Dodaj do ulubionych

29.06.1982 prośba

01.05.06, 18:58
Trafiłam tutaj przez przypadek i wiedzę, że można uzyskać w tym miejscu
fachowe informacje.
W takim razie czy ja też mogę poprosić o taką analizę? No z racji wieku
jeszcze studia i przyszła praca mnie interesuje... bo narazie na wielkie
związki nie licze smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 29.06.1982 prośba 02.05.06, 11:23
      29-6-1982
      dzień urodzenia 29 - Niełatwe jest współżycie z tobą, zapominasz o innych bo,
      zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Dla tej wibracji dobrze jest mieć wyższe
      wykształcenie i odpowiednią pracę. Nie potrafisz dostosować się do ogólnie
      przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według własnych reguł i zasad. Są w
      tobie oznaki inności i dla tego jesteś niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje
      cię wyjątkowa intuicja.
      Z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma
      trwać do końca życia. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i
      właśnie, dlatego w tym, co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego
      charakteru jest ambicja. W negatywie możesz się realizować jako upadająca
      gwiazda lub sfrustrowany dyrektor.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 6 - Ograniczenia i obowiązki
      związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-psychicznych związanych z
      rodzicami lub małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane niezamierzoną ciążą.
      jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - w tym
      szczycie jesteś zainteresowany praktyczną stroną życia. Duże i dużo
      przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Jest to próba stabilizacji we wszelkich
      aspektach życia.
      czarne szczyty czyli wady: główny 4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie
      ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej pracowitości.
      Ukryta agresja.
      wtórne 4 i 0
      4 - jak wyżej

Pozdrawiam
      • hasiap Re: 29.06.1982 prośba 03.05.06, 10:05
        Dziękuje ślicznie. Z tymi obowiązkami do 28 to by się całkowicie zgadzało.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka