tusiak89
24.05.18, 20:55
Dobry wieczór,
Czy według mojej daty urodzenia można odczytać, co jest powodem, co jest nie tak we mnie, że przyciągam określone typy mężczyzn?
Wiem, że wg numerologii mogę narzucać komuś moją wolę.
Przyciągam następujące typy:
- najczęściej: faceci bez wyższego wykształcenia (w najlepszym razie), ukończona zasadnicza szkoła zawodowa, nieskończone liceum, ukończona z trudem podstawówka/gimnazjum. Nie dyskryminuję oczywiście na podstawie tego, ale z tego co zauważam, zawsze za tym idzie brak pasji, ogromne błędy ortograficzne, nie czytanie książek, niechęć do jakiejkolwiek kultury lub jakiegokolwiek życia poza pracą fizyczną. Mój tata z racji braku finansów nie podjął studiów technicznych. Za to hobbistycznie realizował program studiów. Uwielbiał też się uczyć języków, obcych, czytał mnóstwo książek: w tramwaju, przed i po pracy, w wannie itd. Znajdował czas dla rodziny, kochał muzykę. Czytał i słuchał muzyki jakby przypuszczał, że niewiele mu czasu pozostało na ziemi. Był cudownym człowiekiem. Miał swoje zdanie, ale był ugodowy. Trochę więc jestem w szoku.
- intelektualiści, myśliciele, filozofowie zamęczający swoimi teoriami bojący się stałego związku, ale chociaż mają życie duchowe
- intelektualiści, myśliciele, filozofowie, którzy są na początku za nieśmiali i później idą jak burza, wtedy napastliwi chamscy, a gdy nie dostaną czego chcą uciekają
- ludzie wykształcenie, z talentami, że głowa mała. Świetni kumple, fajne rozmowy i nagle cisza na poziomie przyjaźni (jeszcze przed jakimkolwiek krokiem w stronę związku). Tutaj człowiek jest dumny, że chociaż trochę poznał taką osobę, ale jest to najbardziej bolesne przeżycie.
Bardzo proszę o jakąś wskazówkę. Chciałabym powoli być z kimś, ale ciągle to nie to. Dziękuję.