agnieszka146 27.05.11, 09:02 Czy widzieliście w dzisiejszej stołecznej nowe ceny biletów? Cena 90 dniowego podmiejskiego jest porażająca. Dochodzi do tego, że będzie dwukrotnie droższy od miejskiego. Może trzeba powalczyć o zmianę strefy biletowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3fx Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 09:57 Na zmianę strefy biletowej nie ma szans... no chyba, że Warszawa wchłonie Piaseczno:) Chyba nawet utworzenie zapowiadanej od dawna aglomeracji warszawskiej nie zmieniłoby układu stref biletowych w taki sposób aby Piaseczno było w pierwszej strefie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 10:30 Zmienić to należało jesienią ub. roku - rządzący 100lycą bufet. No ale cóż, skoro nawet na piaseczyńskim Forum pisano wtedy pochwalne dyrdymały pod adresem ekipy HGW, cyt: "Warszawa jest rządzona jak nigdy dotąd!". No i napływowe lemingi oraz pelikany z marin i miasteczek powierzyły władzę tym cwaniaczkom i kombinatorom na kolejne 4 lata - i teraz przychodzi spłacać długi zaciągnięte na huczne festyny i inne lody. Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 10:44 Wiedziałem, że taki będzie Twój komentarz:) Jestem tylko trochę zawiedziony, że tak długo musiałem czekać na ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
tux54 ZTM, Bilety Kompromitacji Miejskiej 28.05.11, 03:29 www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,-quot-bilety-kompromitacji-miejskiej-quot-,211817.html Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: ceny biletów MZA 16.07.11, 00:18 agnieszka146 napisała: > Czy widzieliście w dzisiejszej stołecznej nowe ceny biletów? Cena 90 dniowego p > odmiejskiego jest porażająca. Dochodzi do tego, że będzie dwukrotnie droższy od > miejskiego. > Może trzeba powalczyć o zmianę strefy biletowej? A nie lepiej chwilę pomyśleć na kogo sie głosuje? Odpowiedz Link Zgłoś