Gość: krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 11:28 Tym kretynem, który wygłosił tą homilię powinna zająć się prokuratura! To oszołom, współczuje Wam i żal mi Was, że musicie słuchać tego bełkotu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: homilia IP: *.xdsl.centertel.pl 15.04.10, 11:53 Wolimy sluchać takich homili aniżeli bełkotu POpaprańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: homilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:05 Boże coś Polskę.... pokarał takimi bezmuzgowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: homilia IP: 79.139.106.* 15.04.10, 12:05 słuchałem tego kazania specjalnie w necie i nie widze nic złego w nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: homilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:08 Posłuchaj ponownie. Ja nie będę bo skóra mi cierpnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: homilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:12 Gość portalu: krk napisał(a): > Tym kretynem, który wygłosił tą homilię powinna zająć się > prokuratura! To oszołom, współczuje Wam i żal mi Was, że musicie > słuchać tego bełkotu! Szanowny mądry człowieku nie potrzebujemy twojego współczucia ani żalu zachowaj je dla siebie. każdy sądzi wg siebie może to co ty wypisujesz jest bełkotem . powiedziane jest nie sądz abyś nie był sądzony . każdy z nas ma prawo do innego zdania na jakikolwiek temat. powinno to być uszanowane przez wszystkich. to ze się różnimy jest normalnością , nauczmy się jeszcze szanować każdego który ma co innego do powiedzenia , tylko bez epitetów , chamstwa oraz jedynie słusznej linii szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: homilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:23 Wygłaszanie swojej opinii to jedno a podjudzanie i szczucie to drugie. Nie dziwiłbym się jakiejś zacietrzewionej w swoim fanatyźmie osobie cywilnej ale od duchownego mamy prawo wymagać wstrzemięźliwości w formułowaniu takich oszczerczych twierdzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: homilia IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.10, 21:10 Napisałeś: "Nie dziwiłbym się jakiejś zacietrzewionej w swoim fanatyźmie osobie cywilnej ale od duchownego mamy prawo wymagać wstrzemięźliwości w formułowaniu takich oszczerczych twierdzeń." O jakich oszczerczych twierdzeniach mówisz-tylko proszę o konkretne słowa z kazania a nie ogólniki i frazesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range81-153.btcentralplus.com 15.04.10, 21:52 Sam posłuchaj, leniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: ........ IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.10, 22:00 a ty słuchałeś ? być może ale słyszeć a rozumieć to co innego (dla ciebie to całkiem odległe kosmosy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: homilia IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.10, 22:03 Jakie to typowe... Grzecznie poprosiłam o konkretne cytaty, a nie zdania wyrwane z kontekstu, a Ty jak zwykle tylko potrafisz ludzi obrażać. Jeśli takie mają być Twoje argumenty to ja się na taką "dyskusję" nie pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range81-153.btcentralplus.com 15.04.10, 22:49 Ja słuchałem dzięki temu, że podano link w którymś z wątków, sorry, że Ci go nie podałem, ale nie chciało mi się szukać ale chyba wystarczy w google wpisac: radio fara. Nie chce mi się też spisywać, bo zajęcie zbyt źmudne, cytatów z kolei nie zamieszczę, bo powiesz, że to wyrwane z konktekstu, że jestem debilem, który nie zrozumiał itp., zresztą sam wiesz. No i nie próbuj wmawiać, że to tylko moja opinia i powtarzam: nie ja zacząłem wątek, o Suchym. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: homilia 15.04.10, 23:02 Nie zacytujesz bo nic takiego nie znajdziesz.Prosilem Cie o to pare dni temu/jak chcesz to link Ci znajde/.Oczywiscie ze coprawda konkrety nie sa szokujace ale...No wlasnie!.Wzorem Twoich Mistrzow Klamstwa napiszesz o klimacie,kontekscie no i oczywiscie ze wszyscy odpowiedzialni i porzadni ludzie sa oburzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.04.10, 00:09 A kto Ci broni usiąść przy kompie, założyć słuchawki i przepisać całą "homilię"? Zrób to. Co jeleni szukasz czarny cwaniaczku, na czyimś zadku się poślizgasz, ja Ci mam przepisać. Taki ch... , jak słonia nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: homilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 09:55 GW napisała, że kazanie było be to tak jest , bo GW zawsze ma rację!!! O cytaty trudno, bo zmyślenie ich zbyt łatwo zweryfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: homilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 10:24 a jaką treść i podtekst miałoby Twoje kazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.04.10, 11:52 Do wysłuchania tego co mówił ks. Suchy skłoniła mnie opinia osób, które uczestniczyły w tej mszy i które swoją opinię o homilii Suchego wyraziły na forum. Ponieważ były to opinie negatywne, wpisałem w googlach: Radio Fara, żeby się przekonać "nausznie", bo nie chciało mi się wierzyć, że ktoś poważył się na mówienie takich rzeczy. Wszedłem na tę stronę, w jej prawej częścu jest kazanie Suchego, wysłuchałemni zgadzam się z tym, że było jadowite - gdzieś tak w połowie ksiądz przystąpił do ataku na "libertynów". W nocy wysłuchalem je powtórnie i zdania nie zmieniłem. Każdy moze sobie posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.04.10, 17:38 Jako odtrutkę, na truciznę sączoną przez ks. Suchego, proponuję refleksję abp. Michalika, jego mądrą, wzruszającą i ludzką homilię wygłoszoną 10 kwietnia na jarosławski rynku, oraz homilię bpa Szala. Wszystko to dostępne na stronie radia Fara. A ks. Suchy mocno się pogubił. Do wysłuchania tych homili oraz wywiadu z abp. Michalikiem zachęcam wszystkich, a w szczególności wojujących pseudo-katolików z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuliega Re: homilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 17:52 ta daj ci boży zdrowi ta ty już zaświrkował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: homilia IP: 213.25.24.* 16.04.10, 18:46 Już to gdzieś pisałem... Zabrakło księdzu czasu aby się pomodlić do Ducha Świętego o jasność umysłu. Opętanie nienawiścią to jedno, ale przenoszenie jej na wiernych to drugie. I to drugie jest niedopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.04.10, 19:21 A czegu Ty tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: homilia IP: 213.25.24.* 16.04.10, 20:12 Nie wiesz? To już niestety Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.04.10, 20:22 Ale, to nie było do Ciebie, tylko do Kuliegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: homilia IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.10, 22:41 Jak na razie to twoje wpisy na Polaków,katolików,duchownych są więcej niż jadowite,są pełne nienawiści i chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: homilia IP: *.range86-148.btcentralplus.com 17.04.10, 00:16 Nie zachowuj się jak dureń e czyli (lechowski), doskonale wiesz o co mi chodzi, nie wmawiaj po raz tysięczny, że atakuję katolików i Polaków, atakuję hołotę, która przynosi wstyd katolikom i Polakam, a to jest kolosalna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś