Dodaj do ulubionych

remont ul. Powstańcow Warszawy

06.03.13, 10:51
Jak się dzisiaj jeździ po mieście? Czy można wjechać na bazarek w ul. Szkolną? I jak dalej?
Obserwuj wątek
    • schwinn1 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 06.03.13, 13:19
      od Powstańców nie można. Od Powstańców można wjechać tylko w Tukanów za Centrum Medyczne. Pozostała część zamknięta.
      • zizu1234 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 09:48
        Witam.
        Jest jeden plus odnośnie remontu ulicy:
        Wykonuje go firma całkowicie zewnętrzna (patrząc na tablice rej aut ) bo jak przetarg wygrała by ta firma co cały czas łata dziury w asfalcie to porażka.
        Ciekawe czy nasi Włodarze pomyśleli o porządnym oznakowaniu przejścia dla pieszych (zaraz przy ul.Fabrycznej)a może zainstalują sygnalizację świetlną.
        Pozdrawiam
        • izak31 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 12:19
          Już drugi raz czytam napotykam Twoja propozycję ,która jest całkiem od czapy....Tam światła sa 1. zbedne 2. mogą drastycznie zmniejszyć płynność ruchu.
          Jak nie rozumiesz czemu Twoja propozycja jest z d.... to popatrz co się dzieje przy Jana Pawła/Jarząbka i Jana Pawła/Powstanców..jak sygnalizacje umieszcozne za blisko potrafią generowac korki. I jeszcze trzecia.....
          • zizu1234 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 13:06
            Witam.
            W moim poprzednim poście nie widzę propozycji świateł z mojej strony.
            Napisałem jedynie o porządnym oznakowaniu przejścia dla pieszych.
            Jestem ciekaw twojej propozycji i opinii.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka