Dodaj do ulubionych

ceny biletów MZA

27.05.11, 09:02
Czy widzieliście w dzisiejszej stołecznej nowe ceny biletów? Cena 90 dniowego podmiejskiego jest porażająca. Dochodzi do tego, że będzie dwukrotnie droższy od miejskiego.
Może trzeba powalczyć o zmianę strefy biletowej?
Obserwuj wątek
    • 3fx Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 09:57
      Na zmianę strefy biletowej nie ma szans... no chyba, że Warszawa wchłonie Piaseczno:) Chyba nawet utworzenie zapowiadanej od dawna aglomeracji warszawskiej nie zmieniłoby układu stref biletowych w taki sposób aby Piaseczno było w pierwszej strefie.
      • tomjani Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 10:30
        Zmienić to należało jesienią ub. roku - rządzący 100lycą bufet. No ale cóż, skoro nawet na piaseczyńskim Forum pisano wtedy pochwalne dyrdymały pod adresem ekipy HGW, cyt: "Warszawa jest rządzona jak nigdy dotąd!". No i napływowe lemingi oraz pelikany z marin i miasteczek powierzyły władzę tym cwaniaczkom i kombinatorom na kolejne 4 lata - i teraz przychodzi spłacać długi zaciągnięte na huczne festyny i inne lody.
        • 3fx Re: ceny biletów MZA 27.05.11, 10:44
          Wiedziałem, że taki będzie Twój komentarz:)
          Jestem tylko trochę zawiedziony, że tak długo musiałem czekać na ten wpis.
          • tux54 ZTM, Bilety Kompromitacji Miejskiej 28.05.11, 03:29
            www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,-quot-bilety-kompromitacji-miejskiej-quot-,211817.html
    • artsg Re: ceny biletów MZA 16.07.11, 00:18
      agnieszka146 napisała:

> Czy widzieliście w dzisiejszej stołecznej nowe ceny biletów? Cena 90 dniowego p
      > odmiejskiego jest porażająca. Dochodzi do tego, że będzie dwukrotnie droższy od
      > miejskiego.
      > Może trzeba powalczyć o zmianę strefy biletowej?

A nie lepiej chwilę pomyśleć na kogo sie głosuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka