benaar 08.05.08, 16:39 Czy ktoś się pokusi o interpretację numerologiczną mojej daty urodzenia? 19.07.1989 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 11:52 Osoba urodzona 19.07.1989 jest osobą bardzo trudną jesli chodzi o wszelkie partnerstwo, gdyz ta osoba moze miec problem ze wspołpraca.Osoba bardzo niezalezna, nie znosząca krytyki, ambitna, nie przyjmujaca innych racji.Lubi jak jest po jej mysli i lubi byc w centrum uwagi.Charakter bardzo silny i po wszelkich niepowodzeniach zyciowych zawsze sie podniesie.Mało co ją w zyciu złamie.Zawsze sie podniesie z głowa do gory.osoba takze zaborcza i dominacyjna.Nigdy nie bedzie osoba uległa a wrecz odwrotnie.To ona bedzie narzucała swe racje i bedzie mowila co kto ma robic.Typowy kierownik, ktory nie lubi jak ktos sie wtraca w jego/jej zycie.Ta osoba dokladnie wie co chce i co ma robic.osoba inteligentna.Ale mam przykra wiadomosc, gdyz w portrecie numerologicznym jest zapisany rozwod tej osoby.w najblizszych latach jest pokazane spełnianie sie zawodowe i ambicjonalne.Takze ta osoba jest za bardzo wymagajaca i stawiajaca za wysoka w zyciu poprzeczke i niekiedy moze ja spotkac zawod gdyz nalezałoby nieraz ta poprzeczke obnizyc.Osoba wybredna, dla ktorej kwestie materialne i finansowe sa wazne i istotne.Impulsywna I najpierw cos czyniaca a potem moze zalowac ze cos zrobiła.Niekiedy moze za bardzo myslec i analizowac.Ma pewnosc siebie i nmoze nie tolerowac konkurencji.Jesli chodzi o prognoze przyszłosci to widac bardzo wyraznie rozstanie.... a takze rozpoczecie pracy.W najblizszych miesiacach prosze uwazac na zdrowie gdyz energia tej osoby jest znaczcie obnizona.pozdrawiam Odpowiedz Link
benaar Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 17:36 Jakie rozstanie w najbliższym czasie Co masz na myśli? Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 17:54 Prosiłes o portret a nie wrozbe z kart.Rozstanie moze byc rozne- rozstanie w zwiazku, rozstanie z domemczy np zmiana srodowiska.... jestes w roku numerologicznym ktory powoduje zakanczanie i odciecia energetyczne.pozdrawiam.A gdzie " dziekuje " za portret? duzo sie napisałem.Ten moj altruizm... Odpowiedz Link
benaar Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 20:23 Ok, rozumiem, chodziło Ci o 9. rok numerologiczny. Dziękuję za portret, aczkolwiek tylko w kilku punktach pokrywa się z rzeczywistością. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:07 no to jest portret numerologiczny i takowe informacje wynikają z numerologii a jesli chodzi o pokrywanie z rzeczywistoscią to odpowiedz szczerze czy ty w to wszystko wierzysz? sadze ze nie bo jestes osoba za bardzo zwiazana z zywiołem ziemi.To wynika z Twej wibracji numerologicznej.Nic Ci nie mam zamiaru udowadniac. A moze nie powinienem Ci robic portretu? pozdrawiam. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:10 "Osoba urodzona 19.07.1989 jest osobą bardzo trudną jesli chodzi o wszelkie partnerstwo, gdyz ta osoba moze miec problem ze wspołpraca.Osoba bardzo niezalezna, nie znosząca krytyki, ambitna, nie przyjmujaca innych racji.Lubi jak jest po jej mysli" ( to napisałem w portrecie)a ja sadze ze wszystko sie zgadza tylko ze nie lubisz gorzkiej prawdy o sobie.Takie osoby nie powinny prosic o pomoc ezoterykow, gdyz nie sa skłonne do wspolpracy. Odpowiedz Link
benaar Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:25 Masz bardzo dziwne maniery jak na osobę zajmującą się duchowością. Wybacz, ale opisuje tylko to, co widzę, nie oceniam Cię. Specjalnie nic nie napisałem o sobie w dalszym ciągu, bo chciałem zobaczyć, jak zareagujesz. Tyle że takiej gwałtowności i uprzedzenia to się nie spodziewałem tak czy inaczej... W tym wypadku chyba intuicja i umiejętności Cię zawiodły. Zajmuje się duchowością na codzień, pracując z energiami i wibracjami. Byłem ciekaw fachowej interpretacji daty urodzenia, choć kilka dni temu przyszła do mnie paczka ze zmianą portretu od Gladys Lobos z Hiszpanii. Dlatego też mówię, że zbyt wiele się nie zgadza - nie jestem typem zaborczego i dominującego szefa, a kwestie materialne są ostatnią rzeczą, która mnie zajmuje... Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:44 te informacje wynikają z zasad Pani GLADYS LOBOS. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:49 a teraz napisze szczerze choc nie zlosliwie.proszac o FACHOWY portret numerologiczny zwraca sie do numerologa i sie najnormalniej za to płaci.A ja poswieciłem swoj czas, napisałem portret i jeszcze jestes wybredny.Otoz napisze tak- nie musiałem wcale tego robic- napisałem by sprawic Tobie radosc i przyjemnosc ale teraz widze ze zrobiłem to niepotrzebnie i załuje.A wiec prosze nie zwracaj sie na forum tylko slij listy po całym swiecie.pozdrawiam. Odpowiedz Link
benaar Re: Interpretacja daty urodzenia 11.05.08, 21:58 Mówiąc fachowy portret miałem na mysli analizę wykonaną przez osobę, która umie to robić. Sam tego nie umiem, więc nazywam się amator w kwestii numerologii... Czego żałujesz? Tego, że napisałeś interpretację, która na pewno jest prawdziwa, tylko że każdy przypadek jest indywidualny, czy tego co w ogóle powiedziałeś? Ja stwierdziłem tylko, że coś raczej nie gra, po co tyle tych epitetów... Podejdź do tego bez emocji. Dziękuję za to że chciałeś sprawić mi radość i przyjemność. Po co aż tak się tym denerwujesz, zamiast skupić się na sednie sprawy? Odpowiedz Link
ychtis Re: Interpretacja daty urodzenia 12.05.08, 00:29 Ciekawa wymiana zdan.Wg mnie wazna jest tu droga zycia 44,ktora jest wibracja mistrzowska,mozna o niej poczytac w kazdej ksiazce i zobaczyc czy realizujesz sie jako 44 czy jako 8.Ponadto wazny jest dzien urodzenia 19.Wibracja ta zacznie na ciebie oddzialywac po 28 roku zycia.A 19 jest dlugiem wladzy,czyli wykorzystywania podwladnych nam osob w poprzednich zywotach do wlasnych korzysci.Wiec teraz bedziemy mieli okazje kierowac innymi tak by ich wspierac w indywidualnym toku rozwoju.Pierwszy szczyt tez masz w 8.ZBYT POZNO BY SIE ROZPISYWAC,choc ciekawa data,bo i w czarnym szczycie tez 8. Odpowiedz Link
janus50 Re: Interpretacja daty urodzenia 12.05.08, 10:54 Oj gorąco się tu zrobiło Należy pamiętać, ze ósemka daje również skłonność do mistyki i duchowości, a ósemka w czarnym szczycie może być również wskazówką mówiącą o totalnym lekceważeniu spraw materialnych, nie przywiązywaniu wagi do spraw finansowych, poświęceniu się duchowości wyłącznie, jednak każda duchowość w oderwaniu od materii traci kontakt z rzeczywistością nierzadko. Z czarnych szczytów moim zdaniem ważniejszy będzie główny 2 i pierwszy wtórny 6, ta szóstka może przeszkadzać nieco w rozwoju duchowym, gdyż neguje racje innych ludzi. Pierwszy cykl siedem daje bogate życie wewnętrzne, umiejętność głębokiej analizy, skłonność do mistyki, ale przynieść może również upierdliwość, szukanie winy u innych, skłonność do uzależnień. Trochę w twojej drodze życia jest jest skrajości, gdyż wibracje żywiołu ognia sąsiadują z wibracjami żywiołu wody. 1 i 9 to ogień 2 i 7 to woda. Może przynieść spięcia emocjonalne, tendencje do agresji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
benaar Re: Interpretacja daty urodzenia 13.05.08, 14:17 44 to bardzo wysoka częstotliwość mistrzowskiej wibracji, jej uruchomienie to nierzadko zadanie na kilkanaście lub kilkadziesiąt lat i tak jest to niezwykle trudne zadanie. Także z pewnością jej nie realizuje... Rzeczywiście w moim portrecie aż roi się od liczb karmicznych i specyficznych podliczb w ogóle. Dzięki za ciekawe komentarze, pozdrawiam. Odpowiedz Link