donia_hulietta 09.06.06, 14:36 proszę o interpretację moja data urodzenia 29.07.1990 pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donia_hulietta zapomniałam dodać 09.06.06, 15:15 że towarzyszy mi w życiu liczba 15, czy ma to jakieś znaczenie ? Odpowiedz Link
janus50 Re: drogi Panie Januszu 12.06.06, 21:30 29-7-1990 dzień urodzenia 29 - Wibracja ta przynosi wrażliwość, uczuciowość, wyobraźnią, smak artystyczny, chęć współpracy, potrzebę przyjaźni i życia rodzinnego.Intuicja, inspiracja, cierpliwość, harmonia. Jesteś osobą niezwykle atrakcyjną dla otoczenia, skłonną do współdziałania, wnikania w osobowość drugiego człowieka i jego problemy. pozytywnie: — współpraca, ale raczej w sensie intelektualnym. Musisz nauczyć się precyzyjnie określać swoje cele i trzymać się ich. Jesteś łatwy we współżyciu, gdyż umiesz stworzyć atmosferę ciepła i spokoju. Lubisz i prowokujesz wyzwania w życiu, na które zresztą odpowiadasz z wielką siłą wewnętrzną. negatywnie: ważne jest, byś stworzył zrównoważony dom, który pomoże ci osiągnąć stabilizację. W przeciwnym razie będziesz wciąż zaczynać od zera, gdyż jesteś zbyt niecierpliwy, nerwowy i źle inwestujesz energię. z całej daty 1 - Jest to droga pionierów, na której możesz spełnić ambicje, określić własną indywidualność, zrealizować zamiary. Jest to droga sukcesów i awansu. Ta wibracja daje ci nieustanny głód poznania, obdarza olbrzymim potencjałem twórczym i wielką ambicją. Dążysz do maksymalnie zindywidualizowanego odbioru rzeczywistości, co może stać się przyczyną wyobrażania sobie, że jesteś tak bardzo inny, może lepszy, a w każdym razie nierozumiany przez otoczenie i skazany na samotność. Jesteś osobą obdarzoną zdolnościami kierowniczymi, umiesz prowadzić innych, zapewniasz im pracę, która rozwija ich możliwości. Lubisz być podziwiany i znajdować się w centrum uwagi, chcesz być zawsze i wszędzie pierwszy. Jesteś urodzonym liderem, szefem, potrafisz równie dobrze pokierować wielkim przedsięwzięciem, jak i sprawami swojej rodziny. Robisz wszystko według własnych pomysłów, ale potrzebujesz afirmacji innych. Czasami stajesz się więźniem swego nazbyt rozwiniętego pragnienia niezależności, które sprawia, że nie umiesz współżyć z nikim i rzeczywiście zostajesz w końcu sam. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 7 - jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie szukaj dla własnych egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Twoja praca musie być zorganizowana, panować ma spokój i równowaga. Nie wchodź w żadne spółki, masz pracować sama. W pierwszym cyklu 7 dziecko cierpi z powodu braku zrozumienia. Zdane na samotność żyje ukrytym życiem wewnętrznym. Wszystko, co go otacza rozumie i ciężko przeżywa. jednocześnie do 31 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko rozczarowanie. Jeżeli w grę wchodzi małżeństwo może zostać zakończone rozwodem. Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic dla siebie. Może się też realizować w ten sposób, że przyciągamy do siebie nie tych, co byśmy chcieli. czarne szczyty czyli wady: główny 4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach. Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym ograniczeń. wtórne 1 i 5 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link