski: A-8 + E-1 + I-1 + O-3 = 8+5+9+18=40sadb]4[/b]
        Spółgłoski: D-1 + G-1 + J-2 + K-1 + L-1 + M-1 + N-5 + R-1 + S-1 + T-1 + W-1 + Z-2 =
        4+7+2+11+3+4+25+9+1+2+5+16sadb]89=17=8[/b]
        RAZEM spólgłoski + samogłoski: 40+89=129=12sadb]3[/b]

Moje pierwotne nazwisko zaś miało takie głoski:
        Samogłoski: A-4 + 0-1 = 4+6=10=1
        Spółgloski: G-1 + J-1 + L-1 + N-3 + T-1 + Z-1 = 7+1+3+15+2+8=36=9
        RAZEM 10+36=46=10=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka