Dodaj do ulubionych

Prośba o zmianę

11.10.15, 20:50
Witam serdecznie, moja droga życia wynosi 5, urodziłem się 21.11.1989 roku.
Czy moja DŻ to 5/41 czy 5/32.
Potrzebuję pomocy, moje wibracje imienne od urodzenia to 7/4/11, nigdy nie miałem bierzmowania.
Ta cała frustracja, marnotrawienie energii dobija mnie, nie wiem już jak sobie radzić.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • divizari Re: Prośba o zmianę 17.11.15, 12:59
      Cześć, zaglądasz tu jeszcze? Odezwij się, jeśli tak to spróbuję się wypowiedzieć w Twoim temacie. Z liczenia słupkowego wychodzi czysta 5, zaś z drugiego w kolejności 'ważności' horyzontalnego 5/32.
      Pozdrawiam smile
      • lion215 Re: Prośba o zmianę 18.11.15, 15:21
        Tak, zaglądam. smile Dziękuję za pomoc.
        • divizari Re: Prośba o zmianę 18.11.15, 15:56
          Nie dziwię się, że czujesz frustrację i marnotrawienie energii. Jako 5 z dnia urodzenia i 3 z dnia urodzenia na pewno masz w sobie dużo energii, chęci do doświadczania życia, ciekawości świata, ludzi itp.

Ale do 32 roku życia pozostajesz w cyklu o wibracji 2. 2 i 5 są ze sobą skonfliktowane, co może nieść frustracje, napięcia wewnętrzne, jakieś sprzeczności, które ' rozwalają' Cię od środka. 2 może Cię zamykać, dawać jakąś pasywność, brak siły przebicia, kompleksy, depresyjność. Czyli z jednej strony chcesz czegoś, marzysz o tym, coś byś zrobił - ale w końcu nie robisz, bo np. ogarnia Cię marazm, albo się boisz ruszyć z kopyta, albo nie wierzysz w to, że się uda. W konsekwencji możesz nie robić nic- co też Cię denerwuje, bo przecież pragniesz tej aktywności i zmian.
          Dodatkowo 1 z czarnego szczytu może przynosić Ci brak konsekwencji w działaniu, podejście do życia na zasadzie - chcę, ale w sumie to się boję.

Wibracje imienne o wartości 7-4-2/11 oczywiście Cię nie wspierają w drodze życia- wręcz przeciwnie. Dokładają do powyższych problemów. Są pasywne, pełne marazmu, spokoju, zamknięcia w sobie, depresyjności, izolacji emocjonalnej. 7 w dążeniach duszy wraz z 5 urodzeniową mogą Cię też pociągać w kierunku jakichś uzależnień, nałogów.
          Nie wiem, czy masz jeszcze jakieś braki w wibracjach- bo braki te mogą nieść dodatkowe problemy.

Myślę, że jeśli chcesz pracować nad sobą i próbować uwolnić się z tego błędnego koła - warto się skonsultować z doświadczonym, profesjonalnym numerologiem, który pomoże zmienić Ci te wibracje na mocne, dynamiczne, dające power i ambicje, siłę do działania. Jeśli sam czujesz, że warto coś zmienić- bardzo polecam zawalczenie o siebie smile
          Zbliżający się 2016 niesie Ci wibrację roku osobistego 5 - co jest świetnym czasem na nowości, zmiany, ruszenie do przodu i eksperymentowanie - idealnie dla zmiany numerologicznej.

Życzę szczęścia i wytrwałości, pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka