Dodaj do ulubionych

prośba do P.Janusza

29.01.13, 00:21
Witam Panie Januszu ponowniesmile
pisałam do Pana jakiś czas temu i przyznaję wiele racji. Piszę ponownie, gdyż sytuacja się zmieniła na tyle, że poproszę o nową interpretację, analizę partnerską.
Moje dane:
A-7,C-3 ,D-2 E-5 G-2 H-1 I-1 J-1 k-2 L-1 M-1 N-3 O-1 T-1 U-1 Z-2 W-3
Dane partnera:
A-1, C-1,E-1, I-1, J-1, K-3, O-2, S-2, T-1, W-1.
Ja - data ur: 29-11-1972, On - data ur: 01-01-1967.
Moje dane są pełne tzn wszystkie imiona, natomiast Jego tylko imię i nazwisko.

Jestem numerologiczną 5 a On 7. Czytałam wiele interpretacji, niezależnie od tego dodam ze w chwili obecnej mamy wiele zawirowań, trochę niekorzystnych sytuacji życiowych, zastanawiam się czy jest szansa na wyprostowanie? Jest też porozumienie na wielu płaszczyznach, wiele rozmów itd. Czy my, jako związek na przyszłość, mamy pozytywne rokowania?

pozdrawiam serdecznie

Obserwuj wątek
    • engia Re: prośba do P.Janusza 04.02.13, 00:23
      Witam Panie Januszu,
      czy mogę liczyc na odpowiedź,wysłałam kilka dni temu.... bardzo mi zalezy, dziękuję

engia napisała:

> Witam Panie Januszu ponowniesmile
      > pisałam do Pana jakiś czas temu i przyznaję wiele racji. Piszę ponownie, gdyż s
      > ytuacja się zmieniła na tyle, że poproszę o nową interpretację, analizę partner
      > ską.
      > Moje dane:
      > A-7,C-3 ,D-2 E-5 G-2 H-1 I-1 J-1 k-2 L-1 M-1 N-3 O-1 T-1 U-1 Z-2 W-3
      > Dane partnera:
      > A-1, C-1,E-1, I-1, J-1, K-3, O-2, S-2, T-1, W-1.
      > Ja - data ur: 29-11-1972, On - data ur: 01-01-1967.
      > Moje dane są pełne tzn wszystkie imiona, natomiast Jego tylko imię i nazwisko.
      >
      > Jestem numerologiczną 5 a On 7. Czytałam wiele interpretacji, niezależnie od te
      > go dodam ze w chwili obecnej mamy wiele zawirowań, trochę niekorzystnych sytuac
      > ji życiowych, zastanawiam się czy jest szansa na wyprostowanie? Jest też porozu
      > mienie na wielu płaszczyznach, wiele rozmów itd. Czy my, jako związek na przysz
      > łość, mamy pozytywne rokowania?
      >
      > pozdrawiam serdecznie
      >
      >
      >
      >
    • janus50 Re: prośba do P.Janusza 16.02.13, 17:28
      Witaj
      engia napisała:

> Witam Panie Januszu ponowniesmile
      > pisałam do Pana jakiś czas temu i przyznaję wiele racji. Piszę ponownie, gdyż s
      > ytuacja się zmieniła na tyle, że poproszę o nową interpretację, analizę partner
      > ską.
      > Moje dane:
      > A-7,C-3 ,D-2 E-5 G-2 H-1 I-1 J-1 k-2 L-1 M-1 N-3 O-1 T-1 U-1 Z-2 W-3
      > Dane partnera:
      > A-1, C-1,E-1, I-1, J-1, K-3, O-2, S-2, T-1, W-1.
      > Ja - data ur: 29-11-1972, On - data ur: 01-01-1967.
      > Moje dane są pełne tzn wszystkie imiona, natomiast Jego tylko imię i nazwisko.
      >
      > Jestem numerologiczną 5 a On 7. Czytałam wiele interpretacji, niezależnie od te
      > go dodam ze w chwili obecnej mamy wiele zawirowań, trochę niekorzystnych sytuac
      > ji życiowych, zastanawiam się czy jest szansa na wyprostowanie? Jest też porozu
      > mienie na wielu płaszczyznach, wiele rozmów itd. Czy my, jako związek na przysz
      > łość, mamy pozytywne rokowania?

Wibracje urodzeniowe, ty piątka a on siódemka, są harmonijne i mogą sprzyjać budowaniu trwałego związku. Jednak nie tylko wibracje urodzeniowe świądczą o jakości związku. Należy brak pod uwagę także inne elementy drogi życia jak również wibracje imienne.
      W odniesieniu do niego trudno mi coś mówić o wibracjach imiennych, skoro nie mamy pełnych danych.
      Natomiast twoje wibracje imienne mają wartość 5-9-5/14 i nie są one niestety korzystne. Mogą przynosić brak stabilności, dużą dynamikę, niechęć do podejmowania odpowiedzialności, brak wytrwałości, niechęć do ograniczeń, podległości, zależności. Piątka jest bardzo silnie zarysowana w twoim portrecie numerologicznym, bo jesteś przecież urodzeniową piątką a dodatkowo wibracja 5 jest bardzo mocno zaznaczona w zawartości liter, bo jest ich tam aż 11 jednostek i tworzą jednocześnie największy potencjał.
      Twój partner z kolei ma czwórki w czarnych szczytach, co może przynosic upór, brak elastyczności, wprowadzanie ograniczeń sobie i innym. Piątka i czwórka to wibracje konfliktu, może więc dochodzić pomiędzy wami do napięć i nieporozumień. Trudno jest mi nazwać taką relację perspektywiczną. Wiele mogłyby pokazać jego wibracje imienne, jednak puki nie znamy jego pełnych danych, trudno jest coś powiedzieć...
      Pozdrawiam

>
      > pozdrawiam serdecznie
      >
      >
      >
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka