darino 10.01.07, 16:38 www.bagnowka.com/index.php?m=ww&g=zoom&img=455&gal=11 Zerknijcie sobie na obydwa zdjęcia - okolicę pewnie rozpoznacie :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
currara2 Re: stare czasy :))) 10.01.07, 20:55 Mój typ:zdjęcie nr 1 to mniej więcej miejsce , gdzie dzisiaj jest sklep samoobsługowy , a dawniej restauracja, a na przeciwko znajduje się budynek , w którym niedawno była Pomona.Zdjącie nr 2 to to samo tylko z perspektywy.Pozdro. Odpowiedz Link
holejnik Re: stare czasy :))) 10.01.07, 23:13 Zdjęcia są nadzwyczajne, wydaje mi sie iż zdjęcie nr 1 to oczywiście miejsce w którym dzisiaj stoi GOK, natomiast zdjęcie nr 2 to plac przed GOK - iem (obecnie). Chętnie zobaczę pozostałe zdjęcia (stare) dotyczące Birczy. Jeżeli sie pomyliłem to uprzejmie proszę o sprostowanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
darino oczywiście masz rację :))) 11.01.07, 01:49 Te domy to miejsce, gdzie teraz stją bloki ze sklepami. Zdjęcie zrobione jest gdzieś z obecnego trawnika przed Informacją Turystyczną ? Z tym że budynek na dole to nie ten z "Pomoną", tylko sąsiedni, zburzony chya w latach 80 ? Na drugim zdjęciu widok na Rynek, gdzieś z rogu od ulicy Szkolnej ? Odpowiedz Link
dymek25 Re: stare czasy :))) 11.01.07, 10:02 Aż się prosi rekonstrukcja tej pięknej pierzei z galeriami, knajpkami, ot marzenia...A przy okazji, czy zamek nadal niszczeje? Odpowiedz Link