Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka

11.03.05, 18:50
Witam, czy kroś może na terenie Piaseczna polecic dobrą kosmetyczkę i
manikiurzystkę ?
Kasia
Obserwuj wątek
    • magdary Re: Kosmetyczka 11.03.05, 20:28
      Kasiu
      polecam Ci pania Joasie z salonu na Warszawskiej. To sie chyba teraz
      NowaEstetyka nazywa. Swietny fachowiec i przemila kobieta. w salonie maja tez
      bardzo dobra manikiurzystke.
      • promyczek26 Re: Kosmetyczka 13.03.05, 14:17
        Dziekuję za informację, a w którym konkretnie miejscu na Warszawskiej ( znasz
        może adres , albo numer telefonu )??
        Kasia
        • magdary Re: Kosmetyczka 13.03.05, 15:49
          wybacz adres mi sie pomylil
          Pulawska 32d
          tel.716 39 40
          • mis_endo Re: Kosmetyczka 21.11.05, 20:21
            www.estetyka-nails.pl :) pare minut temu odkrylam ich strone:)
    • firevixen Re: Kosmetyczka 18.05.05, 15:22
      Polecam IMPERIUSA na Jana Pawła.
      • magdary Re: Kosmetyczka 18.05.05, 20:49
        IMperius jest dobry ale bardzo drogi niestety.
        • jostel Re: Kosmetyczka 19.05.05, 11:44
          jest na Jana Pawła gabinet kosmetyczny Aneta - wiecie coś o tym gabinecie?
          a jeśli chodzi o Imperiusa, to mieszkam obok i tam ciągle są puchy - oni mają
          jakiś Klentów wogóle ??
          • morechee Re: Kosmetyczka 19.05.05, 12:07
            Faktycznie za dużo klientów w Imperiusie nie mają - głównie przez ceny...
            Słyszałam róźne plotki na ten temat, ale nie będę rozpowszechniać;)
            W każdym razie mają dobre solarium i korzystają z dobrych kosmetyków (zwłaszcza
            fryzjerskich), poziomem usług (umiejętnościami) nie wyróżniają się jednak jakoś
            znacząco.
            • jostel Re: Kosmetyczka 20.05.05, 18:11
              może dobre - ale drogie dość 1,60 zł za 1 min.
              a Gabinet Aneta??? ktoś coś słyszał
    • magdary Re: Kosmetyczka 13.07.05, 08:54
      wyciagnę, może ktoś ma noew doświadczenia??
      • annabellee1 Re: Kosmetyczka 13.07.05, 16:11
        Ja lubie i chodze regularnie do kosmetyczki na Chyliczkowskeij tuz kolo Kwiatka-
        sklepu zbielizna .Mila jest dziewczyna ktora prowadzi- nigdy mi nic zle nie
        zrobila a wprost przeciwnie wychodze piekna i mloda..
        • kadewu1 Re: Kosmetyczka 13.07.05, 21:03
          Zgadza się, "Bliss" na Chyliczkowskiej jest w porządku, za pełen zabieg na
          twarz (oczyszczanie, masaż, algi, odżywka pod oczy) nie dałam więcej niż 120
          zł. NAprawdę fajnie i bywają tam znane aktorki (jeśli ktoś lubi spotykać).
          Ka
          • magdary Re: Kosmetyczka 13.07.05, 21:04
            do jakiejs konkretnej babeczki sie umawiac czy bez roznicy?
    • kadewu1 Re: Kosmetyczka 14.07.05, 16:03
      Ja byłam u dwóch pań (imiona wyleciały mi z głowy, neistety) i było tak samo w
      porządku. Cena za zabieg, którą podałam powyżej, zawierała jeszcze parafinę na
      dłonie.
      Ka
      • edigher Re: Kosmetyczka 15.07.05, 10:34
        Imperiusa nie polecam.. byłam.. Nikomu nie polecam
        Natomiast polecam salon Estetyka (Eris kiedyś) przy wjeździe do Piaseczna.. Nie
        wiem, jaka tam jest ulica.. po drugiej stronie Lider Price za fotografem..
        Jest tam Pani Asia, którą polecam.
        • merusia Re: Kosmetyczka 19.07.05, 07:51
          gabinet Aneta to taki salon wzajemnej adoracji ,trzeba byc z towarzystwa, miec
          kupe kasy i chciec ją inwestwoac w Panią Anete, a jak jestes spoza elyty to Cie
          potraktyją poprawnie, poziom usług niezły,ale ta atmosfera... nie lubilam tam
          chodzic, mimo,ze znam wlascicielke osobiscie ,a mimo, to.... nie moge polecic z
          czystym sumieniem..
          • jostel Re: Kosmetyczka 01.08.05, 15:16
            byłam w gabinecie Aneta - nie jestem osoba z "towarzystwa" a byłam zadowolona -
            bardzo miła obsługa, przytulne spokojne imiejsce a w gabinecie chodzi również o
            atmosferę - ceny może nie za niskie - ale ogólnie aneta w porównaniu z
            imperiusem i otwartym nowo salonikiem LUMA wypada najlepiej
        • mis_endo Re: Kosmetyczka 21.11.05, 20:18
          ul.Pulawska 32d www.estetyka-nails.pl :) chodze do tego gabientu od 3 lat :)))
          bardoz, bardzo polecam Pani Joanne!
    • magdary Re: Kosmetyczka 02.08.05, 22:00
      bylam dzis w bliis na Chyliczkowskiej
      za czyszczenie z maseczka sciagajaca, peeling i masaz zaplacilam 90 zl.
      masaz byl tak rozluzniajacy ze ledwo zeszlam ze schodow i doszlam do domu :)
      fajnie bylo. zadowolona jestem
      • nikusia1 Wyszlam z BLISS bardzo niedadowolona 01.09.05, 20:32
        czyszczenie trwalo niecale 3 min. !!! (normalnie dobre 30 minut), szpony
        facetki czulam jeszcze do dnia nastepnego, a nos swiecil przez dluzszy czas jak
        u ciezkiej alkoholiczki... masaz przed nie lepszy, ruchy dosc przypadkowe, ok.
        10 min., henna ledwo widoczna, regulacja byle jaka, poprawialam w
        domu, .....maseczke "nawalila" jak tynk na mur... nawilzanie nastawila na sufik
        zamiast na twarz...szkoda gadac, szkoda czasu i kasy, no i wlasnej twarzy....po
        prostu amatorki !
        pzdr,
        n
        • susanka Re: Wyszlam z BLISS bardzo niedadowolona 03.09.05, 21:33
          to i ja dorzuce swoje trzy grosze. Ja rowniez wyszlam niezadowolona z Bliss po
          czyszczeniu. Pare wodna musialam sobie sama na twarz dobrze ustawic, bo cala
          para szla gdzies obok. Czyszczenie/wyciskanie trwalo bardzo krotko. Zdziwilam
          sie, bo u kosmetyczki nie bylam wieki, po drodze byla ciaza, burza hormonow,
          wiadomo, a pani wycisnela raz dwa i wszystko. W domu musialam poprawiac. Zaluje
          ze nie poszlam z reklamacja :( Nastepnym razem wybiore sie na Pulawska....
          Pozdrawiam!s.
          • mis_endo Re: Wyszlam z BLISS bardzo niedadowolona 21.11.05, 20:15
            wlasnie dalam komentarz na wczesniejszego linka. Bylam 2 dni temu na Pulawskiej,
            dodatkowo kosmetyczka daje atrakcyjne rabaty na sowje uslugi, a "meczy" buzke
            fantastycznie. Bardzo polecam Estetyke i Pani Joasie!
      • magdary ale za to 03.09.05, 20:54
        dziś byłam w gabinecie estetyka na Puławskiej.
        trwało to prawie 2 godziny. skóre mam wyczyszczoną dokładnie. nie mam żadnego
        wągra, krostki kaszaka nic.
        po prostu super. bliss się nie umywa niestety.
        i to wszystko za 110zł.. samo czyszczenie plus maseczka na koniec.
        ale dawno nikt się tak nie zajął moją skórą.
        • mis_endo Re: ale za to 21.11.05, 20:13
          Witam, rowniez chodzie do Estetyki juz od paru lat :) z kosmetczki jestem
          bardzo, ale to bardzo zadowolona. |Wlasnie dowiedzialam sie o nowych super
          zaboiegach jakie estetyka proponuje i zastanawiem sie czy z czegos nie
          skorzystac, moze ktos mi doradzi!? zabiegi sa opisane na www.esetyka-nails.pl
          jako NOWOSCI! czy warto jest inwestwoac w likwidacje owlosienia na stale? czy to
          bedzie w 100% skuteczne!?
    • kadewu1 Re: Kosmetyczka 03.09.05, 21:48
      Co mogę powiedzieć? JA spędziłam na "półzabiegu" półtorej godziny. Ale faktem
      jest, że nigdy wcześniej nie chodziłam do kosmetyczki, zaczęłam dopiero po
      trzydziestce.
      Ka
      • annabellee1 Re: Kosmetyczka 05.09.05, 07:51
        Z Blissem to jest tak,ze dziewczyna ktora to prowadzi urodzila wlasnie pewnie
        dziecko, bo byla w bardzo zaawansowanej ciazy jak bylam ostatnio i pracuja u
        niej nie wiem kto w tej chwili, ale podejrzewam uczennice...
        Sama sie wybieram do kosmetyczki i zawsze osatnio chodzilam do Blissa i bylam
        zadowolona a znam sie na kosmetyczkach.
        Waham sie jednak po tych postach.
        Moze jednak dam im szanse, bo jestem konserwatystką i nie lubie zmian.
        • nikusia1 Re: Kosmetyczka 05.09.05, 11:47
          Annabellee...jesli masz nadmiar kasy i jestes bez wymagan - to idz
          spokojnie...bo ja ostatecznie doszlam do wniosku ze zalezy "amatorkom" na tym
          aby zepsuc renome zakladu lub - jak w moim przypadku - zapobiec aby nowa
          klienta wrocila ! Wiem ze sa dobre kosmetyczki w Piasecznie - tam np gdzie moje
          kolezanki byly - ja w kazdym razie wroce na Ursynow do mojej....
          pzdr,
          n
          • annabellee1 Re: Kosmetyczka 05.09.05, 20:03
            Forsy mam akurat i wymagania tez choc sie z tym nie obnosze.Chodze do tego
            zakladu juz kilka lat i jestem zadowolona. Nie zmienie go tylko dlatego ,ze ktos
            cos na forum napisal.Moze konkurencja .Napewno sama sprawdze.
    • masuje Re: Kosmetyczka 05.09.05, 14:12
      ...nie wiem czy to ważne ale jest sobie taki P. Darek- ale masażysta:-))...też
      robi masaż twarzy, szyi i dekoltu...601-29-60-50
    • mis_endo Re: Kosmetyczka 21.11.05, 20:23
      promyczek26 napisała:

> Witam, czy kroś może na terenie Piaseczna polecic dobrą kosmetyczkę i
      > manikiurzystkę ?
      > Kasia

Polecam Estetyke na ul. Pulawskiej 32d www.estetka-nails.pl Pani Joanna jest
      fantastycznych fachowcem i dotego super mila :)
      • dc22 Re: Kosmetyczka 22.11.05, 12:10
        mis endo.. sorki ale samo mi sie cisnie..
        ZAUWAZYLISMY JUZ! nie przeholuj bo ludki zaczna sobie zadawac pytanie czy to
        nie kryptoreklama... :)

:)

Pozdrawiam
        • konstancja16 Re: Kosmetyczka 25.11.05, 20:13
          a ja od lat chodze do Pani Magdy, ma teraz dwa zaklady, Szkolna 9 i Kilinskiego
          1. zawsze bylam w miare zadowolona, jej dziewczyny tez sa fajnie wyszkolone.
          gabinet na Kilinskiego jest nowszy i przestronniejszy, dwa poziomy.
          manikurzystka chyba tylko tam bywa. ogolnie spory plus.
          • konstancja16 Re: Kosmetyczka 25.11.05, 20:16
            PS. acha, w Blissie tez bywalam, ale tylko na maniucure, nie u kosmetyczki.
            zgadzam sie z tym zastrzezeniem co do uczennic. babeczki, ktore sa tam na
            stale, w tym ta 'szefowa' co urodzia sa bardzo OK.
            • kkb6 Re: Kosmetyczka 02.12.05, 18:48
              Co sadzicie na temat Lumy na Jana Pawla II. Bylam tam i ceny sa na pewno
              przystepne, ale nie jestem przyzwyczajona do maseczek w golfie. Gdyby nie
              niskie ceny... A co do Anety, to bardzo fajnie, intymnie, nikt nie przeszkadza
              ale ceny kosmiczne.
    • kitsunegari1 Re: Kosmetyczka 17.04.06, 17:47
      Jedyną godną polecenia kosmetyczką jest Pani Asia z gabinetu Estetyka na
      Puławskiej 32D. Czysta, dokładna, przemiła. Z przyjemnością do niej chodzę. POLECAM!

Judyta
      • myniek1 Re: Kosmetyczka 22.04.06, 18:36
        Jeśli to ten 2 poziomowy salon "w głębi" puławskiej to potwierdzam - super!
        Nie polecam Imperiusa: nie dość, że drogo, to schrzanili mi taką prościznę jak
        henna, a na każdy problem ze skórą mają jedną odpowiedz: KWASY.
        • natretna Re: Kosmetyczka 23.04.06, 21:19
          Moja mam chodzi do Imperiusa i jest zadowolona solarium tez maja bardzo fajne
          bardzo ladnie opala !
          W Bliss tez bylam i bylo bardzo milo.
          Fajny tez byl ale to dawno gabinet kosmetyczny w golkowie "gabryiel" czy jakos tak
        • myniek1 Re: Kosmetyczka 24.04.06, 11:12
          aha jeszcze a propos Imperiusa: moja bratowa była tam na air bruschu i w ogóle
          jej nie wzięło. Pytałam potem zaprzyjaznionej kosmetyczki dlaczego i była
          bardzo zdziwiona. Sugerowała, że może rozcięczają barwniki, czyli oszukują, bo
          normalnie nie ma takiej możliwości, żeby air brusch nie opalił.
          Bratowa była bardzo wkurzona (było to przed imprezą, no i zainewstowała w ta
          usługę niemało kasy), zareklamowała i dostała jakąś usługę gratis. Przynajmniej
          tyle.
          Ale fakt, solarium maja tam dobre, tylko strasznie drogie.
          • natretna Re: Kosmetyczka 24.04.06, 13:04
            Oj tak ceny sa duze ale tam jest mi najprzyjemniej. Ale 2 zl na najdrozsze lozko
            to juz dosc duzo.
            Ale jedno z lozek daje sliczna opalenizne i to bardzo szybko ale podobno jest
            mniej trwala.
    • aaania Estetyka na Puławskiej 32d 24.04.06, 13:53
      Z forum naszgo wzięłam namiary i poszłam na czyszczenie + maseczka z alg do gabinetu ESTETYKA.
      Czyściutko, baaaaaaaaaaardzo dokładnie wykonany zabieg czyszczenia, w miłej atrosferze; jak dla mnie rewelacja.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka