agnieszka146 06.03.13, 10:51 Jak się dzisiaj jeździ po mieście? Czy można wjechać na bazarek w ul. Szkolną? I jak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schwinn1 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 06.03.13, 13:19 od Powstańców nie można. Od Powstańców można wjechać tylko w Tukanów za Centrum Medyczne. Pozostała część zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
zizu1234 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 09:48 Witam. Jest jeden plus odnośnie remontu ulicy: Wykonuje go firma całkowicie zewnętrzna (patrząc na tablice rej aut ) bo jak przetarg wygrała by ta firma co cały czas łata dziury w asfalcie to porażka. Ciekawe czy nasi Włodarze pomyśleli o porządnym oznakowaniu przejścia dla pieszych (zaraz przy ul.Fabrycznej)a może zainstalują sygnalizację świetlną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 12:19 Już drugi raz czytam napotykam Twoja propozycję ,która jest całkiem od czapy....Tam światła sa 1. zbedne 2. mogą drastycznie zmniejszyć płynność ruchu. Jak nie rozumiesz czemu Twoja propozycja jest z d.... to popatrz co się dzieje przy Jana Pawła/Jarząbka i Jana Pawła/Powstanców..jak sygnalizacje umieszcozne za blisko potrafią generowac korki. I jeszcze trzecia..... Odpowiedz Link Zgłoś
zizu1234 Re: remont ul. Powstańcow Warszawy 09.03.13, 13:06 Witam. W moim poprzednim poście nie widzę propozycji świateł z mojej strony. Napisałem jedynie o porządnym oznakowaniu przejścia dla pieszych. Jestem ciekaw twojej propozycji i opinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś