Gość: MISSKITY IP: *.pro-futuro.com 09.07.01, 11:57 Ludzie Kochani! Gdzie i po ile moge kupić bilety na koncert Ricky Martina!??? Dajcie znac proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafal Re: Bilety na koncert Rickiego Martina IP: *.telia.com 09.07.01, 12:39 Riki Martin haahahahahaaha przeciesz to pedal na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Bilety na koncert Rickiego Martina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:58 a kiedy będzie grać ??? SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY 16 lipca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SŁUCHAJ ZETKI! IP: *.pro-futuro.com 10.07.01, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Bilety na koncert Rickiego Martina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:42 ale ja nie mam radia :) to jak gdzie ten koncert ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY Re: Bilety na koncert Rickiego Martina IP: *.pro-futuro.com 11.07.01, 09:21 Sama chciałabym wiedzieć gdzie jest i po ile bilety! Niestey w radiu ZET mozna je tylko wygrać, nie mówią gdzie koncert będzie miał miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY JUZ WIEM GDZIE I JAK!!! IP: *.pro-futuro.com 11.07.01, 10:04 Ricky Martin przyjeżdża na specjalne zaproszenie TVP SA na ul.Woronicza. Nie ma możliwości kupna biletów, jedyne co mozna zrobić to wygrac wejściówkę w RADIO ZET! Niezłą sobieprzyjemność zafundowali pracownicy telewizji za kasę z abonamentu! Co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś