Dodaj do ulubionych

Naprawa samochodu elektromechanik

31.07.11, 16:06
Witam, tak jak w temacie potrzebuję dobrego, hmm taniego :) fachowca od elektrycznych spraw w samochodzie Opel vectra. Może ktoś ma jakieś namiary.? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • uromastyx Re: Naprawa samochodu elektromechanik 03.08.11, 09:51
      Ostatnio dałem auto do Raszyna, ale to tylko elektryk. Wjazd z Alei Krakowskiej obok dealera Peugeot. Namiary na www.autoelektryk.waw.pl/
    • mwierzba Re: Naprawa samochodu elektromechanik 03.08.11, 11:56
      chodzi ci o kogos "z komputerem" ?
      jak tak to na łąkowej 2 ;606 16 11 80

nie zawiodlem sie (opelkiem smigam teZ)
    • legaartis Re: Naprawa samochodu elektromechanik 09.08.11, 11:06
      Witam serdecznie,
      Ja korzystałem z mechanika (polecanego) w Piasecznie. Chyliczkowska 57 (Wojciech B.). Nie dość, że zawyżył cenę, to jak się okazało, zamiast nowej i w cenie nowej, wkręcił mi część starą i zużytą - 10letnią!
      Nie muszę dodawać, że samochód dalej nie działał, a "mechanik" umył ręce. Dodam, że to część silnika (pompowtrysk), który dodatkowo zamontował krzywo, co groziło uszkodzeniem głowicy silnika. Tak więc bardzo przestrzegam przed tym Panem. Dla zainteresowanych podeślę wszelkie szczegóły, dokumentacje i zdjęcia. Pozdrawiam (legaartis@gazeta.pl)

maps.google.pl/maps?q=chyliczkowska+57,+Piaseczno&hl=pl&ll=52.076578,21.044891&spn=0.009825,0.026157&sll=52.15877,21.032639&sspn=0.303293,0.837021&t=h&z=16
      • budmarr Re: Naprawa samochodu elektromechanik 09.08.11, 17:08
        nieźle. Mnie się udało znaleść kogoś kto się zajął opelkiem w Piasecznie, Pan chyba Leszek a zakład na Okulickiego. Jak na razie samochód jeździ i jest wszytko w porządku cena nie była chyba za wysoka ale nie wiem ile inni fachowcy za to biorą więć nie jestem pewna. Teraz czeka mnie wymiana na nowy albo używany ale w dobrym stanie tłumik i wlaśnie zaczynam szukać kogoś kto nie bedzie za bardzo przesadzał z ceną.
        • len_y Re: Naprawa samochodu elektromechanik 09.08.11, 19:47
          Jak szukasz tłumikarza to polecić mogę gościa z Geodetów, numeru nie pamiętam, ale jadąc Julianowską skręcasz w Geodetów i jakieś 400 metrów i po lewej stronie wjazd w podwórko. Niedrogo i solidnie. Nie przestrasz się bo ostatnim razem jak byłem to podwórko trochę zapuszczone ;)
        • legaartis Re: Naprawa samochodu elektromechanik 10.08.11, 09:56
          Jak widać znalezienie przyzwoitego mechanika, który nie jest przy okazji pazerny - graniczy z cudem:)
          • 3fx Re: Naprawa samochodu elektromechanik 10.08.11, 11:51
            Czasem trzeba poszukać trochę dalej:)
            Wymiana rozrządu w Audi:
            - w ASO Audi w Warszawie : 2400zł
            - w ASO Audi na południu Polski : 1200zł
            Po uwzględnieniu wydatków na paliwo i tak jestem 1000zł do przodu:)
            • joanna266 Re: Naprawa samochodu elektromechanik 11.08.11, 17:13
              autoklimat ul.Bema 2 Piaseczno.powiedz ze dostałes namiar z forum a mysle ze bedzie znizka:-)
              • legaartis Re: Naprawa samochodu elektromechanik 12.08.11, 09:43
                O którym salonie na południu mówisz?
    • horse-aga Re: Naprawa samochodu elektromechanik 11.08.11, 19:48
      A ja polecam pana Mariusza z zakładu mechanicznego na ul. Zgoda tuż obok parku miejskiego (zakład po lewej stronie, lekko schowany w głebi zabudowy). Mechanik konkretny i nie naciąga. Ma komputer jakby co. Polecam. Swójego Opla serwisuję u iego już ok 2 lat, jak na razie bez "wtopy".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka