jungwa 22.10.07, 20:52 ciekaw jestem czy ten piękny Rolls który parkuje na Obrońców należy do miejscowego czy tez może do ks.Jankowskiego, który nawiedził naszą dzielnicę ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zikan Re: Rolls Royce 23.10.07, 13:53 Faktycznie Rolls piekna sztuka :) Zawsze go widuje przy Rue-de-Paris, może to którejś z miłych pań z obsługi gablota? Bo jesli chodzi o księdza prałata, to nie podejrzewam, by woził się on po pierwsze zabytkowym (czyli starym po prostu), a po drugie używanym wozem. Sądzę, że tylko stylowa nówka (moze byc nawet RR) jest wystarczająco dostojna dla takiego dostojnika. A swoją drogą, to jakoś nie otwiera sie zapowiadana klubo-kawiarnia z odczytami patriotycznymi i winem Monsignore? Odpowiedz Link
jolajola1 Re: Rolls Royce 23.10.07, 14:33 ponieważ wieczorami promenuję dla kondycji tudzież zachowania zdrowia, to bym może poszła zobaczyć, dla przeżyć estetycznych jeno, tego Rollsa pod jakim numerem, mniej więcej, on parkuje? Odpowiedz Link
beejay02 Re: Rolls Royce 02.11.07, 00:58 Ks. prałata parę razy widziałem, ale z wrażenia :) wozowi się nie przyjrzałem. Ale parkował na wysokości okienka pocztowego urzędem zwanym. Odpowiedz Link
marcus.wolf Re: Rolls Royce 26.10.07, 09:12 Niedaleko jest jeszcze łądniejszy samochód, niestety prawie zawsze w garażu: FIAT DINO rzadki to i cenny okaz z motorem ferrari. Odpowiedz Link