Dodaj do ulubionych

22 wibracja urodzenia

11.08.06, 19:15
szukam osób których wibracja urodzenia to 22
Obserwuj wątek
    • pamig Re: 22 wibracja urodzenia 27.08.06, 23:34
      Witaj, w zasadzie to dopiero od pana Janusza dpowiedziałam się,że jestem 22...od
      kilku lat zyłam w pewności co do mojej 4 (wg.wyliczeń Galsys Lobos).
      moja data urodzenia:12.11.1979 daje przy redukowaniu wszystkich cyfr 31=4,ale
      dowiedziałm się tu,ze 11 się nie redukuje, więc: 3+11+8=22, zaś 3+11+26=40.

Więc jak to jest ze mną nie wiem, czy to są spekulacje, czy nie można prościej,
      nie wiem.

Znalazłam się teraz w trudnym momencie życia, i ta prognoza jeszcze bardziej
      mnie dobiła, że miałabym być pokutną 40 albo 22, i że są to ciężkie wibracje...sad

Co o tym sądzisz?
      • pamig Do pana Janusza 27.08.06, 23:44
        Panie Januszu, napisałam przed chwilą do pana maila, ale chyba szybciej da się
        dostrzec post...jestem oszołomiona tym odkryciem, że mogłabym być 22 lub pokutną
        4o! Jestem od 4 miesiecy (po stracie pracy) w totalnym zamęcie decyzyjnym, nie
        wiem co zrobic, założyć własną działalność, czy podejmować pracę,czy też rzucić
        wszystko i wyjechać z kraju.
        Nie stać mnie na razie, tak jak większość osób na tym forum...wink na
        profesjonalną pomoc, więc błagam pana o analizę moich cyklów życia!
        Bardzo będę wdzięczna za pomocwink
        • janus50 Re: Do pana Janusza 28.08.06, 10:58
          Witaj
          na maila już odpowiedziałem.
          Zamieszczam fragment tutaj bo będzie to myślę interesujące również dla innych..

Jeśli chodzi o twój pierwszy szczyt to wynika on z sumy miesiąca urodzenia 3(z
          12) oraz dnia 11 co daje 3+11=14 a więc 5 z 14.
          Jeśli chodzi o liczbę urodzenia to nie jest tak że jesteś 22 albo 4 albo 40. 22
          oznacza potencjał, to znaczy że możesz się realizować jako 22, to tak jak z
          autem które może osiągnąc prędkość 220 km na godzinę ale musi mieć do tego
          warunki, np. szeroką i bezpieczną autostradę, jednak kiedy jedzie po
          kamienistej i dziurawej drodze wtedy prędkośc maksymalna może być 40 km na
          godzinę.
          Jeśli chodzi o 40 to nie jest ona liczbą urodzenia, tylko liczbą składową,
          która oddziaływuje na wibrację urodzeniową.
          Problem w podejmowaniu decyzji może wynikać z pierwszego cyklu 11/2 - podjęcie
          decyzji dla 2 to prawdziwy koszmar...

Pozdrawiam
          • pamig Re: Do pana Janusza 28.08.06, 14:35
            Dziękuję serdecznie. Podejrzewam więc, że to moja 22 mnie ścągnęła znowu na
            drogę duchowego rozwoju i dlatego pragnę znów wejść na ścieżkę numerologiiwink. W
            28 rok życia wejdę juz w listopadzie tego roku, więc pana prognoza nastraja mnie
            optymistycznie. Ale będę czujna, bo jeszcze wiele spraw,o których pan pisze w
            mailu jest dla mnie niejasnych, ale z kolei to mnie zainspirowało do szukania
            odpowiedzi także w numerologii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka