04.08.13, 18:04
Panie Januszu czy mógłby Pan sprawdzić moją numerologię. Od dłuższego czasu szukam pracy, jeśli już ją znajdę coś się psuje i tracę prace mam na imię Beata, drugie imię Maria z bierzmowania Barbara litery nazwiska po mężu 10 z panieńskie 5. Data ur. 01.02.1971r
Proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Pomocy 09.08.13, 14:19
      Witaj
      beci.a13 napisał(a):

> Panie Januszu czy mógłby Pan sprawdzić moją numerologię. Od dłuższego czasu szu
      > kam pracy, jeśli już ją znajdę coś się psuje i tracę prace mam na imię Beata, d
      > rugie imię Maria z bierzmowania Barbara litery nazwiska po mężu 10 z panieński
      > e 5. Data ur. 01.02.1971r

Aktualnie jesteś w roku osobistym dziewięć, który moze przynosić straty, konieczność dokonania bilansu minionych lat, przecięcia starych, skostniałych struktur, które hamują twój rozwój. Od października wchodzisz w rok osobisty o wibracji jeden, który otworzy nowe możliwości, pokaże nowe drogi, da inspirację do działania, determinację w dążeniu do celu. Jednocześnie wchodzisz w swój trzeci biały szczyt, który potrwa do 51 roku zycia i będzie miał wibrację 4/13. Czwórka to wibracja pracy, tej więc tobie z pewnością nie zabraknie, jednak czwórka ta pochodzi od karmicznej liczby trzynaście, która może przynosić konieczność konfrontacji z trudnymi lekcjami w sferze szeroko rozumianej pracy. Może to być nadmiar pracy, praca ponad siły, praca niezgodna z wykształceniem i oczekiwaniami, przytłaczająca ilość obowiązków.
      Jeśli chodzi o wibracji imienne, to trudno mi cokolwiek powiedzieć, gdyż potrzebna jest dokładna zawartość liter, które występują w imionach i nazwiskach. Najlepiej podaj to na zasadzie: np. A - 7 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itp.
      Pozdrawiam
      > Proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuję.
      • beci.a13 Re: Pomocy 23.08.13, 08:50
        Panie Januszu ok. paźniernika koniec września chcę założyć swoją firmę ze sprzedażą książek o tematyce ezoterycznej i w tym samym pomieszczeniu kawy i herbaty świata.Firma będzie się nazywała Odyseja.Jakie są szanse na powodzenie działalności czy kredyt który zaciągnę będę wstanie spłacić.Kiedy założyć tą firmę.Proszę o pomoc Beat, Maria liczba nazwiska 2+9+3+1+5+6+5+1+2+1= 8 ur.01.02.1971
        • janus50 Re: Pomocy 30.08.13, 14:24
          Witaj ponownie
          beci.a13 napisał(a):

> Panie Januszu ok. paźniernika koniec września chcę założyć swoją firmę ze sprze
          > dażą książek o tematyce ezoterycznej i w tym samym pomieszczeniu kawy i herbaty
          > świata.Firma będzie się nazywała Odyseja.Jakie są szanse na powodzenie działal
          > ności czy kredyt który zaciągnę będę wstanie spłacić.Kiedy założyć tą firmę.Pro
          > szę o pomoc Beat, Maria liczba nazwiska 2+9+3+1+5+6+5+1+2+1= 8 ur.01.02.1971

Niezbędne jest podanie zawartości liter we wszystkich imionach (także z bierzmowania) oraz nazwiskach - rodowe i po meżu.
          chodzi o wypisanie w jakich ilościach występują poszczególne litery. Np. A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka