Dodaj do ulubionych

Analiza numerologiczna

29.03.16, 08:49
Bardzo proszę o analizę numerologiczną mojej daty urodzenia 01.08.1982 pod kątem spraw uczuciowych i zdrowotnych. Te dwa aspekty mojego życia od zawsze są problematyczne. Czy zła passa potrwa w moim wypadku do końca życia? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Analiza numerologiczna 03.04.16, 21:55
      Witaj
      agata286 napisał(a):

> Bardzo proszę o analizę numerologiczną mojej daty urodzenia 01.08.1982 pod kąte
      > m spraw uczuciowych i zdrowotnych. Te dwa aspekty mojego życia od zawsze są pro
      > blematyczne. Czy zła passa potrwa w moim wypadku do końca życia? Będę bardzo wd
      > zięczna za pomoc.

Dla urodzeniowej dwójki, jaką jesteś, budowanie harmonijnych relacji z innymi ludźmi, w tym oczywiście szczęśliwego związku osobistego, to bardzo ważny element życia. Jednak do tej pory przebywałaś w pierwszym szczycie o wibracji dziewięć, który nie należy do sprzyjających jeśli chodzi o sferę osobistą. Mogło być tak, że przyciągałaś do siebie osoby, które cię nie interesowały, a z kolei te, którymi byłaś zainteresowana, nie bardzo chciały być z tobą. Mogły więc się tobie przydarzać rozczarowania uczuciowe.
      Jesteś aktualnie w roku osobistym dziewięć, który kończy ten pierwszy szczyt dziewięć i wchodzisz w swój drugi szczyt o wibracji trzy. To będzie sprzyjający czas dla relacji osobistych, rozkwit życia towarzyskiego, ożywione kontakty społeczne. Dobry czas na budowanie relacji osobistych.
      Przestaje także działać pierwszy czarny szczyt siedem, który z jednej strony może blokować ekspresję a z drugiej przynosić może dolegliwości zdrowotne. Myślę, że idzie dobry czas w twoim życiu i powinno być zdecydowanie lepiej w sferach, w których do tej pory nie było najlepiej.
      Pozdrawiam

• agata286 Re: Analiza numerologiczna 05.04.16, 20:29
        Bardzo dziękuję. Pana słowa dały mi nadzieję, że teraz będzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka