Dodaj do ulubionych

bardzo proszę o interpretację

22.05.06, 18:45
bardzo proszę o interpretację mam na imię Joanna a urodziłam się 24.05.1982
chyba w okolicach godziny 2 w nocy choć nie wiem czy aż takie dokładne daty
sie podaje....
pisze bo kolega mnie bardzo zainteresował mówiąc że sam Pana prosił i wiele
rzeczy mu pasuje...
z góry dziękuje za poświęcony mi czas!!!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: bardzo proszę o interpretację 24.05.06, 10:16
      24-5-1982
      dzień urodzenia 24 - Tego dnia rodzą się osoby niezwykle energiczne, aktywne aż
      do późnej starości. Zawsze postępują uczciwie i zgodnie z prawem. Mają silnie
      rozwinięty zmysł artystyczny, kochają piękno w każdej postaci. To również
      bystrzy obserwatorzy, którzy wolą uczyć się na cudzych błędach niż na własnych.
      Nadmiar zajęć i zainteresowań niekiedy grozi im Jednak rozproszeniem talentu.
      Czasami stają się zbyt poważni i oschli, nie potrafią się bawić ani wypoczywać.
      Ludzie ci są ogromnie pracowici i wytrwali. Odpowiednio wynagradzani (bardzo
      cenią sobie komfort i wygodę), będą doskonałymi pracownikami w niejednej
      dziedzinie. Dla miłości są zdolni do wielkich poświęceń. Czują się
      odpowiedzialni za rodzinę i wiele robią, by zapewnić jej odpowiedni status
      materialny. Lubią jednak narzucać bliskim swoje zdanie.
      z całej daty 22 - W sposób magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w
      podejmowaniu decyzji, ponieważ przy tej wibracji wszystko jest albo białe albo
      czarne.
      Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja
      silna wola i nieprzeciętne zdolności.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 5 - Okres ten może być trudny z
      powodu braku stabilności i pewności takiej, jaką chciałbyś mieć. Okres ten
      obfituje w zmiany i dążenie do wolności. Ciągle szukasz czegoś nowego,
      ekscytującego. Niespokojna natura prowadzi do częstych zmian w życiu osobistym
      i zawodowym. Największe szanse czekają z dala od miejsca zamieszkania, np. za
      granicą.
      jednocześnie do 32 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 11/2 - to bardzo
      wysoka wibracja, przez którą możesz odczuwać braki i niedosyt. 11 powoduje
      bardzo duże spięcia emocjonalne. Możesz też być niezrozumiana przez otoczenie.
      W pierwszym cyklu 11 dziecko i młodzieniec odbiera go na poziomie 2 i realizuje
      na poziomie 2 – czyli może być bardzo przewrażliwione, płaczliwe z tendencjami
      do naśladownictwa i pracy grupowej. W późniejszym wieku 11 zaczyna innym
      wyznaczać swoje zasady. Mogą się również ujawnić zainteresowania artystyczne.
      czarne szczyty czyli wady: główny 3
      3- tendencja do nadmiernego gadulstwa lub popadania u gburstwo
      wtórne 1 i 4
      1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
      zasadzie chciałbym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie
      kończyć żadnej.
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.

Pozdrawiam
      • cambo3 Re: bardzo proszę o interpretację 24.05.06, 12:00
        dziekuje Panu bardzo serdecznie smile) taka mila niespodziake mi Pan zrobil i to
        jeszcze w dzien moich urodzin smile a musze przyznac ze ciekawe to wszystko... nonono
        a sama zycze Panu wiele szczescia i radosci!!!
        pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka