kovaldb 01.07.08, 21:01 Jakie to są właściwie wibracje? Jak się je wylicza, albo gdzie występują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: wibracje zagraniczne 02.07.08, 12:28 Witaj Kompletnie nie wiem o czym piszesz.. Skąd to? W jakim kontekście? Kto o tym pisze? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kovaldb Re: wibracje zagraniczne 02.07.08, 12:38 To akurat usłyszałem w jednym z programów, gdzie matka chciała dowiedzieć się o zdrowie syna etc. Kobieta w studio sprawdzając jego numerologie powiedziała, że jej syn posiada wibracje zagraniczne i zapytała czy on urodził się za granicą, a matka odpowiedziała, że nie, ale aktualnie znajduje się w Niemczech. Zaczalem sie zastanawiać jakie to mogą być wibracje i czy to jest tak, że ta dana wibracja (np. 5 lub 9) powtarza się kilkakrotnie, czy też są specjalne na to obliczenia Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje zagraniczne 02.07.08, 13:01 Witaj ponownie No tak, znowu Panie z EzoTv. Ich wiedza mnie powala na kolana po prostu. Czasem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Przypuszczam, że chodzi tutaj o wibracje, które skłaniają do podróży. To przedywszystkim piątka, ale również dziewiątka i siódemka. Pozdrawiam Odpowiedz Link