Dodaj do ulubionych

Do Pani Trersa.Numerolog

08.02.18, 16:05
Do Pani Teresa .Numerolog
Od jakiego czasu zacząłem ineresowac sie numerologią i bardzo mnie ciekawi moja data urodz. 13.01.1979 ,czy była by Pani tak miła i zinterpretowała moją osobe na podstawie mojej daty.?
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 08.02.18, 21:25
      To tendencje numerologiczne występujące w Pana dacie urodzenia – najważniejsze (moim zdaniem) dla zrozumienia Pana obecnej sytuacji życiowej.

- 1) Tendencje do życia niezbyt ustabilizowanego/uporządkowanego/przewidywalnego/itp.

- 2) Tendencje (od kilku lat) do okresu życiowego subiektywnie (z Pana punktu widzenia) mało komfortowego/pomyślnego, dodatkowo ze stosunkowo niewielką siłą przebicia.
      -
      • juan01 Re: Do Pani Trersa.Numerolog 08.02.18, 21:57
        Nie spodziewałem się tak szybkiej odp, dziękuję.
        Trochę to co Pani napisała jest dla mnie zagmatwane i nie widzę wogole siebie W tym.
        • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 08.02.18, 22:10
          Przedstawił się Pan jako osoba, która „od jakiegoś czasu” zaczęła „interesować się numerologią”, więc odpowiedziałam Panu nieco inaczej niż laikowi wink

Co wydaje się Panu trochę „zagmatwane” i nie pasujące do Pana oceny sytuacji?

Pozdrawiam,
          Teresa

• juan01 Re: Do Pani Trersa.Numerolog 09.02.18, 07:35
            Zacząć się interesować a mieć wiedzę na ten temat jest różnicą. Prosił bym o przedstawienie tego opisu w prostu sposób.
            Dziękuję
            • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 09.02.18, 07:42
              W takim razie proszę sprecyzować pytanie/pytania ew. problem/problemy - może łatwiej będzie mi napisać w prosty sposób wink
              Staram się, oczywiście, pisać w prosty sposób wink smile ale im bardziej zagłębiam się w Numerologii, tym napisanie odpowiedzi prostym językiem słabiej mi wychodzi wink

Pozdrawiam,
              Teresa
              • juan01 Re: Do Pani Trersa.Numerolog 09.02.18, 10:42
                Jak Pani zauważyła pewnie w mojej dacie jest 13 , czyli Karma pracy. Jeśli mógł bym prosić to właśnie w tym kierunku, mam pracę ale nie mogę przeskoczyć wyżej , znaleźć czegoś lepszego .Jak Pani to pomoże jestem marynarzem.
                Pozdrawiam
                • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 09.02.18, 11:50
                  Analiza którejkolwiek ze sfer życia nie może opierać się na jakiejkolwiek jednej wibracji, czy na jakichkolwiek dwóch/kilku wibracjach, nawet jeśli są to tzw. „długi karmiczne” czy tzw. „liczby mistrzowskie”. To do niczego sensowego nie prowadzi. To może prowadzić jedynie do wniosków pojedynczych/cząstkowych/wycinkowych, w najlepszym wypadku wyrwanych z kontekstu, itp., itd., czyli najczęściej do wniosków mylących/błędnych/itp., i dodatkowo grożących podjęciem decyzji życiowych mylących/błędnych/itp.
                  Analizować należy CAŁĄ datę wraz ze wszystkimi wibracjami oraz – co bardzo ważne – z wszystkimi powiązaniami/zależnościami/sprzecznościami między tymi wszystkimi wibracjami. I najlepiej analizować trzeba łącznie kilkoma metodami – kilkoma metodami numerologicznymi i/lub innymi metodami (Astrologią/Kartami/Wahadłem/itd.).
                  Każda bowiem metoda (numerologiczna, astrologiczna, itd.) stosowana pojedynczo ma swoje ograniczenia/niedoskonałości/itd. wink Nie ma metody bez ograniczeń/niedoskonałości/wad/itd. wink
                  A stosowanie kilku metod, wzajemnie się weryfikujących/uzupełniających/potwierdzających/negujących/itp., zwiększa trafność/precyzję/itp., analizy i wniosków.

Jutro postaram się o szczegółowe wnioski nt. Pana sfery zawodowej.

Pozdrawiam smile
                  Teresa
                  • juan01 Re: Do Pani Trersa.Numerolog 09.02.18, 12:10
                    Dziękuję za poświęcony czas, i czekam na jutrzejsza wiadomość smile
                    Pozdrawiam
                    • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 10.02.18, 14:01
                      To część pierwsza odpowiedzi.

Tendencje numerologiczne występujące w Pana dacie urodzenia, a opisane przeze mnie w mailu z 8 lutego, w całości i dokładnie dotyczą również Pana sfery zawodowej wink
                      Dziś powyższy mail nieco uszczegółowię pod kątem Pana problemu: „mam pracę ale nie mogę przeskoczyć wyżej, znaleźć czegoś lepszego (…) jestem marynarzem”.

Ma Pan pracę, ale nie może Pan przeskoczyć wyżej, znaleźć czegoś lepszego, bowiem – moim zdaniem – w Pana dacie urodzenia występują wszystkie tendencje opisane przeze mnie w mailu z 8 lutego, w tym głównie:

- 2) Tendencje (od kilku lat) do okresu życiowego subiektywnie (z Pana punktu widzenia) mało komfortowego/pomyślnego, dodatkowo ze stosunkowo niewielką siłą przebicia.
                      -
                      • teresa.numerolog Re: Do Pani Trersa.Numerolog 10.02.18, 14:06
                        To część druga, ostatnia, odpowiedzi.

-
                        • juan01 Re: Do Pani Trersa.Numerolog 10.02.18, 14:55
                          Dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia smileOdnośnie kart o których Pani wspomniała , w ciągu trzech miesięcy ma się wyjaśnić mój awans. Trochę to ci Pani opisała zgadza się ale to już za mną, bardzo dużo się zmieniło w moim życiu odnośnie zachowania w stosunku do drugiej osoby.
                          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka