Dodaj do ulubionych

do Pana Janusza prośba o sporządzenie portretu num

05.03.13, 17:10
Witam
Próbowałam sama, ale jednak przerasta to moje możliwoścismile
Bardzo proszę o sporządzenie portretu numerologicznego moja data urodzenia 26.05.1979r i jeżeli to nie problem -mojego partnera ur. 18.05.1974 r.Z góry dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • kul.eczka Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 05.03.13, 18:41
      moje imie:u-2 razy,a-1,s-1,z-1,L-1,r-1, nazwisko: o-3,a-1,g-1,n-1,w-1,s-1,k-1
    • sahara623 Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 06.03.13, 12:40
      Czy mogłabym prosić o sporządzenie portretu numerologicznego dla córki 15.09.1985, dla mojego męża 13.01.1959 i dla mnie 23.06.1959 ?
      wg moich obliczeń ( a nie wiem czy dobrze robię mam) mam w wyzwaniu głównym 0- co to oznacza?
      Pozdrawiam serdecznie.
      • sahara623 Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 28.04.13, 16:15
        Chciałabym się przypomnieć Januszu. Bardzo mi zależy ,szczególnie na portrecie córki,ostatnio ma bardzo ciężkie chwile.Czy jest jakaś nadzieja na szybką zmianę?
        Pozdrawiam
        • villad Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 01.05.13, 17:58
          Proszę nie traktować Janusza jako remedium na wszystkie problemy swoje i swych bliskich. Chłopakowi nikt nie płaci za jego czas, jaki tu poświęca. Troszkę zdrowego rozsądku i umiaru, proszę. Brać los w swoje ręce, miast oczekiwać cudów od Janusza. Bo to trochę niepoważne.
          Pozdrawiam,
          Villad
        • janus50 Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 02.05.13, 13:49
          Witaj
          sahara623 napisała:

> Chciałabym się przypomnieć Januszu. Bardzo mi zależy ,szczególnie na portrecie
          > córki,ostatnio ma bardzo ciężkie chwile.Czy jest jakaś nadzieja na szybką zmian
          > ę?

Szkoda, że nie napisałaś jakiego rodzaju są te problemy. Bo z samej daty urodzenia wynika, że ewentualne utrudnienia mogą pojawić się w sferze domu rodzinnego, rodziny, związku.
          Była do swojego 26 roku zycia w pierwszym cyklu 9 i jednocześnie pierwszym szczycie 6, który z kolei trwać będzie do 34 roku życia. Jeśli więc do 26 roku życia weszła w związek małżeński, to może on ulec rozpadowi. Generalnie związki zawarte w pierwszym szczycie 6 nie należą do najłatwiejszych i muszą znaleźć siłę do przetrwania.
          Trudno zresztą powiedzieć coś konkretnego nie mając kompletnych danych, bo jakieś problemy mogą być także wzmagane przez niekorzystne wibracje imienne oraz aktualne aspekty planetarne.
          Modyfikatorów jest sporo i z samej daty urodzenia nie zawsze się da zdiagnozować problem. W każdym razie aktualny układ drogi życia dość pasywny, więc jeśli wibracje imienne są kiepskie, to może mieć spore trudności z siłą przebicia, może borykać się z koniecznością podporządkowania się osobom lub sytuacjom, a za sprawą urodzeniowej dwójki (2/11) może popadać w doły psychiczne.
          Od 26 roku życia weszła w swój drugi cykl o wibracji 6, który potrwa do 53 roku zycia. Cykl ten w kontekście szczytu 6, który trwał będzie do 34 roku zycia, tworzy układ w gruncie rzeczy korzystny, jednak, jak wspomniałem wcześniej, wiele zależy od wibracji imiennych. Ponieważ, jeśli ma braki wibracji 6 i/lub 4 albo 2 to wówczas wcale tak łatwo być nie musi.
          Pozdrawiam

> Pozdrawiam
          • kul.eczka Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 02.05.13, 16:35
            To ja też chciałabym się przypomniećsmile Pozdrawiam
          • sahara623 Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 02.05.13, 21:20
            Witam ! Wszystko co napisałeś Januszu o mojej córce się zgadza smile.Obecnie rozstaje się burzliwie z ojcem swojego dziecka .Na dodatek jest daleko od rodziny ( w Anglii) i z pracą, też bywa różnie.A więc ,jak napisałeś, będąc 2/11 często popada w doły.Chciałabym jej pomóc i wzmocnić ją , jeśli to możliwe.
            Jej dane A-6,E-1,G-1,H-1,I-1,K-1,M-1,N-3,O-1,R-2,S-2,T-1,W-1,Z-2

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję smile

P.S Jeszcze małe pytanko.Jak zinterpretować III czarny szczyt -0 ?
            • janus50 Re: sahara 02.05.13, 22:02
              Witaj
              sahara623 napisała:

> Witam ! Wszystko co napisałeś Januszu o mojej córce się zgadza smile.Obecnie rozst
              > aje się burzliwie z ojcem swojego dziecka .Na dodatek jest daleko od rodziny (
              > w Anglii) i z pracą, też bywa różnie.A więc ,jak napisałeś, będąc 2/11 często p
              > opada w doły.Chciałabym jej pomóc i wzmocnić ją , jeśli to możliwe.
              > Jej dane A-6,E-1,G-1,H-1,I-1,K-1,M-1,N-3,O-1,R-2,S-2,T-1,W-1,Z-2

Czy to wszystkie posiadane przez nią imiona i nazwiska (również rodowe)?

>
              > Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję smile
              >
              > P.S Jeszcze małe pytanko.Jak zinterpretować III czarny szczyt -0 ?

Czarny szczyt o wartości zero nie podaje konkretnych informacji co do wibracji, które mogą definiować jakieś niekorzystne cechy charakteru. Mając zero w czarnych szczytach możemy spotkać się z negatywem każdej wibracji. Należy zwrócić uwagę na wibracje z których to zero pochodzi, a więc pierwszy i drugi czarny szczyt oraz aktualny cykl. Te elementy mogą negatywnie dominować w czarnym szczycie 0
              Pozdrawiam

• sahara623 Re: sahara 03.05.13, 11:27
                Dzięki Januszu za szybką odpowiedź smile. Faktycznie pominęłam jej imię z bierzmowania sad. A oto wszystkie jej dane
                A-7,E-2,G-1, H-1, I-2, K-2,, M-1, N-4, O-2, R-3, S-2, T-1, W-2, Z-2

Pozdrawiam smile
                • janus50 Re: sahara 03.05.13, 20:11
                  sahara623 napisała:

> Dzięki Januszu za szybką odpowiedź smile. Faktycznie pominęłam jej imię z bierzmow
                  > ania sad. A oto wszystkie jej dane
                  > A-7,E-2,G-1, H-1, I-2, K-2,, M-1, N-4, O-2, R-3, S-2, T-1, W-2, Z-2

Taka zawartość liter daje wibracje 2/11-1-3, które także nie są szczególnie korzystne, jednak nie można ich oceniać jako zdecydowanie niekorzystne. W dalszym ciągu jest brak wibracji 3 w zawartości liter a 2/11 może wzmagać niekorzystne aspekty urodzeniowej 2/11.
                  Dla jej drogi życia są te wibracje za słabe.
                  Pozdrawiam

>
                  > Pozdrawiam smile
            • janus50 Re: sahara 02.05.13, 23:56
              Witaj
              sahara623 napisała:

> Witam ! Wszystko co napisałeś Januszu o mojej córce się zgadza smile.Obecnie rozst
              > aje się burzliwie z ojcem swojego dziecka .Na dodatek jest daleko od rodziny (
              > w Anglii) i z pracą, też bywa różnie.A więc ,jak napisałeś, będąc 2/11 często p
              > opada w doły.Chciałabym jej pomóc i wzmocnić ją , jeśli to możliwe.
              > Jej dane A-6,E-1,G-1,H-1,I-1,K-1,M-1,N-3,O-1,R-2,S-2,T-1,W-1,Z-2

Jej wibracje imienne mają wartość 8-7/16-6 i generalnie nie są jakieś skrajnie niekorzystne, nie są jednak szczególnym wzmocnieniem dla jej drogi życia. Niekorzystna jest oczywiście karmiczna liczba 16, która występuje w siódemce, bo może ona przyciągać partnerów, którzy zadają emocjonalne rany. Ponadto w kontekście urodzeniowej dwójki są wibracje te mało dynamiczne, pasywne, przez co mogą wzmagać negatywy wibracji urodzeniowej.
              Jest obecny także brak wibracji trzy w zawartości liter. Może to przynosić kompleksy, problem z ekspresją, blokady emocjonalne, co również będzie pogłębiało negatywy dwójki i przynosiło brak siły przebicia, zaniżanie wartości własnej, depresyjność.
              Takie wibracje nadają się do zmiany.
              Pozdrawiam

>
              > Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję smile
              >
              > P.S Jeszcze małe pytanko.Jak zinterpretować III czarny szczyt -0 ?
    • janus50 Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 02.05.13, 21:57
      Witaj
      kul.eczka napisał(a):

> Witam
      > Próbowałam sama, ale jednak przerasta to moje możliwoścismile
      > Bardzo proszę o sporządzenie portretu numerologicznego moja data urodzenia 26.0
      > 5.1979r i jeżeli to nie problem -mojego partnera ur. 18.05.1974 r.Z góry dzięku
      > jęsmile

Portret numerologiczny to praca na wiele godzin a czasem nawet dni. Pozwól więc, że ograniczę się do aktualnego układu drogi życia.
      Jesteś urodzeniową trójką, a trójki zwykle bywają otwarte, komunikatywne, łatwo nawiązujące kontakty, obdarzone dużą wrażliwością na piękno i sztukę, często posiadają talenty związane z głosem - np. uzdolnienia śpiewacze. Trudno powiedzieć jak to się u ciebie realizuje, bo wiele zależy od wibracji imiennych, podałaś jednak jedynie jedno imię i nazwisko a do obliczenia niezbędne są wszystkie imiona (również z bierzmowania) oraz nazwiska, no chyba, że nie byłaś jeszcze zamężna.
      Aktualnie jesteś w swoim drugim cyklu o wibracji 8, który trwać będzie do twojego 60 roku życia. Ósemka to wibracja kierująca nasze zainteresowania w przestrzeń materialną, obdarza umiejętnościami w operowaniu pieniędzmi, dobrze realizuje się w biznesie, karierze zawodowej, pomnażaniu dóbr materialnych.
      Jednocześnie jesteś od 32 do 41 roku zycia w swoim drugim szczycie o wibracji 7/16. To niełatwy szczyt, często powoduje izolację, znaczne osłabienie życia towarzyskiego, przyciąganie niewłaściwych osób, przynosi zastój, marazm. Sprawy materialne nie powinny stać w tym czasie na pierwszym miejscu, gdyż mogą nie realizować się zbyt pomyślnie. To doskonały czas na naukę, zdobywanie wiedzy, poszerzanie horyzontów, zagłębienie w sobie, wkroczenie na ścieżkę duchowego rozwoju. Twoje finanse będą się miały dobrze lub przynajmniej zadowalająco, gdy nie będziesz się na nich skupiać, nie mogą być głównym celem działania.
      Relacje osobiste mogą w tym czasie trochę ucierpieć, mogą pojawić się porażki uczuciowe, inwestowanie uczuć i emocji w niewłaściwe osoby.
      Po 41 roku życia wejdziesz w swój trzeci szczyt o wibracji 2/11, który potrwa do 50 roku zycia. Zapowiada on realizację poprzez partnerstwo i współpracę, możliwy jest więc zgodny i satysfakcjonujący związek. Sukces zapewni tobie umiejętna współpraca z innymi, kluczem będzie praca grupowa, dążenia indywidualne mogą ponosić fiasko.
      Pozdrawiam
      • kul.eczka Re: do Pana Janusza prośba o sporządzenie portret 02.05.13, 22:04
        Dziękuję bardzosmile
        Nie jestem zamężna smilelitery imienia z tym z bierzmowania::u-2 razy,a-2,s-1,z-1,L-1,r-2, t-1, y-1 nazwisko: o-3,a-1,g-1,n-1,w-1,s-1,k-1
        • janus50 Re: kul.eczka 02.05.13, 23:47
          Witaj ponownie
          kul.eczka napisał(a):

> Dziękuję bardzosmile
          > Nie jestem zamężna smilelitery imienia z tym z bierzmowania::u-2 razy,a-2,s-1,z-1,
          > L-1,r-2, t-1, y-1 nazwisko: o-3,a-1,g-1,n-1,w-1,s-1,k-1

Twoje wibracje imienne mają wartość 7-7-5/14 i są to dość trudne wibracje. Za sprawą siódemek mogą powodować zamknięcie emocjonalne, izolację, możesz być postrzegana jako osoba chłodna, zbyt powściągliwa, wyniosła, może pojawiać się problem z okazywaniem uczuć i emocji. Może to sprawiać, że otwarte i komunikatywne aspekty urodzeniowej trójki są odczuwalnie ograniczone. Piątka z kolei, zwłaszcza, że pochodzi od karmicznej 14, może przynosić ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, przyciąganie partnerów nie zainteresowanych trwałych związkiem w sensie uprawomocnionym, a jedynie luźną, niezobowiązującą relacją. Takie wibracje w kontekście trudnego szczytu 7/16 z całą pewnością nie są wsparciem ale bardziej kamieniem u nogi.
          Brak jest tobie także wibracji 4 w zawartości liter. Czwórka to wibracja odpowiadająca za szeroko pojmowaną sferę pracy, budowania stabilnych struktur życia. Jej brak może przynosić jakieś utrudnienia w tej materii. Takie wibracje nadają się zdecydowanie do korekty numerologicznej.
          Pozdrawiam
          • kul.eczka Re: kul.eczka 03.05.13, 08:49
            Dziękuję bardzo-wszystko się zgadza zwłaszcza pierwsza część opisu. Jestem rozdwojonasmile raz własnie powściągliwa i zdystansowana -raz otwarta i komunikatywnasmile
            Z moim obecnym partnerem jesteśmy 8 lat-mamy 4 letnie dziecko- i związek nasz to ciągłe wzloty i upadki Jest on urodzinową 8 i jest przeogromnym materialistą i pracoholikiem- stąd częste kłótnie w tym aspekcie.
            Czy dodanie imienia Julia lub Maja skorygowałoby moje wibracje imienne- z nazwiskiem swoim jestem bardzo utożsamiona -nie wyobrażam sobie jego zmiany nawet po ślubiesmile
            Dziękuję bardzo jeszcze raz
            • janus50 Re: kul.eczka 03.05.13, 20:16
              kul.eczka napisał(a):

> Dziękuję bardzo-wszystko się zgadza zwłaszcza pierwsza część opisu. Jestem rozd
              > wojonasmile raz własnie powściągliwa i zdystansowana -raz otwarta i komunikatyw
              > nasmile
              > Z moim obecnym partnerem jesteśmy 8 lat-mamy 4 letnie dziecko- i związek nasz t
              > o ciągłe wzloty i upadki Jest on urodzinową 8 i jest przeogromnym materialistą
              > i pracoholikiem- stąd częste kłótnie w tym aspekcie.
              > Czy dodanie imienia Julia lub Maja skorygowałoby moje wibracje imienne- z nazwi
              > skiem swoim jestem bardzo utożsamiona -nie wyobrażam sobie jego zmiany nawet po
              > ślubiesmile
              > Dziękuję bardzo jeszcze raz

Julia da wibracje 2/11-2/11-4 - bardzo trudne i pozostaje wciąż brak wibracji 4 w zawartości.
              Maja - uzupełni brak 4 i daje zaliczane do korzystnych wibracje 9-3-3. Są to jednak dość miękkie aczkolwiek szlachetne wibracje, nie dają siły przebicia i dynamiki, mocno otwierają na ludzi, dają komunikatywność i ekspresję.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka