Dodaj do ulubionych

Relacje wpracy

15.04.16, 09:23
Witaj Janusz,
Mam prośbę o spojrzenie na moje relacje z 2 osobami. Pani X (nie znam wszystkich imion i nazwisk) ur 17.04.69 oraz Pan Y ur. 25.09.74. Ja 28.05.76. Sytuacja wygląda tak że pracowlaismy razem przez kilka lat, moim szefem byl Y a szefowa Y pani X. kilka lat temu poszli do innej firmy, ja zostalam, teraz wracaja.( X juz jest, Y jeszcze nie) Kiedys dobrze mi sie z nimi pracowalo, na razie nie wiem czy będzie bezposednia zaleznosc sluzbowa, chyba nie, a moze jest szansa na ponowna prace z Y? Chociaz na obecne stanowisko nie moge narzekac, robie to co lubie, spelniam sie, dodatkowo jestem w roku 6, duzo sie oddaje rodzinie, urodzilam rok temu córke, niedawno wrocilam do pracy, obecne stanowisko pomaga mi pogodzic bycie mama i bycie pracownikiem (praca z domu, gdy dzieci choruja). Obawiam sie niestety reakcji pana Y na to że nie zaszlam dalej, w sensie stanowiska managerskiego, ale juz to przerabialam i to nie dla mnie, chyba aspekty 2 wychodze ze mnie, przerobilam to sama ze sobą, wiem w czym jestem dobra, jaki rodzaj stanowiska mi odpowiada ale jednak taka obawa konfrontacji gdzies tam siedzi.

No dobrze, chyba za bardzo sie rozpisalam, jak widzisz naszą ponowną współprace/relacje, może bliższą moze dalsza. Mam jeszcze jedno pytanie, tak jak pisalam niedawno wrocilam do pracy, a chcialabym sie przywitac z X, a że jest to osoba na wysokim stanowisku managerskim, jej grafik mi do tej pory na to nie pozwolil, mimo ze asystentka robi co moze zeby mnie wcisnać doslownie na minute, czy moze ktorys dzien w kwietniu bedzie sprzyjajacy numerologicznie, stane wtedy pod drzwiami i nie odpuszcze wink

Pozdrawiam serdecznie
EW

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka