Dodaj do ulubionych

Ortodonta dla dziecka

14.09.10, 11:38
Witam, poszukuję dobrego, sprawdzonego ortodonty dla 8-latki. Najchętniej Piaseczno, Ursynów.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agus-ka Re: Ortodonta dla dziecka 14.09.10, 23:15
      Hej,
      proponuję zajrzeć na formum ortodoncja, dużo tam polecanych lekarzy. Sama znalazłam przez to forum specjalistę, ktoremu zaufałam. Leczę się u dr Barbary Obłoj, przyjmuje na Ursynowe
      www.odent.pl
      znajdziesz tu wszystkie namiary
      Pani dr prowadzi prywatną praktykę, nie wiem czy przyjmuje na NFZ na ursynowie, a Twoja córka, z racji wieku, kwalifikuje się bezplatnego leczenia, które jakby nie patrzeć nie jest tanie. Przyjmuje też w Instytucie Matki i Dziecka. Dużą zaletą tej Pani dr jest, poza umiejętnościami, niesamowita pogoda ducha i fantastyczne podejście do pacjentów.
      • nadiativoli Re: Ortodonta dla dziecka 15.09.10, 13:13
        Wielkie dzięki za pomoc!
        Pozdrawiam
        • agus-ka Re: Ortodonta dla dziecka 15.09.10, 13:41
          Prosze bardzo
          i przepraszam za błedy i fatalną gramatykę. Pisałam to tuż przed snem i sama zlapalam się za glowę jak zobaczyam co napisalam:)

A wracając do tematu, z doświadczenia wiem, ze nie warto wybierać lekarza pochopnie. Niestety w tej specjalności ciężko jest przenieść się do kolejnego orto nie mówiąc o tym, ze zle leczenie ortodontyczne może wpłynąć bardzo niekorzystnie na zęby.
    • turystka222 Re: Ortodonta dla dziecka 17.09.10, 06:53
      Świetna ortodontka przyjmuje na Młynarskiej 13 w Piasecznie, w Centrum Zdrowia. Dzieci do 12 lat bezpłatnie.
      • nadiativoli Re: Ortodonta dla dziecka 23.09.10, 10:40
        Brzmi fajnie, ale czy możesz coś więcej na jej temat powiedzieć? Leczyłaś się u niej?
        Pozdrawiam
        • turystka222 Re: Ortodonta dla dziecka 24.09.10, 17:25
          Tak, pani doktor zakładała mojej córce aparat stały ( niestety ma więcej niż 12 lat i nie podlega leczeniu z NFZ). Bardzo profesjonalne podejście. Pierwsza wizyta była wyczerpująca, odpowiadała na każde moje pytanie. Aparat świetnie " się nosi". Ogólne wrażenia bardzo pozytywne.
          Pozdrawiam
          • nadiativoli Re: Ortodonta dla dziecka 25.09.10, 14:38
            Bardzo dziękuję za te informacje. No to spróbujemy...
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka