Dodaj do ulubionych

Panie Januszu proszę o radę

30.12.15, 21:18
Witam Panie Januszu, mam ogromną prośbę o ocenę mojego numerologicznego przypadku, czuję, ze weszłam w jakiś dziwny okres w swoim życiu, dużo zakrętów, zawiedzionych przyjaźni zwłaszcza z kobietami, moja naiwność ciągle mnie zadziwia jednak niestety po fakcie. Chciałabym poczuć spokój w relacjach z ludźmi proszę o radę. Ewa 01.11.1965. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie Januszu proszę o radę 04.01.16, 13:38
      Witaj
      kika70b napisała:

> Witam Panie Januszu, mam ogromną prośbę o ocenę mojego numerologicznego przypad
      > ku, czuję, ze weszłam w jakiś dziwny okres w swoim życiu, dużo zakrętów, zawied
      > zionych przyjaźni zwłaszcza z kobietami, moja naiwność ciągle mnie zadziwia jed
      > nak niestety po fakcie. Chciałabym poczuć spokój w relacjach z ludźmi proszę o
      > radę. Ewa 01.11.1965. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Po ukończeniu 48 roku życia weszłaś w swój czwarty i ostatni biały szczyt, który ma wibrację 5.
      Szczyt pięć przynosi okoliczności mało stabilne, wydarzenia nagłe i niespodziewane, raptowne zmiany we wszystkich sferach życia. Pożądana jest maksymalna elastyczność by płynnie przechodzić przez zmiany. Ty jako urodzeniowe 6/33 opierasz się na sprawdzonych schematach, przyzwyczajeniach, trudno akceptujesz zmiany i starasz się przekonywać otaczających ciebie ludzi do swoich poglądów - dlatego okoliczności generowane przez szczyt o wibracji pięć możesz odbierać jako uciążliwość.
      Trudno powiedzieć na ile może przeciwdziałać zmiennym sytuacjom, należałoby sprawdzić twoje wibracje imienne. Aby to zrobić niezbędna jest zawartość liter występujących we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach - w tym imieniu z bierzmowania oraz nazwisku rodowym jak i pozyskanym/ch.
      Aby zachować anonimowosc na forum, podajemy ilość występujących w imionach i nazwiskach liter, np. - A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Pozdrawiam
      • kokosanka1230 Re: Panie Januszu proszę o radę 14.01.16, 11:53
        Witam Panie Januszu,

Ja również po prośbie z narzeczonym planujemy skromną uroczystość w tym roku - 2016. I pytanie moje dotyczy roku osobistego narzeczonego i mojego. Czy w tym roku czy zostawić na przyszły. Narzeczony 24.03.1982 ja 18.11.1983. Będę wdzięczna za odpowiedź.
    • kika70b Re: Panie Januszu proszę o radę 04.01.16, 18:19
      Panie Januszu zgodnie z sugestią podaję ilość liter w moich imionach i nazwiskach:
      A-7, B-2, C-2, D-2, E-2, H-1, I-1, K-2, L-1, N- 3, O-1, R-2, S-1, U-2, W-3, Z-1
      Pozdrawiam serdecznie
      • janus50 Re: Panie Januszu proszę o radę 05.01.16, 12:39
        Witaj ponownie
        kika70b napisała:

> Panie Januszu zgodnie z sugestią podaję ilość liter w moich imionach i nazwiska
        > ch:
        > A-7, B-2, C-2, D-2, E-2, H-1, I-1, K-2, L-1, N- 3, O-1, R-2, S-1, U-2, W-3, Z-1

Podana zawartość liter daje wibracje imienne o wartości 2/11-9-2/11. Są to bardzo szlachetne wibracje, mocno uduchowione, sprawiające, że w każdym człowieku widzisz w pierwszej kolejności dobro albo zakładasz, że to dobro na pewno w nim jest, nawet jeśli tego na pierwszy rzut oka nie widać. Są to wibracje oddanego innym ludziom kapłana czy społecznika. Tak jak wspomniałem, są one bardzo szlachetne, jednak są jednocześnie dość słabe, brak im z pewnością zdrowego egoizmu. Mogą też przyciągać do ciebie naciągaczy i oszustów.
        Brak jest tobie także wibracji 7 w zawartości liter (to litery G, P oraz Y). Co też może przynosić podatność na działania ukryte i nieszczere.
        Takie wibracje nadają się z pewnością do zmiany, oczywiście, jeśli czujesz taką potrzebę.
        Pozdrawiam

• kika70b Re: Panie Januszu proszę o radę 05.01.16, 13:22
          Dziękuję Panie Januszu, że się Pan nad tym moim przypadkiem pochylił, w tym co Pan napisał jest chyba sedno sprawy , Pan nazwał to szlachetną wibracją , która może prowadzić do przyciągania ludzi o niezbyt czystych intencjach ja nazwałam to "naiwnością " . Ta samoświadomość owszem obudzi we mnie czujność ale nie do końca ? Jak więc zmienić moje wibracje? Jak mogę tego dokonać ?
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka