01.06.05, 21:13
mi tu ;)
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Re: rzadko... 01.06.05, 21:35
      Polecam węgiel medyczny, stary sprawdzony sposób...
      • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 21:55
        no juz jestem po... dzis rano mialam doustne dawkowanie... :)
    • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 21:37
      ;) Idz z powrotem na single - tam az gesto od intelektualnych fajerwerkow. Nikt
      Cie tu nie trzyma ;P
      • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 21:57
        a wiec napisze o co mi chodzilo:
        1) sracka
        2) rzadko mi tu... sie bywa :)
        • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:06
          <rotfl>
          Jasne - a my bedziemy wierzyli, ze to wlasnie masz na mysli ;D

Rewelacja ;]
          Buziaczuleczki ;*
          • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:09
            dlaczego przy czytaniu tych buziuczuleczkow zzawsze mi wyjdzie " w buziu ciuleczki" ;)
            • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:11
              ;))
              Kazdy na miare swoejgo zepsucia, moja droga :]
              • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:19
                dalo mi to do myslenia... to chyba nieuleczalne w moim przypadku... :)
                • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:22
                  Znaczy chodzi Ci o myslenie, czy zepsucie??? Bo w przypadku myslenia - to po
                  prostu sama sie eksterminuj, bo w przeciwnym wypadku, bedziesz odpowiedzialna za
                  spadek liczby ludnosci (zgodnie z rownaniem mariolki)... A w przypadku zpsucia -
                  co tam, kto z nas nie jest chociaz troche zepsuty?? ;)
                  • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:25
                    zepsucia... czasem tak gnije od srodka ze az widac na zewnatrz... ;)
                    • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:27
                      Nie - takich tu nie zwlekamy z innych forow - wylacznie swiezutki towarek ;]
                      • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:31
                        ok a wiec czas na odswiezanie na wzor constaru ;)
                        • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:34
                          Wysmaruj sie olejem - faceci (nieliczni tutaj) zaslinia podlogi z radosci ;D
                          • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:37
                            szkoda... juz myslalam ze mnie wyliza z tej mazi ;)
                            • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:46
                              Jak sie odpowiednio wysmarujesz, bedzie ciemno i zajda jeszcze jakies
                              sprzyjajace warunki - to moze i wyliza, ale za to reczyc nie moge... Ja sie nie
                              oferuje, bo dla mnie jest tylko mariolka... (i tajemniczy absztyfikant - ale
                              jemu to musze tylko na slowo wierzyc )
                              • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:50
                                no wiesz ja tam wole jak jest jasno... chyba az tak okropiczna nie jestem... ;)mariolka dziewczyno Ty to masz powodzenie... :)
                                • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 22:53
                                  Ja nie mowie, ze Ty jestes okropeczna, tylko nie wiem w jakim stanie sa te mazie
                                  na Tobie... Wiesz, nie wszystkich podniecaja obrazki z obcego ;))
                                  • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 22:54
                                    buhehehehee... wiecej mazi mam w miejscach wiadomych... co by dluzej zlizywac trzeba ;)
                                    • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 23:06
                                      Przytoczylabym opowiesc o kobiecie i patelni, ale to nie cas i miejsce... Poza
                                      tym - prosze nie rozpraszac towarzystwa ;]
                                      • zapalniczka Re: rzadko... 01.06.05, 23:10
                                        a myslalam ze my tu same tylko ;P
                                        • vivern Re: rzadko... 01.06.05, 23:12
                                          A Ojciec Zalozyciel?? mariolka?
                                          Niestety - przyzwoitki sa wszedzie...
                                          (sama sie spoliczkuje - przeciez liczy sie tylko mariolka...)
                                          ;D
                                          • bogulo Re: rzadko... 02.06.05, 11:29
                                            Juz sie zgubilem, to bedzie to wylizanie obcego aktualne czy nie?
                                            • zapalniczka Re: rzadko... 02.06.05, 17:55
                                              jak najbardziej... (dokonczyc samemu ;P)
                                              • bogulo Re: rzadko... 02.06.05, 18:32
                                                teraz to nawet jakbym chcial, to juz bym nie mogl, poczekam na inna okazje,
                                                wasze zdrowie ;)
                                                i obcego tez
                                                • zapalniczka Re: rzadko... 02.06.05, 18:38
                                                  masz jakis powazny powod pewnie... :)
                                            • pararudychkucykow Re: rzadko... 02.06.05, 18:08
                                              O to już musisz zapalniczkę zapytać ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka