felutka 18.07.08, 14:35 Witajcie.Mam pytanie:jak wpłynie na urodzeniową 11 mieszkanie w domu pod numerem 11 ?Jak mieszkałam pod nr 5(zarówno domu jak i mieszkania)było całkiem nieżle,teraz jest jakoś byle jak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Numer domu 11 20.07.08, 15:29 Witaj Należy wziąć pod uwagę cały adres a nie wyłącznie nr. domu. Np. Mickiewicza 17/21 - z tego wynika wibracja adresu. Niezwykle istotny jest również rozkład mieszkania pod względem feng- shui. Pozdrawiam Odpowiedz Link
felutka Re: Numer domu 11 20.07.08, 18:05 Witam także.To dom,wiec nie ma numeru mieszkania.Więc nazwę ulicy też bierze się pod uwagę?Jeśli chodzi o feng-shui to chyba nie za ciekawie,całkowicie zamknięty północny wschód i wschód,wogóle dom stoi po przekatnej jeśli chodzi o kierunki.Wg Wastu także byle jak.Trochę próbowałam to neutralizować,ale jak widac z marnym skutkiem(zasady trochę znam,ale nie wszystko da sie poprawić).Wogóle to wszystko jest popaprane,posesja to 3 działki o róznych numerach (11,13,64)ale w adresie zamieszkania stoi jak wół 11.No i mam galimatias...Nawet mistrzowska 11 tego nie udżwignie Odpowiedz Link
adrian0230 Re: Numer domu 11 27.12.08, 21:21 panie Januszu czytam i ze wstydem przyznam że niewiele rozumiem.....proszę o interpretacje wibracji mojego domu Gielniaka 7 nabyta budowa którą usiłuje skończyć ze 13 lat...masakra nic nie idzie tak jak trzeba ciągle brak kasy albo paprają robotę fachowcy. czasami myślę że ciąży na na nim jakieś fatum....chyba coś jest w osamotnieniu 7 bo rozlatuje się też moja rodzina.co robić żeby odwrócić los i skończyć ten bałagan,może scalić rodzinę....usiłowaliśmy dom sprzedać ale bez rezultatów...brak nam sił....proszę o pomoc.dodam że mieszkają w nim 7,9,4 i 6. Odpowiedz Link