icam112 13.12.11, 11:29 Wie ktos moze ile listów napisało Gimnazjum w Birczy w tym roku? na którym są miejscu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna2137 Re: MARATON PISANIA LISTÓW 13.12.11, 15:09 Z moich informacji wynika, że Gimnazjum w Birczy zajęło I miejsce w Polsce ale nie mam jeszcze 100-tu procentowej wiedzy na ten temat. Jeżeli potwierdzi się ta informacja to z góry możemy im pogratulować Odpowiedz Link
icam112 Re: MARATON PISANIA LISTÓW 13.12.11, 21:54 bardzo mocno im kibicuje trzymałem kciuki:D nawet jesli beda gdzies w srodku to jestem z nich dumna:D Gratulacje młodzieży:) grtulacje. nie wolno zapomnieć o Pani Tamarze R. to wielki człowiek Odpowiedz Link
przeciwnikdarino1 Re: MARATON PISANIA LISTÓW 14.12.11, 15:42 icam112 napisał: > nie wolno zapomnieć o Pani Tamarze R. > to wielki człowiek masz racje, napisaliśmy 15000 listów Odpowiedz Link
arnold.6 Nauczanie Gimnazjum w Birczy 14.12.11, 18:57 Szkoda tylko, że te wyniki nie przekładają się na poziom i wyniki nauczania. Ilości uczniów zajmujących czołowe miejsca w olimpiadach, laureatów wiedzy i umiejętności..?! Pozdrawiam Odpowiedz Link
przeciwnikdarino1 Re: Nauczanie Gimnazjum w Birczy 15.12.11, 18:49 To niech pan sobie wejdzie na stronę internetową naszego gimnazjum i wejdzie w zakładkę osiągnięcia. Sądzę że troszeczkę się pan zdziwi :). pozdrawiam Odpowiedz Link
arnold.6 Re: Nauczanie Gimnazjum w Birczy 17.12.11, 08:17 Otóż ta marketingowa, sportowo - artystyczna rozpiska bardzo mnie dziwi i przeraża nawet, że tak mało jest osiągnięć NAUKOWYCH, przedmiotowych w Gimnazjum w Birczy. Że tak niewielu może być laureatów olimpiad z matematyki, fizyki, historii, geografii, j.polskiego, angielskiego i niemieckiego.. Dramat!! Odpowiedz Link
przeciwnikdarino1 Re: Nauczanie Gimnazjum w Birczy 19.12.11, 14:10 A to już pana własne zdanie Odpowiedz Link