Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

29.07.13, 13:51
Panie Januszu, bardzo proszę o namiary do dobrego numerologa z którym można skontaktować się za pośrednictwem internetu. Chciałam zapytać nieśmiało czy poza forum dokonuje Pan interpretacji numerologicznej? Poza forum, mam na myśli wiadomość przesłaną na pocztę internetową. Pozdrawiam Pana
Obserwuj wątek
    • frezja128 Re: Prośba do Pana Janusza 30.07.13, 10:18
      Panie Januszu, zgodnie z Pana wskazówkami w jednym z postów wyliczyłam piramidę. Proszę o pomoc w interpretacji. Z góry dziękuję za pomoc
      .................2..............
      ............/..........\..............
      ........../.............\............
      ......../........2.......\............
      ....../......./..\.........\...........
      ...../...1../.....\...1....\..........
      ...1......./...9..\.........1
      -----------------------------------
      1........9.............1981/ 11
      -------------------------------------
      .....\.........../..........\.........../
      .......\......../............\......../
      ........\..8../..............\..8../
      ..........\......................../........
      ............\...................../...
      ......................0....................
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 30.07.13, 22:43
        Witaj ponownie
        frezja128 napisała:

> Panie Januszu, zgodnie z Pana wskazówkami w jednym z postów wyliczyłam piramidę
        > . Proszę o pomoc w interpretacji. Z góry dziękuję za pomoc

Zakładam, że twoja data urodzenia to 9-1-1981, tak wynika to z zapisu piramidy.
        To bardzo dynamiczna droga życia. Zapełniona do 43 roku wyłącznie wibracjami 9 i 1. Do tego mamy czarne szczyty 8. Dla urodzeniowej 2/11 nie jest to układ najbardziej optymalny, gdyż wymaga działań mocno zindywidualizowanych. Dwójka z kolei, w swoim typowym wyrazie, nie czuje się najlepiej w roli lidera, jest osobowością raczej skupioną na współpracy, wspólnym podejmowaniu odpowiedzialności, sensoryczną i często dość pasywną. Tak więc wymuszone przez białe szczyty o wibracji jeden działania samodzielne, niezależne, oparte na własnych pomysłach i indywidualnym podejściu do problemów. Wszystko to może sprawiać, że urodzeniowa dwójka postrzega doświadczenia, które niosą szczyty 1, jako uciążliwość i nie radzi sobie z tym.
        Z kolei czarne szczyty o wibracji osiem są wyzwaniem w przestrzeni materialnej i mogą przynosić skrzywione postrzeganie sfery materialnej i finansów. Mogą działać poprzez chciwość i skrajny materializm, dążenie do sukcesu po trupach. Może być także całkowicie odwrotnie, czyli lekceważenie wartości materialnych, brak umiejętności i inspiracji do pomnażania dóbr materialnych, co będzie niosło za sobą problemy finansowe. Jeden i drugi negatyw jest oczywiście bardzo niekorzystny i trzeba nad nim pracować.
        Dzień urodzenia 9 i urodzeniowa dwójka mogą wprowadzać rys charakteru, który skłania ciebie do dużej wrażliwości na los innych ludzi, zainteresowanie rozwojem duchowym, mogą obdarzać także talentami w przestrzeni twórczej kreacji.
        Układ niełatwy, bo z jednej strony duża wrażliwość, z drugiej zaś konieczność zdecydowanych działań indywidualnych, a co za tym idzie, konieczność pewnej dozy zdrowego egoizmu, co trudne może być do pogodzenia.
        Jakie są możliwości mogą nam podpowiedzieć twoje wibracje imienne. Jednak nie podałaś, zdaje sie, pełnych danych.
        Pozdrawiam
    • frezja128 Re: Prośba do Pana Janusza 30.07.13, 10:26
      Imię 9/36, Nazwisko 11/29 To już chyba wszystko co udało mi się obliczyć. Serdecznie pozdrawiam
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 30.07.13, 22:25
        frezja128 napisała:

> Imię 9/36, Nazwisko 11/29 To już chyba wszystko co udało mi się obliczyć. Serde
        > cznie pozdrawiam

Aby obliczyć wibracje imienne, niezbędne są wszystkie posiadane imiona, również imię z bierzmowania oraz nazwiska - rodowe oraz pozyskane w wyniku zamążpójścia lub pozyskane inaczej, nawet jeśli były noszone czasowe.
        Aby zachować anonimowość, nie podajemy swoich danych w pełnym brzmieniu a jedynie liczbową zawartość liter. Najlepiej na zasadzie: np. A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
        Pozdrawiam
        • frezja128 Re: Prośba do Pana Janusza 31.07.13, 09:27
          Bardzo dziękuję za odpowiedź. Niestety moja data urodzenia to 01.09 (wrzesień) 1981r. Byłam przekonana, że w poprawny sposób zapisuję piramidę. Gdyby jednak był Pan tak uprzejmy i zinterpretował moją datę urodzenia.
          Podaję także wszystkie imiona, nazwiska:
          A-7
          C-1
          D-2
          E-2
          G-1
          I-5
          K-2
          L-2
          M-2
          N-4
          Ń-1
          O-2
          R-2
          S-3
          U-1
          Z-2

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale najbliżej mi i najczęściej jednak używam imienia i nazwiska:
          A-4
          D-2
          I-1
          M-1
          N-2
          O-1
          R-2
          Z-1.

Mój email to: frezja.1981@wp.pl
          Dziękuję za pomoc i czas włożony w opracowanie
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 30.07.13, 22:20
      Witaj
      frezja128 napisała:

> Panie Januszu, bardzo proszę o namiary do dobrego numerologa z którym można sko
      > ntaktować się za pośrednictwem internetu.

Tak, niestety aktualnie moja poczta gazetowa nie dostarcza wiadomości na adresy @gazeta.pl, nie wiem dlaczego... Jeśli mam tobie podać namiar, to podaj jakiś inny adres mailowy.

> Chciałam zapytać nieśmiało czy poza f
      > orum dokonuje Pan interpretacji numerologicznej? Poza forum, mam na myśli wiado
      > mość przesłaną na pocztę internetową.

Nie, poza forum nie robię interpretacji. Mój czas jest niestety bardzo ograniczony..

Pozdrawiam
      Pozdrawiam Pana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka