aganowi1
05.10.10, 11:39
Witam dzisiaj rano zobaczyłam że wróciło blokowanie aut nieprawidłowo zaparkowanych na ul.Albatrosów ktoś może coś wie coś na ten temat? co to za nowy pomysł naszego kochanego zarządu. Przyczynili się do zlikwidowania parkingu strzeżonego a teraz znowu blokady wróciły i są zgodne z przepisami ?
To może zakładać też blokady tym co parkują na "trawniku" koło Albatrosów 1 czyżby tamtym mieszkańcom nie przeszkadzały parkujące w błocie albo kurzu tam samochody.
A na porządnie zagospodarowanym strzeżonym parkingu przeszkadzały i zarząd wystąpił o zlikwidowanie jedynego porządnego i rozwiązującego problem parkowani na naszym osiedlu parkingu.
Nic z tego po prostu nie rozumiem co dziennie jadę ul. Słowiczą i patrze jak by było cudnie luźno wewnątrz osiedla jak by na cały tym terenie był zrobiony parking.
ale widać to tylko moje marzenia.
Ciekawe gdzie będą parkowali ludzie z dzikiego parkingu przy albatrosów 1 jak sie znajdzie właściciel tego terenu i go ogrodzi.
Po prostu dla mnie to jest jakaś niezrozumiała sytuacja z zabronieniem otworzenia parkingów przy słowiczej.